Ne demiştiNe oldu


Kaçkar TV, 21 Kasım 2008

Adnan Oktar: Bir de cömert olunması. AZ DA OLSA FAKİRLERE YARDIM ETMESİ İNSANLARIN. YANİ SADAKA VERMELERİ, YARDIMDA BULUNMALARI MESELA BORCUNU ÖDEYEMEYENİN BORCUNUN AFFEDİLMESİ ÇOK ÖNEMLİ.



IANS (INDO ASIAN HABER SERVİSİ), 14 Kasım 2008

Adnan Oktar: ... Yüksek faiz, tevekkülsüzlük, korku, yani yarın kötü şeyler olacak düşüncesi, parayı biriktirmek, malı biriktirmek, harcamamak, FAKİRLERE PARA VERMEMEK, İNSANLARA PARA DAĞITMAKTA CİMRİ DAVRANMAK, BU OLAYLARA SEBEP OLUYOR. Eğer para dağıtılmış olsa, para hareketlenir, para hareketlenince de mal hareketlenir ve üretim hareketlenir. Para tutulunca malda tutuluyor, mal tutulunca üretimde tutuluyor, bütün olarak sistemde bir ölüm meydana geliyor.



Kaçkar TV, 4 Aralık 2008


Adnan Oktar: ... FAKİR HALKA BOLCA PARA DAĞITILMASI; YANİ MAAŞLARINA ZAM YAPILARAK PARA DAĞITILMASI, onların alım gücünün yükseltirek piyasanın hızlandırılması gerekiyor. Ama ayrıca hastanelerin, mümkünse ücretsiz hale getirilmesi, fakir halkın ücretsiz muayene olmasının sağlanması, ücretli muayenelerin de iyice düşürülerek halkın bu ihtiyacının rahatça giderilmesi gerekiyor. İlaç sanayinin de yine desteklenmesi gerekiyor. Yani ilaç fiyatlarının iyice düşürülmesi, fakir halka ücretsiz ilaç verilmesi. Bunlar hayati konulardır.

Akşam Gazetesi, 6 Aralık 2008





Ekstra yardım geliyor

HÜKÜMET tarafından yılda iki kez sadece dini bayramlarda yapılan 'aile yardımı' dörde, bir kez yapılan 'eğitim yardımı' ise ikiye çıkarıldı.

Aile başı 100-400 YTL

SEÇİME kadar yoksul ailelere biri eğitim için olmak üzere ekstra iki ödeme yapılacak. Yardım miktarı her seferinde 100-400 YTL olacak.

Tercüman Gazetesi, 5 Aralık 2008