'ORTADOĞU BİRLİĞİ' KURULUYOR
ucgen

'ORTADOĞU BİRLİĞİ' KURULUYOR

1719
Ne demiştiNe oldu


Konya TV, 29 Şubat 2008

Adnan Oktar: Evet çok yaman bir millettir. Onun için bu görevi bir an önce deruhte etmeleri gerekiyor. Türk-İslam aleminin liderliği için yalvarıyor Türk-İslam alemi. Bütün Türk devletleriyle biz görüştük. Hemen hemen hepsi Türkiye’nin liderliğini istiyor. Bütün İslam aleminin ileri gelenleriyle görüşüyoruz, onlardan bilgiler alıyoruz. Hepsi yine aynı şekilde Türkiye’nin liderliğini istiyor. Bunu uzatmanın bir alemi yok. Türk devleti Türk milleti, Türk İslam aleminin artık lideri olması gerekiyor. Bu hayati bir görev bu. Yoksa bunların hepsinin sorumluluğu bize ait olur.



Adana CRT TV, 30 Eylül 2008

Adnan Oktar: Türkiye çok hayırlı, güzel bir yolda, gittikçe temizleniyor, duruluyor, dinçleşiyor, sağlık kazanıyor, urlarından arındı, kanserli hücreleri alındı, nekahat devresini atlattı, şimdi dinç bir delikanlı Türkiye, yiğit bir delikanlı. Bütün Ortadoğu, Balkanların, bütün İslam Alemi’nin, Türklük Alemi’nin lideri olacak inşaAllah. Türk İslam Alemi birleşecek, büyük bir Türk-İslam Birliği oluşacak, Türkiye başına geçecek, ağabeylik yapacak, dünyada üçüncü güç olacak, Amerika ve Rusya’nın dışında bir denge unsuru olacak ve dünyaya bir sulh ve selamet çağı getirecek inşaAllah.


Timetürk, 17 Eylül 2009




Hürriyet, 17 Eylül 2009




Önce Irak’la, şimdi de Suriye ile... Türkiye, bölgede sessiz sedasız çok önemli adımlar atıyor. Bölgesel işbirliğinin temellerini kuruyor. Bundan böyle, Türkiye ve Suriyeli icracı bakanlar en az altı ayda bir toplanacak, işbirliğinin, entegrasyon yollarını arayacak, düşündükleri önlemleri hayata geçirecek.

Üçüncü aşama: “Ortadoğu Ekonomik Topluluğu” geliyor

Üçüncü aşama daha da iddialı: Türkiye-Suriye ve Türkiye-Irak entegrasyon modelini ikili düzeyden üçlü düzeye taşımak...
PAYLAŞ
logo
logo
logo
logo
logo