Birlik hayal değil
ucgen

Birlik hayal değil

919
Azerbaycan Apa Haber Ajansı, 16 Ağustos 2008

Adnan Oktar: Bunun bir kere nedenini söyleyeyim. Türk milleti İslam’ın bayraktarı bir millet. Bin yıl bunu göstertmiş. Allah bu milleti görevlendirmiş. Rivayetlerde bunu bu şekilde göstertiyor. Hadislerde de, ahir zamanda mehdi dahil Türkiye’de çıkacaktır. Hatta İstanbul’da görev yapacaktır. Ve Türk milletinin necip bir millet olduğunu tarihinden, hayatından, uygulamalarından hali hazırdaki ahlakından bunu görüyoruz... Şimdi sorsak İslam alemine kim lider olsun, herkes Türkiye diyecek, Türkiye diyor. Bu bir ırk üstünlüğü değil, yetenek üstünlüğü, kabiliyet üstünlüğü o yüzden bu nimeti bir an önce oluşturmak durumundayız. Önce bir Türk birliği oluşturup süratle, hatta öncelik sırasına da gerek yok. Mesela, Suriye ile Azerbaycan aynı anda Türkiye’ye bağlanabilir. Aynı anda, hiçbir sıralamaya bile gerek yok. Türkiye’nin önderliğinde, liderliğinde bu birliği hemen bir oluşturmak lazım... Bu son derece makul. Avrupa birliği oluyor da, Akdeniz birliği oluyor da, hiç alakasız ülkeler bir araya geliyor da, aynı soydan, aynı dinden, aynı gelenekten, aynı görenekten ve her şeyi aynı olan insanlar nasıl bir araya gelemiyor. Bir kere din kardeşiyiz, soy kardeşiyiz. Hiç beklenecek bir şey yok, hemen birleşmemiz gerekir. Bu bölgeye büyük bir zenginlik, bereket, huzur ve kalite getirecektir. Bir kere hiç görülmemiş bir medeniyet meydana gelecektir. Yani tarihte görülmemiş bir medeniyet. Yani Türk tarihinde görülmemiş bir medeniyet oluşacak inşaAllah.



Ekin TV, 2 Şubat 2009

Adnan Oktar: Onun için cesur olan, adil olan, akıllı olanı Allah korur. Bu millet cesur olarak, adil ve akıllı olarak gereğini yapacaktır. Bu çıkışlar, bu cesur ve yiğit çıkışlar devam edecektir ve daha korkusuzca Türk-İslam Birliği’ni açıkça savunacaktır Türkiye, göreceksiniz. Onun da bedelini göze alacaktır ve yiğitçe bunu da söyleyecektir. Gıklarını çıkaramadıklarını göreceksiniz. Yani cesurca, böyle yiğitçe, delikanlıca bunu söylediğimizde hiçbir şey olmadığını da göreceksiniz. Yani çünkü güç Allah’ındır. Allah’tan başka hiçbir güç sahibi yoktur. Korkuda Allah bela verir. Cesuru Allah korur. Müslüman cesur olmakla mükellefitr. Şimdi bu cesaretin arkasından bu cesaretler gelecektir. Türk-İslam Birliği cesareti gelecektir. Ama bu bir meydan okuma tarzında değil, sevgi, şefkat, merhamet iddiasıyla olacaktır. İçine Ermenistan’ı da alan, İsrail’i de içine alan, Ortodoksları da koruyan, bütün Hıristiyanları, bütün Musevileri şefkatla bağrına basan bir sistemle ortaya çıkacağız inşaAllah.


Yenişafak, 27 Temmuz 2009





Bu başlıklar acayip hoşuma gitti, tekrar etmekten kendimi alamıyorum: "Ortadoğu'da işbirliğinden entegrasyona". "Ortadoğu'da dev birlik".

Kilit kelimeleri hep beraber bir kere daha okuyalım: ENTEGRASYON. BİRLİK.

Çok değil, daha bundan bir-iki sene evvel, Ortadoğu'nun mutlu yarınlarını bu kelimelerde aradığım için bazı arkadaşlar beni marjinal diye tefe koyuyorlardı. "Realist ol" diyorlardı bana. Ben de, bazı olağanüstü gelişmelerin (olağanüstü güzel gelişmelerin) işaret ettiği ufka bakarak, "bazen realite realistleri utandırır" diyordum. Utandırıyor işte. Türkiye, "realist"lerin yetişemeyeceği kadar büyük bir süratle, uzak ufuklara doğru yol alıyor.
....


"Entegrasyon" (yani bütünleşme, kaynaşma, iç içe geçme) ve "birlik" kelimelerini her kullanışımda "Hakan Albayrak gene kendi kendine hayal kuruyor" deyip duran hayal düşmanları çatlasın da patlasın; BÖLGESEL ENTEGRASYON VE BİRLİK ARTIK MARJİNAL BİR DAVA DEĞİL, DEVLET POLİTİKASI.
PAYLAŞ
logo
logo
logo
logo
logo