Krizdeki Avrupa Birliği’nden Türkiye ekonomisine övgü
ucgen

Krizdeki Avrupa Birliği’nden Türkiye ekonomisine övgü

26007
Ne demiştiNe oldu

Azerbaycan Novoye Vremya, 6 Ekim 2008

Muhabir: Dünyada yaşanan global kriz hakkında ne söylersiniz? 

Adnan Oktar: TÜRKİYE’YE HİÇBİR ŞEY OLMAZ. Türk İslam ülkelerine hiçbir şey olmaz. Orada bir bereket ve bolluk olacaktır. Bundan sonra bereket bolluk çağı olacak İnşaAllah. Biz altın çağa giriyoruz Allah’ın izniyle. Türk ülkeleri bundan sonra mutlu olacak, sevinçli olacak, ferahlık içinde olacaklardır. Bu krizlerde geçici olan şeyler, bunlar bizi etkilemez, ama biz tabi Amerika'nın da krize girmesini istemeyiz, Hıristiyanların zor durumda kalmasını istemeyiz. O konuda da elimizden gelen çabayı gösteririz İnşaAllah.


Çay TV, 23 Temmuz 2008

Adnan Oktar:Herkes samimi olarak inansın gerçekten TÜRKİYE İYİYE GİDİYOR VE GERÇEKTEN SÜPER DEVLET OLACAĞIZ. TÜRKİYE HİÇ TARİHTE OLMADIĞI DERECEDE BÜYÜK BİR DEVLET OLACAK. Türk İslam Aleminin lideri olacak inşaAllah. Bu tarihi misyonun başlangıç aşamalarındayız. Ve bütün dünyayı, anarşiden, terörden sıkıntıdan azaptan, her türlü acıdan kurtaracak bir milletir Türk milleti. Gerçekten çok asil efendi, böyle çileyle, acıyla yoğrulmuş bir millettir ve dünyayı yönetmeye dünyaya faydalı olmaya yönelik bir ruhu vardır. Allah o görevi bu millete vermiş görünüyor inşaAllah. Çok yakın zamanda bunu göreceğiz inşaAllah.

 

Zaman, 01 Kasım 2011

AB Türkiye İlerleme Raporu taslağı, mali ve para politikalarını eşgüdüm içinde etkili kullanan Türkiye’nin krizle başa çıkmada başarılı olduğuna işaret ederken, özellikle cari açığın ulaştığı boyutların endişe verici olduğunun altını çiziyor.

Mali krizin derinden etkilediği Türkiye evvelce yapılan düzenleyici ve denetleyici reformlar sayesinde kuvvetli ve hızlı büyüme kaydetti” denilen taslakta, ülkenin 2011’in ilk çeyreğinde yüzde 11 büyüdüğüne dikkat çekiliyor.

PAYLAŞ
logo
logo
logo
logo
logo