avatar

Adnan Oktar

Münafık, dine, imana, İslam’a, Kuran’a karşıdır. Bu yüzden İttihadı İslam’ı istemezler. Tayyip Hocam’dan da bu sebeple nefret ediyorlar, içlerinde ona karşı çok büyük kin gizliyorlar. Kendilerini Tayyip Hocam’a sempatik gibi göstermeye çalışmaları ise boşunadır. İslam Birliğine var gücüyle karşı olan münafıkların Tayyip Hocam’ı desteklemesi imkansızdır. Münafık çok hain, kahpe bir mahluktur. İçi kin doludur. Münafığa karşı çok dikkatli olunması gerekir.
A9 TV; 26 Haziran 2018
avatar

Adnan Oktar

Tayyip Hocam’a hayırlı uğurlu olsun. En başından beri Tayyip Hocam’ın kazanacağına güveniyorduk. Tayyip Hocam senin gördüğün ve görmediğin sayısız destekçin var. Milletimiz sonuna kadar senin yanında.
A9 TV; 24 Haziran 2018
avatar

Adnan Oktar

İnsanların ruhunun iman hakikatlerine ihtiyacı var. Kuran’ın hak olduğunun delillerinin anlatılması, Allah’ın varlığının delillerinin anlatılması ve insanlarda önce güçlü bir iman meydana getirilmesi gerekiyor. Din eğitimi sadece İslam tarihinde yaşanan olayların anlatılmasıyla olmaz.
A9 TV; 16 Haziran 2018
avatar

Adnan Oktar

Din dersinde asıl öğretilmesi gereken sevgi ve merhamettir. Allah neden sevilir, Allah’ın sanatı nedir, Allah’ın büyüklüğü nasıl anlaşılır, iman hakikatleri nelerdir, Kuran mucizeleri nelerdir bunların gençlere anlatılması lazım.
A9 TV; 18 Haziran 2018
avatar

Adnan Oktar

Münafık uyuz köpeğin üzerindeki bit gibi oradan oraya tek başına gezer. Yalnızlık Allah’ın münafıklara vurduğu aşağılanma damgasıdır. Yanlarında kendileri gibi aşağılık bir iki münafıktan başka hiç kimse yoktur. Samiri’nin çölde yalnız sürünmesi gibi münafıklar da sonuna kadar yalnız yaşarlar. Samiri ve münafıklar Hz. Musa’yı yalnız bırakmak istediler, ama Allah onları bir başlarına bıraktı. Hz. Musa’nın ve Peygamberlerin yanındaki müminlere ise hep sıhhat, neşe, dinçlik, güzellik nasip etti.
A9 TV; 28 Haziran 2018
avatar

Adnan Oktar

Allah’ı candan seven ve büyüklüğünü kavrayan dünyanın en etkili, en büyük gücü haline gelir. Kimse o insanı yenemez.
A9 TV; 27 Haziran 2018
avatar

Adnan Oktar

Dünyada eğitim almamız için anormal insanların sayısının çok olması gereklidir. Dengeli, normal insan çok olduğunda imtihan, yani eğitim kolay olur, insan gereği gibi eğitilemez. Dünyadaki eğitimin ana amacı bizim kendimizi bilmemiz, öğrenmemizdir. Allah bizden yüksek insanlar olmamızı istiyor. İnsanın orta yükseği kabul etmemesi gerekir. Çok yüksek olan en etkileyicidir.
A9 TV; 26 Haziran 2018
avatar

Adnan Oktar

Darwinist eğitim devam ettiği müddetçe sevgisizlik, bencillik, saldırganlık son bulmaz. Okullarda verilen eğitimde alenen Allah’ın varlığı inkar ediliyor. Bu çok büyük bir faciadır. Bu faciaya ilimle ve bilimle dur denilmesi şarttır.
A9 TV; 30 Haziran 2018
avatar

Adnan Oktar

Sevgiyi yaşamak için acıma ve merhamet duygusu şart. Merhamet olduğunda sevdiğini korursun. Onun haysiyetini, onurunu, dinini, imanını her şeyini korursun, kendin gibi sahip çıkarsın.
A9 TV; 24 Haziran 2018
avatar

Adnan Oktar

Bu yüzyılda insanlar hiçbir dönemde nasip olmamış büyük mucizeler görecekler. İslam’ın hakimiyetini, Mehdi’yi, iki bin yıl sonra İsa Mesih’i, Tabut-u Sekineyi, Hz. Süleyman döneminden gelen kutsal emanetleri görecekler inşaAllah.
A9 TV; 19 Haziran 2018
avatar

Adnan Oktar

İnsanlardaki en vahşi içgüdü gelecek korkusudur. Bir çok insanın çektiği acının temelinde gelecekten duydukları korku vardır. Bir türlü geleceklerini garanti altına aldıklarını düşünüp rahatlayamıyorlar. Rahatlığı sağlayacak sadece Kuran’da anlatılan velayet sistemidir. Çünkü velayet sisteminde herkes herkesin annesi, babası, kardeşi, koruyucusu olmakla sorumlu.
A9 TV; 19 Haziran 2018
avatar

Adnan Oktar

Sokak üslubu münafığın tüm hayatına hakimdir. Sahtekar esnaf üslubuyla hareket eder. Münafık hayatın gerçekleri kafasındadır, kendince dini ütopik bulur, Kuran’ın yaşanabileceğine inanmaz.
A9 TV; 30 Haziran 2018
avatar

Adnan Oktar

Allah’ın sevgisini isteyen tüm dikkatini Allah’a vermelidir. Allah’ın sanatı muazzamdır, insan hepsinin detayına yetişemeyebilir ama ana konulara yetişebilir. Atomun yapısı, hücrenin yapısı, hayvanlardaki simetri ve süsü düşünmek ve en önemlisi kendi ruhuna bakmak insana tüm hakikatlerin kapısını açar.
A9 TV; 29 Haziran 2018
avatar

Adnan Oktar

Allah Kendisi’ni sevmeyen insanların asla mutlu olmayacakları şekilde dünyayı yaratmıştır. Kalpler ancak Allah sevgisiyle, Allah’a dostlukla rahat edebilir. Dünya aksine kilitlenmiştir. Allah sevgisi olmadan kimse mutlu olamaz.
A9 TV; 16 Haziran 2018
avatar

Adnan Oktar

Şehitlerimizin hepsi cennet kuzusu. Ne nasiplilermiş Allah onlara en güzel makamı vermiş. Allah bizlere de yatak ölümü vermesin. Şehitlik çok şerefli, çok büyük bir nimet. Allah ailelerine de hayırlı, güzel ömür versin, onları hoşnutluk içinde yaşatsın.
A9 TV; 19 Haziran 2018
avatar

Adnan Oktar

Allah Kahramanmaraş şehitlerimizin şehadetini mübarek kılsın. Allah bizlere de o yiğitlerin güzel makamını nasip etsin.
A9 TV; 27 Haziran 2018
avatar

Adnan Oktar

Gençler herkesin Allah’a inandığını görseler çok olumlu telkin olur ve güçlü bir iman gelişir. Ama iman edenlerin sayısı az, iman etmeyenler ise çoğunlukta. Bu da iman edenlerin değerinin artması için özel olarak yaratılıyor. İman ehlinin kıymetli olması için bu gerekli. Bu kıymet cennet mutluluğu için de şart oluyor, cennette gerçek mutluluk dünyadaki eğitimle mümkün oluyor.
A9 TV; 18 Haziran 2018
avatar

Adnan Oktar

Acılar olmadan insan olgunlaşmaz ve her şey çok değersiz olur. Cennetin güzelliğini dahi acı çekmeyen bir insan anlamaz.
A9 TV; 24 Haziran 2018
avatar

Adnan Oktar

Bir kadın çok samimiyse, sevgi, tutku, sadakat, vefa çığ gibi gelişir. Bir kadının tam kendi olması muhteşem bir durumdur. Tüm mesele samimiyettedir.
A9 TV; 25 Haziran 2018
avatar

Adnan Oktar

Allah ruh güzelliğini de kötülüğünü de kişinin yüzüne yansıtır. Bu, Allah’ın insanları koruması için yarattığı bir mucizedir. Yüzünden kişinin ruh yapısı hemen anlaşılır. Mesela münafıkların yüzündeki gangster ifadesinden ahlaksız ve aşağılık oldukları hemen anlaşılır.
A9 TV; 25 Haziran 2018
avatar

Adnan Oktar

Kuran alabildiğine özgürlük getirir. Kuran’daki hürriyet dünyadaki en yüksek hürriyettir. Kuran’a tam uyanlar hürriyeti uçsuz bucaksız yaşar. Kuran’a tam uyan insanın üzerinde hiçbir baskı olmaz.
A9 TV; 23 Haziran 2018
PAYLAŞ
logo
logo
logo
logo
logo