Türk Birliği Daimi Olsun
ucgen

Türk Birliği Daimi Olsun

53621

Arabnews, 9 Kasım 2008

Adnan Oktar:  … TÜRK-İSLAM BİRLİĞİ DÜNYAYA BARIŞ, KARDEŞLİK, SEVGİ VE HUZUR GETİRMEK AMACI İLE KURULACAKTIR. Bunun altyapısı şu an tamamdır. Çünkü bütün İslam ülkeleri, İslam Birliğini istiyor.


Yabancı Basın Toplantısı, 8 Mart 2008



Adnan Oktar: Bunu her zaman söylüyorum. BUNUN TEK ÇÖZÜMÜ VARDIR: TÜRK İSLAM BİRLİĞİ. Türk İslam birliği olduğunda Avrupa tam anlamıyla huzurlu olacaktır, zengin olacaktır. Amerika huzurlu olacaktır, zengin olacaktır. İsrail tarihinde görülmemiş şekilde rahat edecektir, Ermenistan ve Ermeniler tarihinde görülmedik şekilde rahat edecektir. BU BİR GÜZELLİKTİR, BİR HUZURDUR, KARDEŞLİK BİRLİĞİDİR. BU BİRLİĞİ DÜNYADAKİ BÜTÜN POLİTİK SİSTEMLERİN BİR AN ÖNCE HAYATA GEÇMESİ İÇİN DESTEKLEMESİ GEREKİR VE HİÇ VAKİT GEÇİRİLMEMESİ GEREKİYOR.

 

 

The First News, 13 Ekim 2012

Nazarbayevturkbirligi 1news131012

Türk Konseyi Genel Sekreterlik binası açılış ve bayrak çekme törenine katılan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev birlik ve dayanışma mesajları verdi.

Kazakistan Cumhurbaşkanı Nur Sultan Nazarbayev törende bir konuşma yaptı. Nazarbayev, " Bugüne kadar çok güzel işler yapılmıştı. Türk dili konuşan ülkelerin biraraya gelmesiyle oluşan Türk Konseyi'nin kurulmasını ve bayrağının göndere çekilmesini burada idrak etmiş bulunuyoruz. 20 yıl içinde bu konuda çok çalışma yapıldı" dedi. " Bugünkü sevincimiz her daim olsun" diyen Nazarbayev, " Türk birliği daimi olsun " diye konuştu. Konuşmaların ardından Türk Konseyi binasının ön bahçesinde törene katılan Türki Cumhuriyetler'in bayrakları tek tek göndere çekildi. Cumhurbaşkanı Gül ve Nazarbayev daha sonra birlikte Türk Konseyi'nin bayrağını birlikte göndere çekti.

 


PAYLAŞ
logo
logo
logo
logo
logo