Komünist Kürdistan Tehlikesi

37705

BU KİTAP, TERÖRÜN GERÇEK HEDEFİNİ VE BU BELADAN KURTULMANIN YOLLARINI ANLATIYOR

KOMÜNİST KÜRDİSTAN TEHLİKESİ

·        Bölücü teröre doğru teşhis konulamazsa, çözüme  ulaşılamayacağı açıktır.

·        Güneydoğu’da Kürt sorunu değil, PKK sorunu ve terör sorunu vardır.

·        PKK, Marksist, Leninist, Stalinist bir yapılanmadır.

·        Kan, korku ve dehşet üzerine kurdukları sistemlerle ün yapan Lenin, Stalin ve Mao gibi komünist liderleri kendine rehber edinen PKK’nın hedefi “Komünist Kürdistan”ı kurmaktır.

ÖZERKLİK, FEDERASYON GİBİ TALEPLER ÜLKEMİZİ BÖLMEYE VE BÖLGEDE DEV BİR KIZIL DEVLET KURMAYA YÖNELİK ADIMLARDIR.

·        Terör fikren yenilmedikçe, terörün ideolojisi bilimsel olarak çürütülmedikçe askeri, siyasi ve ekonomik tedbirler terörü bitirmek için yeterli olmaz.

·        Komünist teröre karşı yapılacak en etkili mücadele, anti materyalist, anti Darwinist, anti komünist karşı ilmi propagandadır.

Kendisini "21. yüzyılın Lenin’i" olarak tanımlayan bölücübaşı Abdullah Öcalan, terör örgütü PKK'yı "Kürt proleter devrimci hareketi" olarak tanımlar. PKK’nın Marksist-Leninist ideolojiden asla taviz vermeyeceğini ise şöyle ifade eder:

“PKK, Marksizm-Leninizm geleneğine uygun bir gelişme yaşamıştır. Bundan sonrası açık ki etle tırnak gibi birbirinden ayrılmayan bu miras üzerine şekillenecektir.” (Kürdistan’da Halk Kahramanlığı, s.78)

Lenin ise, terörün komünist ideolojinin ayrılmaz parçası olduğunu şu sözleri ile açıkça dile getirir:

“Bizim ilgilenmekte olduğumuz olgu, SİLAHLI MÜCADELEDİR; bu mücadele, bireyler ve küçük gruplar tarafından yürütülmektedir. Silahlı mücadele, birbirlerinden kesinkes olarak ayrılması gereken, farklı iki amaca yöneliktir; önce, bu mücadele kişilere, LİDERLERE VE ORDU VE POLİSTEKİ GÖREVLİLERE SUİKAST YAPMAYI AMAÇLAR, ikinci olarak, hem hükümete ait, hem de özel kişilere ait para kaynaklarına elkoyar.” (Vladimir I. Lenin, 30 Eylül 1906, Proletari, Nr. 5)

"İLKESEL OLARAK TERÖRÜ HİÇ BİR ZAMAN REDDETMEDİK VE REDDEDEMEYİZ. Terör, çarpışmanın belli bir anında, askeri güçlerin içinde bulunduğu belli bir durumda ve belirli koşullar altında kesinlikle işe yarar ve hatta zorunlu savaş yöntemlerinden biridir...." (Lenin Seçme Eserler, cilt 2, s. 29-30, İnter Yayınları) "Nereden Başlamalı?" (Mayıs 1901)

Kitabın yazarı Adnan Oktar, Harun Yahya müstear ismiyle 300’den fazla eser kaleme almıştır. Yaklaşık 48.000 sayfalık “Harun Yahya Külliyatı”na ve bu külliyattan yararlanılarak hazırlanan belgesellere, www.harunyahya.org sitesinden ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz. Bu külliyat çizgisinde yayın yapan 600’e yakın internet sitesi bulunmaktadır. Bugüne kadar 73 ayrı dile çevrilmiş olan yazarın kitapları dünya çapında geniş bir okuyucu kitlesi tarafından takip edilmektedir. Yazarın çalışmalarındaki hedefi, tüm insanları Allah'ın varlığı, birliği ve ahiret gibi temel imani konular üzerinde düşünmeye sevk etmek ve inkarcı sistemlerin çürük temellerini ve sapkın uygulamalarını ilmi olarak ortadan kaldırmaktır.


PAYLAŞ
logo
logo
logo
logo
logo
İNDİRMELER