İslam dünyası birlik içinde olmalı
ucgen

İslam dünyası birlik içinde olmalı

18120

Al Baghdadi TV, 29 Haziran 2008

Adnan Oktar: MÜSLÜMANLARIN BİRLİK OLMAMASI, BİRLİKTE HAREKET ETMEMESİ HARAMDIR.Haram bir hükümdür. Yani müslümanların birlikte hareket etmesi topluca kardeş olmaları, hepsinin tamamının kardeş olması ve bir lider etrafında toplanmaları da Kuran’a göre farzdır… Müslümanlar bu farzı yerine getirecekler. Ben bunun için söylüyorum yani Türklerin önderliğinde, Türk milletinin önderliğinde, BİR TÜRK İSLAM BİRLİĞİ OLUŞSUN. Her devlet ayrı milli devlet olarak kalsınlar. Her devlet kendi içerisinde hür davransın fakat başlarında bir manevi lider bulunsun. Çünkü hıristiyanların Papası var liderleri var. Müslümanların da bir manevi lideri olması şart. Bu manevi birliğin başında birisi olursa, bu kargaşa bu fitne rahatça son bulur. O zaman dünyanın bir yerinde Müslümanların parmağının ucuna bir  zarar gelse bütün Müslümanlar toplu haraket edeceği için, bu olay hemen durdurulur, ama böyle paramparça olursa. Böl, parçala, yut politikasına uygun hareket ederlerse tabi ki küçük parçaları yutmak kolaydır. Ama bütün blok bir Müslüman alemini yutmak imkansızdır. Müslümanların bu farzı bir an önce yerine getirmeleri gerekiyor.


Seher TV, 12 Şubat 2009

Adnan Oktar: Israrla Müslümanlar birlikten bahsetmezse Müslümanlar haklı konumda olmaz o zaman. Çünkü birleşmek farz, ayrılmak haram; Müslümanlar parçalanmışlar, bu harama girmişler bir kere. Bu haramı işlemekten vazgeçecekler. Yani birleşecekler. İşte diyorlar ki Araplar niye birleşip Filistinli kardeşlerimize yardım etmiyor.  Peki kardeşim sen Müslüman değil misin? Yani mesela Türk de İranlı olan da, Pakistanlı olan da bunlar hepsi Müslümandır yani. Niye illaki Araplar birleşip Filistinlileri kurtarmak mecburiyetinde? Halbuki Müslümanlar birleşip Filistin’i kurtarmak durumundadır. BUNU YAPACAK OLAN DA TÜRKİYE’DİR. TÜRKİYE’NİN ÖNCÜLÜĞÜDÜR VE TÜRK İSLAM BİRLİĞİDİR... TÜRK MİLLETİ BU KONUDA UYGUN YANİ SON DERECE KARARLI, TECRÜBESİ DE VAR.

Akit, 31 Mart 2011

Türk Asya Stratejik Araştırmalar Merkezi (TASAM) tarafından düzenlenen İslam Konferansı Teşkilatı Üyesi Ülkeler Düşünce Kuruluşları Forumu’nun ikincisi dün sona erdi. İki gün süren ve İslam Konferansı Teşkilatına üye 50 farklı ülkeden düşünce kuruluşlarının başkanları, uzman ve akademisyenler, diplomatlar, üst düzey devlet adamları ile basın mensuplarının katıldığı forumda iki gün boyunca çeşitli konularda farklı oturumlar yapıldı.


PAYLAŞ
logo
logo
logo
logo
logo