Araplarla ticaret 40 milyar dolara yaklaştı
ucgen

Araplarla ticaret 40 milyar dolara yaklaştı

1264
Ne demiştiNe oldu


Bağdat TV, 2 Mart 2008

Adnan Oktar: Allah Kuran'da bize, bütün İslam aleminin birlik olmasını emrediyor. Kurşunla kaynatılmış binalar gibi diyor Allah ayette, şeytandan Allah’a sığınırım. Müslümanların bir kere birlik olması fakirlikten kurtulmaları için birinci şarttır. İkincisi Kuran ahlakının samimi olarak uygulanması gerekir. Bu şefkat, merhamet, sevgi ve yardımlaşmadır. Bir Müslüman zaten mal hırsı içerisinde olamaz, dünya hırsı içerisinde olamaz. Birlik ve beraberlik olunca zaten kendi ailesi gibi, kendi kardeşleri gibi görecektir Müslümanları. Böylece zenginlik ve bereket bu farzların yerine getirilmesi ile kendinden gelir. Yani bunun için özel bir gayrete gerek yok. Müslümanların birbirini sevmesi, birlikte beraber olmaları, zaten petrol yönünden de, maden yönünden de, insan yönünden de çok zengin ülkeler İslam ülkeleri. Sadece biraraya gelmeleri, birbirlerine karşı sevgi duymaları, akılcı bir çalışma ile gayret etmeleri gerekiyor. O zaman Hz Süleyman devri gibi olacak inşaAllah. Yani o devir gibi olmasa bile müthiş bir zenginlik ve bereket çağı gelecek. 



Azerbaycan TV, 11 Haziran 2008

Adnan Oktar:  Ama Türk İslam Birliğinde son derece huzurlu güvenli rahat bir hayata kavuşurlar. Hammadde kaynakları açılır. TİCARET İMKANLARI AÇILIR, SONUNA KADAR AÇILIR. Tam bir adalet ve huzur sistemi olur.


Zaman, 19 Ağustos 2009




Türkiye ile Arap ülkelerinin ilişkilerine yer veren dış basın, “Son yıllarda ticaret hızla arttı, ilişkiler gelişti” diye yazdı.

Hükümetin komşularla ticarete ağırlık veren yaklaşımının ardından, Türkiye ile Körfez ülkeleri arasında ilişkiler güçlenirken, ticaret hacmi de artıyor.

PAYLAŞ
logo
logo
logo
logo
logo