Sevinçliyiz, evet!
ucgen

Sevinçliyiz, evet!

52831
Konya TV,  29 Şubat 2008

Adnan Oktar: Evet çok yaman bir millettir. Onun için bu görevi bir an önce deruhte etmeleri gerekiyor. TÜRK İSLAM ALEMİNİN LİDERLİĞİ İÇİN YALVARIYOR TÜRK İSLAM ALEMİ. Bütün Türk devletleriyle biz görüştük. Hemen hemen hepsi Türkiye’nin liderliğini istiyor. BÜTÜN İSLAM ALEMİNİN İLERİ GELENLERİYLE GÖRÜŞÜYORUZ ONLARDAN BİLGİLER ALIYORUZ. HEPSİ YİNE AYNI ŞEKİLDE TÜRKİYE’NİN LİDERLİĞİNİ İSTİYOR. Bunu uzatmanın bir alemi yok. Türk devleti Türk milleti, Türk İslam aleminin artık lideri olması gerekiyor. Bu hayati bir görev bu. Yoksa bunların hepsinin sorumluluğu bize ait olur
 
 
Başkent TV, 13 Ocak 2009

Adnan Oktar: Üç kıtaya nizam vermiş ve bir tecrübesi var. Bir devlet tecrübesi var, imparatorluk tecrübesi var. Biz bu tecrübeyi yeniden ortaya çıkararak, Türk İslam Birliği’nin lideri olarak bütün bölgeyi yönetmeyi istiyoruz ve bunu herkes istiyor. Suriyeliler istiyor, Iraklılar istiyor, Mısır istiyor, İran istiyor, hatta Ermenistan istiyor, Azerbaycan istiyor, Türkistan istiyor, Doğu Türkistan istiyor, herkes istiyor. Yani Türk’ün adaletine, Türk’ün akılcılığına, fedakârlığına herkes güveniyor ve Türk askerleri bütün dünyada seviliyor.


Yenişafak, 9 Şubat 2009



 
Sayın Hakan Albayrak'ın 9 Şubat 2009 tarihli yazısından:
 
"Türkiye, Filistin, Suriye, Ürdün, Mısır, Suudi Arabistan, İran, Pakistan, Endonezya, Libya, Tunus, Cezayir vs, vs, vs halkları bayram etti, hâla da bayram ediyor, ama onlar oturup somurtuyorlar...
Davos'tan esen müthiş rüzgârın Türkiye ile İslam dünyası –bilhassa Arap dünyası- arasındaki psikolojik duvarları yıkıp geçtiğini bile göremiyor, buna bile sevinemiyorlar.

Sanki Araplar yahut Pakistanlılar Türkiye'nin İsrail'le anlaşmalarını bilmiyorlar, bu anlaşmaların daha bir süre yürürlükte kalacağını tahmin etmiyorlar!

Herkes her şeyin farkında…. ve o bir avuç 'müzmin mutsuz azınlık' hariç, herkes, her şeye rağmen, bu güzel anın tadını çıkarıyor.
Tunus çarşısında "Türkler gelmiş" diye sevinç çığlıkları atarak etrafımızı saran insanların yüzlerinde açan güllerin mana ve ehemmiyetini size anlatamam, değil mi?

Ne dersem diyeyim, İslam dünyasının sevincini paylaşmaya ve bu sevincin ifade ettiği 'sınır tanımayan birlik şuuru' için şükretmeye zinhar yanaşmayacaksınız, değil mi?

Tarih akıyor, zaman değişiyor…

Bu 'anakronik somurtmalar', devletin bütün halk kesimleriyle barıştığı ve içerideki fitne potansiyellerini ortadan kaldırarak müthiş bir özgüvenle uzak ufuklara açıldığı yepyeni bir Türkiye'yi müjdeleyen –veya öyle bir Türkiye'nin mümkün olduğunu gösteren- olağanüstü güzel gelişmeler karşısındaki sevincimizi gölgeleyemez."
PAYLAŞ
logo
logo
logo
logo
logo