Türkiye'nin AB'ye ihtiyacı kalmayacak
ucgen

Türkiye'nin AB'ye ihtiyacı kalmayacak

1952
Ne demiştiNe oldu


Azerbaycan Devlet Haber Ajansı Röportajı, 14 Ağustos 2008

Sunucu: Türkiye’nin yararına mı batıya, Avrupa’ya böyle Avrupa Birliğine dahil olmak?

Adnan Oktar: İşin doğrusu Türkiye, dünyanın en büyük devletidir. Yani, abartmıyorum en büyük devleti. ŞÖYLE OLACAK, TÜRK-İSLAM BİRLİĞİ’NİN, BÜYÜK TÜRK İSLAM BİRLİĞİ’NİN LİDERİ OLARAK AVRUPA BİRLİĞİ’NE GİRECEK TÜRKİYE, O ZAMAN HEM AVRUPA’YI BESLEYECEK, HEM AVRUPA’YI GÜÇLENDİRECEK, hem Rusya’nın beli doğrulmuş olacak, hem Ermenistan rahatlayacak, hem İsrail rahatlayacak, hem Filistin sorunu hallolacak. Yani Türkiye bütün dünyayı kurtaracak bir devlettir. Bütün dünyanın sigortası gibidir Türkiye. Çok hayati bir devlet bunu 10, 20 yıl içerisinde bütün dünya görmeye başlayacak ve bütün dünyayı kardeş haline getirecektir Türkiye. Bu Allah’ın inşaAllah kanunu, kader böyle inşaAllah.



Kral Karadeniz TV, 2 Kasım 2009

Adnan Oktar: Bakın Yalçıntaş beyefendi ne diyor; “Yeni bir birliğin temeli atılıyor”. “Türkiye’nin Avrupa Birliği kapsamında beklemek yerine yeni bir birlik kurması gerektiğini vurgulayarak, bu birliğin temelini bugünlerde atılmaya başlandığını ifade etti.” Aylardan beri ben ne diyorum? Türk İslam Birliği kuruluyor diyorum. Nevzat Yalçıntaş hocamız ne diyor? Bak, “bu birliğin temelinin bugünlerde atılmaya başlandığını ifade ediyor.” Aylardan beri, yıllardan beri anlattığım konu tahakkuk etmeye başlamış. Doğru söylüyor muymuşum? Söylüyormuşum. En güvenilir ağızlardan birisidir Sayın Nevzat Yalçıntaş. Çok güvenilir bir insandır. AVRUPA BİRLİĞİ KAPISINDA BEKLEMEK YERİNE... Evet doğru. Adamların gönülleri olsun diye beklemiyoruz. Çünkü ONLAR TÜRK-İSLAM BİRLİĞİ’NE GİRECEKLER, BİZ DE AVRUPA BİRLİĞİ’NE GİRECEĞİZ. Karşılıklı olacak. Onlar bize misafir olacaklar, biz de onlara misafir olacağız. Biz seviyoruz Avrupalıları. Kültürünü, temizlik anlayışını yani genel anlamda, sanat anlayışını, bilim anlayışını, müspet anlamda olanları tabii ki kastediyorum, takdir edip, beğeniyoruz. Ve onu aşacak bir kültürü, davranışı ve çalışmayı istiyoruz. İnşaAllah.

Bugün, 24 Aralık 2009



Uluslararası Rekabet Araştırmaları Kurumu Urak’ın başkanı Ali Koç, yaptığı değerlendirmede “OECD raporları ve rekabet araştırmaları incelendiğinde, Türkiye’nin bölgesel güç haline geleceğinin görüldüğünü belirtti”. Sözlerine “AB’ye üye olmasak da dünyanın sonu değil, gelecek yıllarda ihtiyacımız kalmayacak, bölgesel liderlik daha önemli. AB’yi iyi analiz edelim, 1-0’da kalmayalım. Girmek istediğimiz AB’nin 2020 ve 2050’lerde nasıl bir konumda olacağını çok iyi analiz etmeliyiz” şeklinde devam eden Ali Koç, “Doğudaki büyümenin batıda olmadığını” belirtti.

PAYLAŞ
logo
logo
logo
logo
logo