Türkiye sadece Araplara değil, batı'ya da örnek
ucgen

Türkiye sadece Araplara değil, batı'ya da örnek

977
Ne demiştiNe oldu

Bağdat TV, 2 Mart 2008

Adnan Oktar: Güneş battığı yerden doğar. Doğduğu yerden de batar. Genellikle böyle olur. Güneş madem buradan battı, gene buradan doğacak. Birinci inancım bu. İkinci inancım ama asıl inancım hadislere göre Mehdinin zuhuru İstanbul’dan olacak, çok fazla hadis var. Konstantiniye şeklinde geçer. Türklerin bu konuda görev alacağına dair çok fazla gene hadis var. Mehdinin Türklerin içinden çıkacağına dair çok fazla hadis var. Tarihi şartlar açısından baktığımızda öyle görünüyor. Sosyal şartlar açısından baktığımızda öyle görünüyor, genel tarihin şu anki akış açısından da gene TÜRKİYE’NİN DOĞAL LİDER OLDUĞU GÖRÜLÜYOR.  BAŞKA HİÇBİR ÜLKE ZATEN LİDERLİĞE ŞU AN YANAŞMIYOR TÜRKİYE’NİN DIŞINDA, Yani en ideal, bütün İslam aleminde kabul edilen görüş Türkiye’nin liderliği. Yani kime sorsak hangi Arap ülkesine sorsak Türkiye’nin liderliğini istiyor. Türk devletlerine de sorduğumuzda yine Türkiye’nin liderliğini istiyor. Yani ikinci bir ülkeyi isteyen şu ana kadar görmedik.
 


Çay TV, 23 Temmuz 2008

Adnan Oktar:Herkes samimi olarak inansın gerçekten Türkiye iyiye gidiyor ve gerçekten süper devlet olacağız. Türkiye hiç tarihte olmadığı derecede büyük bir devlet olacak. Türk İslam aleminin lideri olacak inşaAllah. BU TARİHİ MİSYONUN BAŞLANGIÇ AŞAMALARINDAYIZ. VE BÜTÜN DÜNYAYI, ANARŞİDEN, TERÖRDEN SIKINTIDAN AZAPTAN, HER TÜRLÜ ACIDAN KURTARACAK BİR MİLLETTİR TÜRK MİLLETİ. Gerçekten çok asil efendi, böyle çileyle, acıyla yoğrulmuş bir millettir ve dünyayı yönetmeye dünyaya faydalı olmaya yönelik bir ruhu vardır. Allah o görevi bu millete vermiş görünüyor inşaAllah. Çok yakın zamanda bunu göreceğiz inşaAllah. 

Yeni Akit, 18 Haziran 2011

Ahmet Altan Taraf gazetesindeki yazısında şu ifadeleri kullandı:

“Bugünlerde bizim gazeteye uğrayan her yabancı gazeteci aynı soruyu soruyor.“Türkiye, Arap baharı yaşayan ülkelere örnek olur mu?”Bence sadece Arap ülkelerine değil, bazı Batılı ülkelere de örnek olabilir. Hemen yanı başımızdaki Yunanistan’a baksanıza...Onlara kıyasla Türkiye cennet gibi gözüküyor. Bu, nasıl oldu? Nasıl oldu da yıllarca Batılı ülkelere hayran olduktan, Arapların zenginliğine imrendikten sonra bugün çeşitli sıkıntılar yaşayan Arapların, Yunanlıların, İspanyolların, Portekizlilerin, Macarların imrendiği bir ülke haline geldik? Sanırım, cevap, heykeltıraş Rodin’in o ünlü lafında gizli: “Taşın fazlasını attım, heykel ortaya çıktı.”Türkiye, “taşın fazlasını” atıyor.”

PAYLAŞ
logo
logo
logo
logo
logo