Yeni ABD Başkanı’nın Önceliği İslamofobi’nin Önlenmesi Olmalı
ucgen

Yeni ABD Başkanı’nın Önceliği İslamofobi’nin Önlenmesi Olmalı

58367

Trump'ın İslamofobi’ye kesin son vermesi en başta insani ve vicdani bir görev. Amerika, önyargıların hakim olduğu değil, inanç ve ifade özgürlüğünün yaşandığı, insanların birbirine potansiyel düşman gözüyle değil, “komşunu seveceksin” düsturuyla yaklaştığı bir ülke olduğunda daha güçlü olacaktır.  Hristiyanlar ve Müslümanlar birbiriyle kavga etmek zorunda olan iki medeniyetin değil, birlikte tüm dünyaya güzellik ve huzur getirecek iki medeniyetin temsilcisidir. Amerikalı Müslümanlar ülkelerini sevmekte, Amerika’yı inşa eden değerlere saygı duymakta ve iyi birer vatandaş olmak istemektedirler. Amerikalı Müslümanları dışlayan değil yaşadıkları topraklara değer katan bireyler olarak görmek her iki tarafı da mutlu edecektir.  

Merkezi Srinagar-Keşmir’de yer alan bağımsız haber sitesi Only Kashmir Jammu-Keşmir bölgesindeki gelişmelerle ilgili haberlere yer vermekte. Only Kashmir sitesi Harun Yahya makalelerini yayınlıyor.

http://onlykashmir.in/trump-should-address-islamophobia/

http://www.harunyahya.org/tr/Makaleler/236998/Yeni-ABD-Baskani%E2%80%99nin-Onceligi-Islamofobi%E2%80%99nin-Onlenmesi-Olmali 


PAYLAŞ
logo
logo
logo
logo
logo