Ne demiştiNe oldu


Sayın Adnan Oktar kısa bir süre önce yaptığı açıklamada Obama'nın Müslümanlara desteğini rahatça göstermesinin önemini belirtmişti. Sayın Adnan Oktar'ın açıklamalarında üzerinde durduğu hususlardan biri de İstanbul'un Türk İslam alemi için önemidir. İstanbul'un Türk İslam Bilriği'nin merkezi konumunda olacağını ifade eden Sayın Adnan Oktar'ın açıklamalarının ardından, Obama'nın da İslam alemine seslenmek için İstanbul'u tercih edecek olması son derece dikkat çekicidir.



Haberbiz, 26 Ekim 2008

Adnan Oktar: … Peygamberimiz (sav)'in de açık ifadesi var, Konstaniyye olarak geçiyor, kesinlikle bizlerin elinde İstanbul… Kıyamete kadar bu baki. Peygamberimiz (sav)'in açık rivayetleri var, açık izahları var. Hatta bilakis, TÜRK İSLAM BIRLIĞI'NIN GELIŞMESINDE İSTANBUL MERKEZ ŞEHIRDIR. Merkez konumunda olacağını da Peygamberimiz (sav) bildiriyor… Kültür başkenti İstanbul. Siyasi başkentimiz Ankara, kültür başkentimiz de İstanbul olacak inşaAllah.



Denge TV, 9 Aralık 2008

Adnan Oktar: “…….Obama’nın bence çok rahat olması lazım. MÜSLÜMANLARA RAHATÇA SEVGİ VE ŞEVKAT GÖSTERMESİ LAZIM. MÜSLÜMANLIĞA DESTEĞİNİ GÖSTERMESİ LAZIM…….."

8sutun, 13 Aralık 2008





Obama'nın, Amerikan imajını düzeltmek amacıyla İslam alemine hitaben yapacağı büyük konuşma için İstanbul'u seçeceği iddia edildi.

İSTANBUL'UN DOĞU İLE BATI'YI BİRLEŞTİREN TARİHİ VE COĞRAFİ yapısıyla Obama'nın konuşması için EN UYGUN YER OLDUĞUNU YAZDI. Öte yandan İstanbul'u seçmenin, Obama'nın DOĞU İLE BATI ARASINDA EKONOMİK VE POLİTİK KÖPRÜ KURMA ARZUSUNU SEMBOLİZE EDECEĞİ belirtildi.