Türkiye dünyada önemli bir yer aldığını gösterdi
ucgen

Türkiye dünyada önemli bir yer aldığını gösterdi

1917
Ne demiştiNe oldu


Azerbaycan Devlet Haber Ajansı, 14 Ağustos 2008

Adnan Oktar: İşin doğrusu Türkiye, dünyanın en büyük devletidir. Yani, abartmıyorum en büyük devleti. Şöyle olacak, Türk İslam Birliğinin, büyük Türk İslam Birliğinin lideri olarak Avrupa Birliğine girecek Türkiye, o zaman hem Avrupa’yı besleyecek, hem Avrupa’yı güçlendirecek, hem Rusya’nın beli doğrulmuş olacak, hem Ermenistan rahatlayacak, hem İsrail rahatlayacak, hem Filistin sorunu hallolacak. Yani Türkiye bütün dünyayı kurtaracak bir devlettir. Bütün dünyanın sigortası gibidir Türkiye. Çok hayati bir devlet. Bunu 10-20 yıl içerisinde bütün dünya görmeye başlayacak. Ve bütün dünyayı kardeş haline getirecektir Türkiye. Bu Allah’ın inşaAllah kanunu, kader böyle inşaAllah.



ARM Info Bağımsız Haber Ajansı, 9 Nisan 2009

Adnan Oktar: 1800'lerin, 1900'lerin mantığıyla hareket etmiyoruz biz. 2000'lerin mantığıyla, sevgiyle, afla, hoşgörüyle, merhametle hareket ediyoruz. Geleceğe bakıyoruz, gelecekte neler yapabiliriz onu düşünüyoruz. Aydınlık bir gelecek inşa edelim istiyoruz. Ticaretimiz, sanat çalışmalarımız, kültür bilim çalışmalarımız içiçe olsun diyoruz. Sanatta, bilimde, teknolojide, her konuda birbirimize ihtiyacımız var. Niye ayrımız gayrımız olsun? Beraber üniversiteler kuralım, fabrikalar kuralım, bilim merkezleri kuralım. Bilim gelişsin, sanat gelişsin. Demir perdeler, taş duvarlar devri geçti artık, bunlar yıkılsın istiyoruz.


Vakit, 12 Ağustos 2009



Gürcistan’ın başkenti Tiflis’e gelen Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Ömer Cihad Vardan, “Dünya artık küresel bir sisteme girdi. Dünya eski dünya değil, kimse kavgayla, savaşla bir yere varamayacağını öğrendi, öğreniyor. Zaman içinde herkesin bunu algılayacağını düşünüyorum. Vardan, Nabucco projesiyle başlayan ve geçen hafta Rusya Başbakanı Vladimir Putin’in Türkiye’ye yaptığı ziyarette imzalanan anlaşmalarla ilerleyen bu sürecin Türkiye’nin “bölgesinde ve hatta gelişen çerçevede dünyada oldukça önemli bir yer aldığını gösterdiğini” kaydetti.

PAYLAŞ
logo
logo
logo
logo
logo