Ne demiştiNe oldu

Kaçkar TV, 15 Nisan 2011

Adnan Oktar: ŞiMDİ ONLAR YAPTIKLARI ÇALIŞMAYLA HİÇ TAHMİN ETMEDİKLERİ BİR KARŞILIK ALACAKLAR, ÇÜNKÜ MÜSLÜMANLIKTA BİR KARDEŞLİK RUHU VARDIR. DEVLETE SAYGI VARDIR, DEVLETE İTAAT RUHU VARDIR, FİTNEDEN KAÇINMA RUHU VARDIR. Güneydoğu insanı, Güneydoğu’daki kardeşlerimiz, Müslümanlığı çok severek, iştiyakla, aşkla, muhabbetle yaşayan insanlardır. Bir hayli dindardır Güneydoğu’daki insanlar. Dolayısıyla onların dindarlığı, onlara bambaşka şekilde karşı gelecek, onu görecekler.


A9 TV ve Adıyaman Asu TV, 11 Nisan 2011,

Adnan Oktar: ... Kardeşim, sen Kürt kardeşlerime, benim canlarıma ne yapıyorsun sen, ne konuştuğundan haberin var mı? Onlar hep Müslüman, mukaddesatçı, dünya tatlısı insanlar. Kimlerin kucağına itiyorsun haberin var mı? Ne yaptığının farkında mısın sen? O İNSANLAR MUKADDESATTAN HOŞLANIR, EFENDİLİKTEN HOŞLANIR, DOSTLUKTAN, KARDEŞLİKTEN HOŞLANIR.

Star , 10 Mart 2012

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde ‘çocuğu dağda olan’ Kürt annelerine yaptığı “Terörün sona ermesinde kadınlara görev düşüyor” çağrısına Barış Anneleri Diyarbakır Sözcüsü Havva Kıran’dan destek geldi.

Oğlu Nurettin Kıran’ın 6 yıl önce İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde öğrenciyken PKK’ya katılarak dağa çıktığını söyleyen Havva Kıran,  “Hepimiz el ele verelim, bu acıyı durduralım. Hükümet samimiyse, biz de bu savaşı durdurmak için varız” dedi.