Türkiye süper güç oldu
ucgen

Türkiye süper güç oldu

1349
Çay TV, 23 Temmuz 2008

Adnan Oktar: Herkes samimi olarak inansın gerçekten Türkiye iyiye gidiyor ve gerçekten süper devlet olacağız. TÜRKIYE HİÇ TARİHTE OLMADIĞI DERECEDE BÜYÜK BİR DEVLET OLACAK. Türk İslam Aleminin lideri olacak inşaAllah. Bu tarihi misyonun başlangıç aşamalarındayız. Ve bütün dünyayı, anarşiden, terörden sıkıntıdan azaptan, her türlü acıdan kurtaracak bir milletir Türk milleti. Gerçekten çok asil efendi, böyle çileyle, acıyla yoğrulmuş bir millettir ve dünyayı yönetmeye dünyaya faydalı olmaya yönelik bir ruhu vardır. Allah o görevi bu millete vermiş görünüyor inşaAllah. Çok yakın zamanda bunu göreceğiz inşaAllah.

Yenişafak, 30 Haziran 2009



Yenişafak, 1 Temmuz 2007



Bugün, 1 Temmuz 2007



Bugün, 1 Temmuz 2007



ABD Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mathiew Bryza, Kıbrıs konusunda tutumunu değiştirmesi için ABD'nin Türkiye'ye baskı yapmasını isteyen Rum Meclis Başkanı Marios Karoyan'a, 'Türkiye süper güç oldu, ABD baskı yapamaz' karşılığını verdi.

ABD'nin, yıl sonuna kadar Kıbrıs sorununun çözülmesini beklediğini söyleyen Bryza, 'ABD Türkiye'ye baskı yapamaz. Eğer 70'ler, 80'ler ya da 90'larda olsaydık olabilirdi, ancak şu anda kendi bölgesinde süper güç haline gelen Türkiye tamamen kendi gücüyle bağlıdır ve baskı yapmamız söz konusu değildir" dedi.
PAYLAŞ
logo
logo
logo
logo
logo