İslâm birliği için seferber olmalıyız
ucgen

İslâm birliği için seferber olmalıyız

2332
Ne demiştiNe oldu

Al Alam, 23 Eylül 2008

Adnan Oktar: İSLAM AHLAKI DÜNYAYA HAKİM OLMAK ÜZERE, 10 yıla kadar Türkiye’nin liderliğinde bir Türk-İslam Birliği oluşacak, onu söyliyeyim. Ben buradayım, demiştiniz olmadı diye benim yanıma gelin siz eğer olmazsa, kesinlikle olacak. Fakat Türkiye’nin ve Türk Milleti’nin öncülüğünde olacak, bunu da açık söylüyorum, detay veriyorum. Azerbaycanla Türkiye birleşecek, iki devlet bir millet olarak birleşecek, Suriye ile Türkiye birleşecek yakın bir zamanda, Irak ile Türkiye birleşecek yakın bir zamanda ve zincirleme gelişmeler olacak. Kafkas Birliği projesi, bu gerçekleşecek,  bu da Türk-İslam Birliği’nin bir parçasıdır. Bu petrol boru hattı projeleri, demir yolu projeleri bunların hepsi bu birleşmelerin alt yapılarıdır. İslam Birliği toplantıları, Türk Birliği toplantıları ve  bundaki başarılar ve başarılı adımlar bunların alametleridir.Zaten bunun dışında da bir yol yok şu an, yani Tük-İslam Birliği’nin dışında İslam ülkeleri açısından, Türkiye açısından başka bir yol görünmüyor. Bu Allah’ın bir mukadderatı. 


Kanal Malatya, 7 Ocak 2009 

Adnan Oktar: “MÜSLÜMANLARIN BÖLÜNMÜŞ OLMASI HARAMDIR. MÜSLÜMANLARIN BİRLEŞMEMESİ DE HARAMDIR. BU HARAM İŞLENDİĞİNDE MÜSLÜMANLARIN GÜCÜ OLMAZ. MÜSLÜMANLARIN BİRLİK OLMASI FARZ YANİ ALLAH’IN EMRİ. Namaz gibi, oruç gibi farzdır. Bölünmesi de domuz eti yemek, şarap içmek gibi haramdır. Arada bir fark yoktur. Müslümanların birlik ve beraberlik olması halinde bu tarz belalar kesinlikle olmaz ve kökünden de hallolacaktır. Resullullah (sav) bu olayları adeta aynada seyreder gibi seyretmiş, hepsini görmüş ve olduğu gibi anlatmıştır. Müslüman kanının akacağı, bu devirde böyle olaylar olacağı  büyük fitneler olacağı kargaşalar olacağı, mazlumların kanının döküleceği hatta çocukların kadınların öldürüleceği, gebe kadınların dahi öldürüleceği çok büyük fitneden bahsetmiştir. Ama bunun arkasından benim evlatlarımdan Mehdi zuhur ettiğinde bütün bunlar tam tersine dönecek, refah, bolluk, huzur, bereket, nezaket, güzellik, estetik çağı gelecek diyor Peygamberimiz (sav). Bunların hepsi olacak.”

“Şimdi bunun zamanı. TÜRK İSLAM BİRLİĞİ’Nİ YOĞUNLAŞTIRMAK VE GÜNDEME GETİRMEK ZAMANI.Müslümanların ağlaması, feryat etmesi haramdır, yakışmaz. Müslümanlığımıza yakışmaz. Kuran ahlakına uygun değildir. Bizim yapacağımız tavır, Türk İslam Birliği’ni bir an önce oluşturup bu fitneyi kökünden bitirmektir.”

Yeni Asya, 6 Nisan 2011

Bediüzzaman Haftası faaliyetleri çerçevesinde Yeni Asya Gazetesi Afyon Temcilciliği’nin düzenlediği ‘Said Nursî’ye göre İslâm toplumlarının geleceği ve dünya barışı’ konulu panelde konuşan Avukat Derindere, “Bugün bir dünya barışı sağlanacaksa bu; Türkiye’nin İslâm birliğine yönelmesiyle başlayacaktır. Bugün ki dünyada gerçekleşen olaylar; Mısır’ın, Libya’nın halleri bizleri ümitsizliğe düşürmesin. İnşaAllah İslam birliğinin sinyalleridir bunlar” dedi.

PAYLAŞ
logo
logo
logo
logo
logo