Bilim ve Teknik dergisinin Mart 2003 sayısında Tanzanya�da bulunan ve OH 65 olarak kodlandırılan üst çene kemiğiyle ilgili bir haber yayınlandı. "Yeni Hominid İşleri Karıştırdı" başlığını taşıyan haberde söz konusu fosiller hakkında evrimci spekülasyonlar yapılıyordu.
 Bilim ve Teknik dergisinin Mart 2003 sayısında Tanzanya�da bulunan ve OH 65 olarak kodlandırılan üst çene kemiğiyle ilgili bir haber yayınlandı. "Yeni Hominid İşleri Karıştırdı" başlığını taşıyan haberde söz konusu fosiller hakkında evrimci spekülasyonlar yapılıyordu. Science dergisinde yayınlanmış olan makaleye daha önce cevap vermiştik. Cevap yazısını buradan okuyabilirsiniz.

Bir diğer haber "Dişlerde Olmadı Baştan" başlığıyla veriliyordu ve Devoniyen döneminde yaşamış placodermlere (soyu tükenmiş eski bir tür zırhlı balık) ait bir diş bulgusunu haber veriyordu. Bulguya dayanılarak dişlerin omurgalılarda iki ayrı koldan evrimleştiğini ileri süren bu haber ilk olarak Science dergisinde yayınlanmıştı. Orijinal Science makalesine daha önce verdiğimiz yanıtı buradan okuyabilirsiniz.