Arap ülkelerindeki Türkiye hayranlığı
ucgen

Arap ülkelerindeki Türkiye hayranlığı

29143

Başkent TV, 13 Şubat 2009 

Adnan Oktar: Peygamberimiz (sav) Arap’tı. Araplar bizim canımız, ciğerimiz. İsmailoğulları’dır. Hz. İsmail’in soyudur. Mübarek bir nesildir. Aksini düşünemeyiz. ARAPLARDA DA BİR TÜRK HAYRANLIĞI VARDIR. TÜRKLERİN LİDER OLDUĞUNU BÜTÜN ARAP ÜLKELERİ ŞU AN BİLİYORLAR. Kader böyledir. Peygamber Efendimiz (sav)’in hadisleri vardır. PEYGAMBERİMİZ (SAV) BÜTÜN İSLAM ÂLEMİNİ TÜRKLERE EMANET ETMİŞTİR. ÇOK FAZLA HADİS VARDIR. KIRMIZI BAYRAKLAR ÇIKACAK ÖNCE DİYOR PEYGAMBERİMİZ (SAV) Kİ BUNLAR TÜRK BAYRAKLARIDIR. YEŞİL BAYRAKLAR İLE BİRLEŞECEKLER DİYOR. İSLAM ÂLEMİNİN BAYRAKLARI VE KIRMIZI YEŞİL BAYRAKLARLA BİZ TÜRK İSLAM BİRLİĞİ’Nİ OLUŞTURACAĞIZ İNŞAALLAH...


Azerbaycan ATV, 27 Ağustos 2008

Adnan Oktar: TÜRKİYE İSLAM ÂLEMİ İÇİN GERÇEKTEN ÖRNEK BİR ÜLKE. YANİ, HEM TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİNİ GÜZEL ANLAYAN VE GÜZEL UYGULAYAN, İSLAM’I DA ÇOK GÜZEL ANLAYAN VE ÇOK GÜZEL UYGULAYAN, LAİKLİĞİ DE GÜZEL ÖZÜMSEYEN BİR YAPISI VAR. Fakat İslam dinini gerçekten en iyi uygulayan, en iyi yaşayan ülke olduğunu bütün İslam ülkelerinin hepsi kabul eder. Yani gerek temizlik olarak, gerek anlayış olarak, gerek yaşantı olarak, gerek takva olarak hakikaten çok titizdir Türkiye. Belki bu Osmanlı mirası olduğu için Osmanlıdan gelen âlimlerin etkisi de olmuş olabilir. Allah bir şekilde bu güzelliği meydana getiriyor o yüzden Türk-İslam âleminin liderliğine de Türkiye’nin çok uygun olduğunu düşünüyorum.

 

Rota Haber, 22 Kasım 2011

Rota Haber / 11 Nisan 2012

Son zamanlarda Başbakanımız Erdoğan’a olan hayranlık nedeniyle Suudi Arabistan ile Türkiye arasındaki %10 olan ihracat %100’e ulaştı.

Ayrıca Müslüman Kardeşler’in adayı Hayrat Şatır’ın seçim propagandasında kullanacağı şarkılardan biri dikkati çekti.

Mısır basını, Şatır’ın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a benzetilmesinin ardında AK Parti hükümetinin Türkiye’de gerçekleştirdiği ekonomik kalkınma ve dış ilişkilerdeki başarının yattığını belirtti. Bu şarkıyla Mısırlı seçmenlerin ilgisinin çekilmesinin hedeflendiği belirtildi.

 


 
Haber 5, 9 Eylül 2011

 
Bursa Bugün, 18 Eylül 2011
PAYLAŞ
logo
logo
logo
logo
logo
İNDİRMELER