Türk Hastanesi şifa dağıtıyor
ucgen

Türk Hastanesi şifa dağıtıyor

8151

Kordon TV, 27 Temmuz 2008 

Adnan Oktar: Yani Türkiye’nin ağırlığını koyup, direkt abi konumunda hatta bütün Ortadoğu’nun, bütün islam ülkelerinin lideri konumuna gelmesi lazım ve sözü geçen bir lider olarak. Çünkü, TÜRKİYE, ÇOK AKLI BAŞINDA İNSANLARIN SAMİMİ İNSANLARIN BULUNDUĞU BİR ÜLKE. ÇOK VİCDANLI İNSANLARIN OLDUĞU BİR ÜLKE, ORDUSU MÜKEMMELDİR. ÇOK ÇOK VİCDANLIDIR, BÖYLE KILI KIRK YARAR, ÇOK İYİ EĞİTİMLİDİR. VE BÜTÜN ÜLKELERDE SEVİLİYORLAR, NEREYE GİTSELER SEVİLİYORLAR.Mesela Irak’a gidiyorlar seviliyorlar, Bosna’ya gidiyorlar seviliyorlar, Somali’ye gidiyorlar, seviliyorlar, her yerde saygı görüyorlar. Afganistan’da çok sevilip saygı görüyorlar. Bu fiili bir durum var. Demek ki bütün Ortadoğu, bütün islam alemi Türk ordusunu seviyor, ve Türk milletini seviyor. Demek ki abilik yapmalarını istiyorlar. Yani Türkiye’nin burada ortaya çıkıp, bir lider çıkarıp ortaya, bir manevi lider de ortaya çıkarıp gerekirse, bu abiliği yerine getirmesi gerekiyor, İslam ülkelerinde ve Türk devletlerinde de. 


Başkent TV, 13 Ocak 2009 

Adnan Oktar: TÜRK İSLAM BİRLİĞİ BİR KERE BARIŞI, SEVGİYİ, KARDEŞLİĞİ, MUHABBETİ, YARDIMSEVERLİĞİ, CESARETİ VE FEDAKARLIĞI SAVUNUYOR. TÜRK MİLLETİ ÇİLEKEŞ BİR MİLLETTİR VE HİZMETE TALİPTİR.Üç kıtaya nizam vermiş ve bir tecrübesi var.  Bir devlet tecrübesi var, imparatorluk tecrübesi var. Biz bu tecrübeyi yeniden ortaya çıkararak, Türk İslam Birliği’nin lideri olarak bütün bölgeyi yönetmeyi istiyoruz Ve bunu herkes istiyor. Suriyeliler istiyor, Iraklılar istiyor, Mısır istiyor, İran istiyor, hatta Ermenistan istiyor, Azerbaycan istiyor, Türkistan istiyor, Doğu Türkistan istiyor, herkes istiyor. Yani Türk’ün adaletine, Türk’ün akılcılığına, fedakârlığına herkes güveniyor ve Türk askerleri bütün dünyada seviliyor. Dinsizi, imansızı, Müslümanı, kafiri hepsi seviyor.

 

Yeni Şafak, 22 Ağustos 2011
 

 

Kıtlık ve kuraklıkla mücadele eden Somali’nin başkenti Mogadişu’da kurulan Sağlık Bakanlığı’nın sahra hastanesinde her gün yüzlerce kişi tedavi ediliyor. Tam donanımlı hastaneye Mogadişu’daki birçok kamptan ağır vakalar sevk ediliyor

PAYLAŞ
logo
logo
logo
logo
logo