Ruslara vize jesti
ucgen

Ruslara vize jesti

59047
Ne demiştiNe oldu

Dubai Diyanet, 30 Temmuz 2008

Adnan Oktar: Tabi Türkiye Türk İslam aleminin lideri olacak yakın bir gelecekte, büyük bir Türk İslam Birliği oluşacak, bu birlikten Amerika da, Rusya da, Çin de, İsrail de, Ermenistan da ve diğer bütün ülkelerde hem zenginliğe kavuşacaklar, hem huzura kavuşacaklar. Hem büyük bir barış ve adalet çıkışı olacak. Ve büyük bir güzellik olacak, bu insanlara çok büyük bir mutluluk verecek. Buna biz altınçağ diyoruz ahir zamanda. Böyle bir güzel devre doğru gidiyoruz, bu da çok yakın bir zamanda oluşacak. 10-15 yıl içerisinde olacağını umuyorum inşaAllah.
 


MPL TV Satranç Tahtası Programı, 19 Aralık 2008

Adnan Oktar:Bütün bu bölgenin ağabeysiyiz biz, dostuyuz. Hepsi bizim komşumuz, binlerce sene, yüzlerce sene iç içe yaşamışız biz, tamamen suni bir ayrılık var. SINIRLAR AÇILSIN, VİZELER KALKSIN, GÜRÜL GÜRÜL TİCARET YAPALIM, BAĞRIMIZA BASALIM ONLARI, BİR SEVİNÇ OLSUN, BAYRAM OLSUN, BEREKET, BOLLUK BÖYLE HER YERİ BİR SARSIN. Dünya da görsün bu kalleşliğin, egoistliğin, bencilliğin çirkinliğini görsünler, bize özensinler. 


Azerbaycan Novoye Vremya, 6 Ekim 2008

Muhabir: Çok sağ olun. Türkiye’nin Kafkaslarda şu an da izlediği siyaseti nice düşünürsünüz?

Adnan Oktar: Süper, süper bayağı güzel. Hepsi bizim kardeşlerimiz, hepsi bizden koparılmış parçalar, Rus milleti de güzel millettir, güzel insanlardır, hep Türklerle iç içe yaşamıştır. Zaten Rusya aynı zamanda bir Türk devletidir ve bir Müslüman nüfusu barındıran devlettir. Hatta İslam Birliği örgütüne girmeye çalışıyor Rusya. Yani Rusya da bizim topraklarımız, oralarda bizim yerlerimiz, sadece bir devlet ayrılığı var o kadar. Onlara da çok dostane ve sevecen yaklaşılması lazım, çünkü milyonlarca Türk yaşıyor Rusya’da. Ve milyonlarca Müslüman var, her yere gitsen Müslüman kaynıyor Rusya’da MaşaAllah. Onun için yani onları yabancı görmemek lazım. Oralar da bizim topraklarımız İnşaAllah. Ve kardeşlerimiz oralarda İnşaAllah.

Yeni Asya, 03 Temmuz 2011

Rusya Federasyonu vatandaşlarının Türkiye’de vizesiz kaldıkları gün sayısı, tek taraflı olarak uzatıldı. Resmi Gazete yayımlanan kararda, “Umuma mahsus pasaport hamili Rusya Federasyonu vatandaşlarının Türkiye’ye yapacakları seyahatlerinde, 180 gün içinde toplam 90 günü aşmamak kaydıyla 30 gün olan vizesiz kalış sürelerinin 31 Aralık 2011 tarihine kadar tek taraflı olarak 60 güne çıkarıldığı” belirtildi.

Yeni Akit, 03 Temmuz 2011

PAYLAŞ
logo
logo
logo
logo
logo