avatar

Adnan Oktar

Kudüs’teki konuların çözümü İslam Birliği ile mümkün. Müslümanların birlik olması farzdır. Birbirlerine velayet bağıyla bağlanmaları, kardeş olmaları farzdır. Ayrı olmaları ise haramdır. İttihadı İslam olduğunda tüm meseleler temelden çözülür. İttihadı İslam Museviler ve Hristiyanlar için de dinsizler ateistler için de bir güvencedir.
A9 TV; 22 Mayıs 2018
avatar

Adnan Oktar

Pasif çözümler yerine gerçek çözümler ortaya koymak önemlidir. Kınamalar, boykotlar vs pasif çözümlerdir. Sürekli kınamada bulunmak yerine, “Müslümanlar birlik olalım, tüm Müslümanları kurtaralım” demek gerekir.
A9 TV; 21 Mayıs 2018
avatar

Adnan Oktar

MHP hars milliyetçisidir. Irk milliyetçisi değildir. Kürt canlarımıza hürmet ve sevgi duyar. Bunun aksini iddia edenler samimi davranmıyorlar. Ama bu konuyu propaganda malzemesi olarak kullananlar oluyorsa, MHP bu konuda çok daha güçlü karşı bilgilendirme yapabilir.
A9 TV; 21 Mayıs 2018
avatar

Adnan Oktar

Darwinizm Allah’ın açıkça inkarıdır. Ben ve arkadaşlarımdan başka bu konunun üzerinde duran neredeyse kimse yok. Allah’ın açıkça inkar edilmesinden bir çok Müslümanın hiçbir rahatsızlık duymaması çok ibret vericidir.
A9 TV; 21 Mayıs 2018
avatar

Adnan Oktar

Allah ülfeti sakin kalmamız için özel yaratıyor. Ülfetin iki faydası vardır. Hem ülfeti kaldırma gayreti ibadettir, hem de ülfetin olması insan için konfordur. İnsan beynin içinde gözsüz gören, kulaksız duyan, dilsiz olduğu halde kahvenin tadını alan, müzikten zevk alanın kim olduğunu düşünse Allah’ın varlığını çok açık görür.
A9 TV; 21 Mayıs 2018
avatar

Adnan Oktar

Bir insan sevdiği için çileye göğüs geriyorsa, sabır gösteriyorsa gerçekten seviyor demektir. Allah zorluklar, acılar, çileler içinde sevgimizi görmek istiyor. İmtihanın tüm sırrı burada. İnsanların bir kısmı bu sırrı bir türlü anlayamıyorlar.
A9 TV; 19 Mayıs 2018
avatar

Adnan Oktar

Hiçbir netice alınmayacak yöntemlerle vakit kaybetmek yerine kesin çözüm olan İslam Birliğini oluşturmak lazım. Müslüman ülkelerin liderleri bir araya gelsinler. “İslam Birliğini istiyoruz ve bunun için gayret edeceğimize söz veriyoruz” diye yemin etsinler. Sayın Putin de katılsın bu toplantıya. İsrail, Ermenistan, Yunanistan da bu birliğin içinde yer alsın. Sevgiyi, dostluğu, kardeşliği, barışı isteyen İslam Birliği’nden başka dünya için bir çözüm yolu yok.
A9 TV; 19 Mayıs 2018
avatar

Adnan Oktar

Şirk aklın kapanmasına sebep olur. Muhakeme, yargı bozulur ve kişi dengesizleşir. Genel bir şuursuzluk hali oluşur.
A9 TV; 18 Mayıs 2018
avatar

Adnan Oktar

Dini akla, mantığa uygun olarak anlatan ve gençlere ulaşabilen neredeyse tek arkadaş grubu biziz. Bizim anlatımımızla, Kuran Müslümanlığını tüm gençler severek ve isteyerek kabul ediyor.
A9 TV; 18 Mayıs 2018
avatar

Adnan Oktar

İslam aleminin birleşip sevgiyi, kardeşliği, barışı dünyaya hakim etmesi çok kolay. Müslüman liderler bir araya gelecekler, sarılıp kardeş olalım diyecekler. İsrail, Ermenistan, Rusya, Yunanistan tüm bölge ülkelerini de bu Birliğin içine alacaklar. O zaman Ortadoğu bambaşka, çok güzel, çok kaliteli bir bölge olur.
A9 TV; 18 Mayıs 2018
avatar

Adnan Oktar

Müslümanların birlik olması, İslam Birliği’nin kurulması bir kardeşlik bağının ve sevginin oluşmasıdır. Birlik olalım intikam alalım diye bir mantıkla İslam Birliği olmaz. Birlik olalım, Musevilerle, Hristiyanlarla dost olalım, kardeş olalım, birlikte sevgi içinde yaşayalım istiyoruz. Kuran’a uygun olan budur. Allah’ın istediği budur.
A9 TV; 18 Mayıs 2018
avatar

Adnan Oktar

Müslüman ülkelerin liderleri toplanacak sadece bir cümle söyleyecek: İslam Birliğini İstiyoruz. İslam Birliğini istiyorum demek bile zorlarına gidiyor bazılarının. İslam Birliği zor değil, imkansız değil. Sadece istemek gerekiyor. Müslümanlar bu isteklerini ifade ederlerse, dua hükmünde olur ve gerçekleşir Allah’ın izniyle.
A9 TV; 18 Mayıs 2018
avatar

Adnan Oktar

Şeytanın iddiası insanlar birbirini sevmeyecek, Allah’ı sevmeyecekler. Acımasız, bencil, sevgisiz, merhametsiz olacaklar, kan dökecekler diyor. Şeytan tüm gücüyle kendini haklı çıkarmak için insanlara sevgisizliği dayatıyor.
A9 TV; 26 Ocak 2018
avatar

Adnan Oktar

Dini hayatın tüm güzelliklerini ellerinden alan bir sistem olarak gördükleri için dini yaşamayı yaşlılık dönemine bırakıyorlar. Dini yaşarsa sürüneceğine inanıyor. Halbuki din yaşamın en zevkli, en neşeli, en hayat dolu sistemidir.
A9 TV; 17 Mayıs 2018
avatar

Adnan Oktar

Filistin’de olan hep gariban, mazlum halka oluyor. Çatışma körüklendikçe halkın yerinden yurdundan edilmesinden, kadınların çocukların evsiz barksız kalmasından başka bir sonuç elde edilmiyor. Bu çatışma üslubunu tamamen bırakıp, iki halkı barıştırsak, o kutsal toprakları imar etsek, bir arada güvenlik içinde neşe içinde yaşasalar, her yeri bağlık bahçelik yapsak, okullar inşa etsek, oyun bahçeleri kursak, tüm hayatı değiştirsek daha güzel olmaz mı? Deccaliyet sürekli kavga istiyor, kan dökmek istiyor. Müslüman olarak biz ısrarla barış isteyeceğiz, dostluk isteyeceğiz, sevgi isteyeceğiz.
A9 TV; 17 Mayıs 2018
avatar

Adnan Oktar

Şehidimiz Muhsin Yazıcıoğlu İngiltere’ye gitti geldi şehit ettiler. Tayyip Hocam döner dönmez suikast sözleri ortalıkta dolanmaya başladı. Defalarca söyledim, bir daha söylüyorum: “Tayyip Hocam’ın saçının teline dokunanın canına dokunuruz, kanunla hukukla ilimle irfanla…” Böyle bir şeyi akıllarından dahi geçirmesinler, milletimizden çok çetin bir hukuki karşılık alırlar.
A9 TV; 17 Mayıs 2018
avatar

Adnan Oktar

Dünyada bir Allah’ın ruhunu taşıyan müminler var. Bir de müminlerin imtihanı için yaratılmış ruhu olmayan özel varlıklar var. Allah bu ruhu olmayan insanları kullanarak müminleri eğitir. Allah müminlerin sonsuza kadar rahat ve huzur içinde yaşamasını istiyor ama Allah Kendisine güvenilmesine çok önem veriyor. İnsanlar da kendi bedenlerini kıymetli gördükleri için olur olmaz her şeyde telaşa kapılıyorlar. Bedenlerine zarar gelmesi korkusu insanların çoğunun Allah’a yaklaşmasına engel oluyor. Bu yüzden zorluklar ve acılarda çok zengin bir sır vardır. Allah bu acılar ve zorluklar içinden Kendisine yaklaşılmasına, Kendisine güvenilmesine çok önem veriyor.
A9 TV; 16 Mayıs 2018
avatar

Adnan Oktar

İslam ülkelerinin dostluk, kardeşlik, barış için bir araya gelmesi önemlidir. İslam ülkelerinin liderleri bir araya geldiklerinde, “biz tüm insanlar için, her dinden insan için özgürlük, huzur ve güvenlik istiyoruz. Müslümanların birlik olmasını istiyoruz” derlerse bu güzel bir dua olur.
A9 TV; 16 Mayıs 2018
avatar

Adnan Oktar

Allah’ın varlığını anladığımızda ve büyüklüğünü kavradığımızda sevdiğimiz her şey O’nda toplanır. Çiçekler, kediler, kuzular, güzellikler, sevdiğin insan hepsi Allah’ın tecellisidir. Hepsine duyduğumuz sevgi Allah’a sevgimizdir.
A9 TV; 15 Mayıs 2018
avatar

Adnan Oktar

Zalimlik yapan her kim olursa Allah hidayet versin, hidayet vermiyorsa helak etsin. Hemen her yerde akla gelen tek çözüm kınama, kavga ve çatışma oluyor. Zalimler cezalandırılsın, adalet yerini bulsun. İsrail’in de zalimleri, varsa Filistin’in de zalimleri hak ettikleri hukuki karşılığı alsın. Ama hedef hep barış, huzur, kardeşlik ve dostluk olsun. Önce dostluk isteyelim, önce kardeşlik isteyelim. O güzel topraklar Musevilerin, Hristiyanların, Müslümanların birlikte, dostça yaşadığı yerler olsun. Aralarda dikenli teller, dev duvarlar olmasın. Neşe içinde halaylar çekilsin, zeytin ağaçları ekelim, her yeri bağlık bahçelik yapalım, gençler mutlu olsun. Hedefimiz hep güzellik, iyilik, barış ve dostluk olsun.
A9 TV; 15 Mayıs 2018
avatar

Adnan Oktar

Dünyaya barışın gelmesi için tüm gücümüzle gayret etmeye devam edeceğiz. Her zaman savaş, silahlanma ve kan karşıtı olacağız. Dostça sevgi içinde yaşamak, dostça, sevgi içinde ahirete gitmek lazım. Allah’ın istediği budur. Allah insanlardan sevgi ister, barış ister, dostluk ister. Deccaliyetin körüklediği öfkeyi ve kini susturacağız. Savaş için istedikleri kışkırtmayı yapsınlar bu kışkırtmalara prim verdirtmeyeceğiz.
A9 TV; 15 Mayıs 2018
PAYLAŞ
logo
logo
logo
logo
logo