avatar

Adnan Oktar

Ağaç kökleri sürekli olarak bize meyve sunuyor. Hayvanları da besliyor insanları da besliyor, geceli gündüzlü meyve fışkırmaya devam ediyor yerden. Allah tarafından sürekli yaratılıyor. İnsanlar buna rağmen nankörlük ederlerse, günaha girmiş olurlar. ŞÜKREDECEKLER İNŞAALLAH.
avatar

Adnan Oktar

Kardeşlerimiz birbirlerine CD, kitap hediye etsinler, sitelerimize girsin araştırma yapsınlar ve bu bilgilerle tebliğ yapsınlar. Facebook’taki manyakların tartışmaları ile vakit harcamasınlar. Allah, “insan her şeyden çok tartışmacıdır” diyor. Zaten karşıdaki kişi Allah korkusuna sahip değil. Allah sevgisinden, Peygamber sevgisinden bahsetmez; İttihad-ı İslam’dan hiç bahsetmez; çocuk, kedi, köpek sevgisinden bahsetmez; Hz. Mehdi ()’dan bahsetmez. Ama Müslümanlara saldırmak için elinden geleni yapar. Saldırgan, kin dolu, nefret dolu ifadelerle saldırır. Burada bir samimiyetsizlik var. KARDEŞLERİMİZ, SAMİMİYETSİZLERLE VAKİT HARCAMASINLAR.
avatar

Adnan Oktar

Yobaz ve münafık yalancıdır. Sadece din konusunda değil günlük hayatta da yalancıdır. Yalan onun gıdasıdır.
avatar

Adnan Oktar

İnsanlar arasında birçok kötü alışkanlıklar olacak, karşı olanlar olacak, acılar olacak. Bunlar olmazsa Mehdiyet olmaz zaten. Bunlar Mehdiyet döneminde beklenen şeyler.
avatar

Adnan Oktar

Allah can veriyor. “Allah’ın verdiği canı Allah’a vermem” diyor. Allah mal veriyor, “malı Allah’a vermem” diyor. O zaman Allah neden cennette yaratsın bu kişiyi. BU GÖRÜNTÜNÜN TAMAMI ALLAH’A AİT. BEDEN, RUH O’NA AİT. KADERDEKİ BÜTÜN GÖRÜNTÜ O’NA AİT OLDUĞUNA GÖRE BİZE AİT OLAN HİÇBİR ŞEY YOK.
avatar

Adnan Oktar

MEHDİYET DÖNEMİNDE DAMLA KAN AKMAYACAK. SEVGİ KARANLIĞI BOĞAR. Mehdiyette halka ve devletlere baskı olmayacak. İnsanlar tam anlamıyla özgür olacaklar.
avatar

Adnan Oktar

Hz. Mehdi ()'ı unutmak isteyen, Kuran'ı da inkar etmek ister. Kuran'ın dünyaya hakimiyetini istemeyen ise küfür içindedir.
avatar

Adnan Oktar

Yobaz hocalara ve alimlere uydu mu çöküntü başlıyor. Bazı insanlar bir avuç yobazın elinde oradan oraya savrulmuş oluyorlar.
avatar

Adnan Oktar

Bütün bilim adamları kitap yazarken hazır bilgilerden istifade ederler. “İlim Çin’de bile olsa alınız” diyor Peygamberimiz (). BİZ DE İLMİ HER YERDEN ALIRIZ, YETER Kİ DOĞRU OLSUN. Avrupa’da geliştirilmiş bilimsel bir açıklamayı neden kullanmayalım? Tıpta yeni bir ilaç bulunuyor, kullanmayalım mı? O mantıkta, TV’yi de kullanmamız lazım, gayrimüslimler icat etti. Bilim yitik malıdır, nerede bulursa alın diyor Peygamberimiz (). Biz de nerede bulursak alırız ilmi.
avatar

Adnan Oktar

ALLAH’A MÜSPET VE OLUMLU BAKMAK GEREKİYOR. Allah tabi ki imtihan edecek. MUTLAKA ZORLUKLARLA İMTİHAN OLACAKSINIZ. İmtihan karşısında basit insanlar düşecek, sağlam insanlar ayakta kalacak.
avatar

Adnan Oktar

DÜNYA BOĞULUYOR, BİZ DE CAN KURTARAN SİMİDİ ATIYORUZ. İntiharlar çok çoğaldı sıkıntıdan. Demek ki canları çok yanıyor, dünya bunalımda. Bunu görmezlikten gelmek büyük bir zalimlik olur. Çözüm İttihad-ı İslam’dır. “Biz istemiyoruz İttihad-ı İslam’ı” diyor. Belanı mı istiyorsun?
avatar

Adnan Oktar

HZ. MEHDİ ()’IN FAALİYETLERİYLE DİN ÖZÜNE DÖNECEĞİ İÇİN DİN KOLAYLAŞACAKTIR. Hurafeler ortadan kalkacaktır. “Kolaylaştırınız, zorlaştırmayınız” diyor Peygamberimiz (). “Kolay olan din hayırlıdır” diyor Peygamberimiz (). Tevhit yolu kolaydır. Hz. Mehdi ()’ın gelişi ile bu gerçekleşecektir.
avatar

Adnan Oktar

Sevgi insanın içini açar, kardeşlerimiz yazılarında sevgiden bahsetsinler.
avatar

Adnan Oktar

İnsan; babasının, çocuklarının, kardeşlerinin, eşlerinin, arkadaş çevresinin çıkarı ve teşviki nedeniyle, hiçbir zaman dini, İslam’ı tebliği bırakmayacak. Kazandığı mal, ticaret korkusu için İslam’ı yaymaktan vazgeçmeyecek. Hoşuna giden evler için evinde oturmak için İslam’ı tebliğ etmekten vazgeçmeyecek. “Bunlar size Allah’tan, Resul’den ve İslam’ı yaymaktan daha sevimli ise, Allah belanızı verinceye kadar bekleyin” diyor Allah. ONUN İÇİN BİZ SADECE ALLAH İÇİN YAŞAYACAĞIZ, SADECE O’NUN RIZASI İÇİN.
avatar

Adnan Oktar

Hiçbir Müslüman ölümden korkmaz, yalnızca Allah'tan korkar.
avatar

Adnan Oktar

KÜRT KARDEŞLERİMİZ ALLAH'I, PEYGAMBERİ () VE HZ. MEHDİ ()'I SEVER. PKK, deccalin örgütüdür. KÜRT KARDEŞLERİMİZ PKK’DAN NEFRET EDERLER. Halkın PKK'yı sevdiklerini iddia etmek boş bir hayaldir.
avatar

Adnan Oktar

Mehdiyeti inkar edenler bir süre sonra kaderi de inkar ediyorlar.
avatar

Adnan Oktar

Kuran'a tabi olmadıkça ruhta ferahlık olmaz. Kuran ahlakı tam yaşansa ekonomik kriz anında durur. Kuran bize makul, dengeli ve akıllı olmayı öğretir.
avatar

Adnan Oktar

Dini sevinç kaynağı olarak anlatmak Rahmani olur. Dini ıstırap kaynağı olarak anlatmak ise şeytanidir.
avatar

Adnan Oktar

KIYAMET ÖNCESİNDE YIRTICI HAYVANLARIN AHLAKINDA İNSANLAR OLACAK. Fuhuş ve zina aleni sokakta yapılacak. İbadet kalmayacak, sadece La İlahe İllAllah denilebilecek.
avatar

Adnan Oktar

KIYAMET İNSANA BENZEYEN, FAKAT GERÇEKTE İNSAN OLMAYANLAR ÜZERİNE KOPACAK. O dönemde nikah da aile de kalmayacak, herkes her evi vahşice kullanacak. Tam içkilerini yudumlarken kıyamete ani yakalanacaklar. Gök tamamen açılacak simsiyah uzayı görecekler.
PAYLAŞ
logo
logo
logo
logo
logo