Türkiye Arapların hayalini temsil ediyor
ucgen

Türkiye Arapların hayalini temsil ediyor

33455
Ne demiştiNe oldu

Başkent TV, 13 Şubat 2009

Adnan Oktar: Peygamberimiz (sav) Arap’tı. Araplar bizim canımız, ciğerimiz. İsmailoğulları’dır. Hz. İsmail’in soyudur. Mübarek bir nesildir. Aksini düşünemeyiz. ARAPLARDA DA BİR TÜRK HAYRANLIĞI VARDIR. TÜRKLERİN LİDER OLDUĞUNU BÜTÜN ARAP ÜLKELERİ ŞU AN BİLİYORLAR. Kader böyledir. Peygamber Efendimiz (sav)’in hadisleri vardır. PEYGAMBERİMİZ (SAV) BÜTÜN İSLAM ALEMİNİ TÜRKLERE EMANET ETMİŞTİR. ÇOK FAZLA HADİS VARDIR. KIRMIZI BAYRAKLAR ÇIKACAK ÖNCE DİYOR PEYGAMBERİMİZ (SAV) Kİ BUNLAR TÜRK BAYRAKLARIDIR. YEŞİL BAYRAKLAR İLE BİRLEŞECEKLER DİYOR. İSLAM ALEMİNİN BAYRAKLARI VE KIRMIZI YEŞİL BAYRAKLARLA BİZ TÜRK İSLAM BİRLİĞİ’Nİ OLUŞTURACAĞIZ İNŞAALLAH... Bu zaten kaçınılmaz bir kaderdir. Araplar da, İranlılar da, Pakistanlılar da, Mısırlılar da yani hangisi olursa olsun, Ermeniler de, Gürcistan da, Litvanya da hepsi Türk İslam Birliği’nin içerisinde bizim canımız, ruhumuz, kardeşlerimizdir. Hepsini şefkatle kucaklayacağız, hepsinin can ve mal güvenliğini garanti edeceğiz, hepsini zengin edeceğiz, maddi ve manevi, onları huzura kavuşturacağız. Bu bir kader. Bir aşamasında da sonra Rusya’yı alacağız inşaAllah Türk İslam Birliği’nin içerisine. Dünyanın en büyük süper devletini oluşturacağız.

 


Çay TV, 23 Temmuz 2008

Adnan Oktar:Herkes samimi olarak İNANSIN GERÇEKTEN TÜRKİYE İYİYE GİDİYOR VE GERÇEKTEN SÜPER DEVLET OLACAĞIZ. TÜRKİYE HİÇ TARİHTE OLMADIĞI DERECEDE BÜYÜK BİR DEVLET OLACAK. Türk İslam Aleminin lideri olacak inşaAllah. Bu tarihi misyonun başlangıç aşamalarındayız. Ve bütün dünyayı, anarşiden, terörden sıkıntıdan azaptan, her türlü acıdan kurtaracak bir milletir Türk milleti. Gerçekten çok asil efendi, böyle çileyle, acıyla yoğrulmuş bir millettir ve dünyayı yönetmeye dünyaya faydalı olmaya yönelik bir ruhu vardır. Allah o görevi bu millete vermiş görünüyor inşaAllah. Çok yakın zamanda bunu göreceğiz inşaAllah. 

Türkiye, 17 Haziran 2011


 

International Herald Tribune gazetesinde Stephen Kinzer imzasıyla yayımlanan makalede, seçimin sonuçlarının Türkiye’nin “şaşılacak derecedeki yükselişinin göstergesi” olduğu yorumu yapıldı. Türkiye’nin kuruluşunun ilk 80 yılında generallerin hakim olduğunu ve dünyada neredeyse hiçbir rol almadığını savunan Kinzer, bugün ise Türkiye’nin canlı bir demokrasi, Orta Doğu, Kafkaslar, Kuzey Afrika, Balkanlar ve ötesinde büyük bir güç olduğunu vurguladı. Seçimin, önemli bir değişime öncülük eden Başbakan Erdoğan için zafer olduğunu ifade eden Kinzer, seçimlerin Erdoğan’ı yarım asırdan uzun süredir üst üste üç defa seçilen ilk lider durumuna getirdiğine dikkati çekti. Kinzer, Türkiye’ye gelen Suriyelilerin Erdoğan’ın önündeki en acil mesele olduğunu da yazdı. Türkiye’nin sadece güvenli bir barınak değil, aynı zamanda pek çok Arap’ın gözünde bir model olduğunu belirten Kinzer, demokrasi, serbest girişim, Avrupa ve ABD ile iyi ilişkilere bağlı bu modelin milyonlarca Tunuslu, Libyalı, Mısırlı, Yemenli, Suriyeli, Ürdünlü ve Filistinli’nin hayalini temsil ettiğini kaydetti.

PAYLAŞ
logo
logo
logo
logo
logo