Rusya kapı komşusu oluyor
ucgen

Rusya kapı komşusu oluyor

8436
Ne demiştiNe oldu

Azerbaycan Novoye Vremya, 6 Ekim 2008

Muhabir: Türkiye’nin Kafkaslarda şu an da izlediği siyaseti nice düşünürsünüz?

Adnan Oktar: Süper, süper bayağı güzel. Hepsi bizim kardeşlerimiz, hepsi bizden koparılmış parçalar, Rus milleti de güzel millettir, güzel insanlardır, hep Türklerle iç içe yaşamıştır. Zaten Rusya aynı zamanda bir Türk devletidir ve bir Müslüman nüfusu barındıran devlettir. Hatta İslam Birliği örgütüne girmeye çalışıyor Rusya. Yani Rusya da bizim topraklarımız, oralarda bizim yerlerimiz, sadece bir devlet ayrılığı var o kadar. Onlara da çok dostane ve sevecen yaklaşılması lazım, çünkü milyonlarca Türk yaşıyor Rusya’da. Ve milyonlarca Müslüman var, her yere gitsen Müslüman kaynıyor Rusya’da MaşaAllah. Onun için yani onları yabancı görmemek lazım. Oralar da bizim topraklarımız İnşaAllah. Ve kardeşlerimiz oralarda İnşaAllah. 


MPL TV Satranç Tahtası Programı, 19 Aralık 2008

Adnan Oktar: Bütün bu bölgenin ağabeysiyiz biz, dostuyuz. Hepsi bizim komşumuz, binlerce sene, yüzlerce sene iç içe yaşamışız biz, tamamen suni bir ayrılık var. SINIRLAR AÇILSIN, VİZELER KALKSIN, GÜRÜL GÜRÜL TİCARET YAPALIM, BAĞRIMIZA BASALIM ONLARI, BİR SEVİNÇ OLSUN, BAYRAM OLSUN, BEREKET, BOLLUK BÖYLE HER YERİ BİR SARSIN. Dünya da görsün bu kalleşliğin, egoistliğin, bencilliğin çirkinliğini görsünler, bize özensinler.

Türkiye, 17 Mart 2011

Türkiye ile Rusya, vizenin karşılıklı olarak kaldırılması için görüşmeleri tamamladı. Dimitriy Medvedev ile Başbakan Erdoğan, vizesiz dönemin 1 ay sonra başlayacağını duyurdu. 16 Mart 1921 Moskova Antlaşmasının 90. yıl dönümü dolayısıyla Rusya Devlet Başkanı Dimitriy Medvedev, Başbakan Erdoğan’a antlaşmanın imzalandığı o ana ait bir fotoğraf hediye etti.

PAYLAŞ
logo
logo
logo
logo
logo