Meksika'da Türkçe
ucgen

Meksika'da Türkçe

43666
Ne demiştiNe oldu

Çay TV, 23 Temmuz 2008

Adnan Oktar: Herkes samimi olarak inansın gerçekten Türkiye iyiye gidiyor ve gerçekten süper devlet olacağız.TÜRKİYE TARİHTE HİÇ OLMADIĞI DERECEDE BÜYÜK BİR DEVLET OLACAK. Türk İslam Aleminin lideri olacak inşaAllah. Bu tarihi misyonun başlangıç aşamalarındayız. Ve bütün dünyayı, anarşiden, terörden sıkıntıdan azaptan, her türlü acıdan kurtaracak bir milletir Türk milleti. Gerçekten çok asil efendi, böyle çileyle, acıyla yoğrulmuş bir millettir ve dünyayı yönetmeye dünyaya faydalı olmaya yönelik bir ruhu vardır. Allah o görevi bu millete vermiş görünüyor inşaAllah. Çok yakın zamanda bunu göreceğiz inşaAllah. 


Çay TV, 25 Şubat 2009

Adnan Oktar: TÜRKİYE BİLAKİS SÜPER DEVLET OLACAK, BÜYÜYECEK, KATLAMALI BÜYÜYECEK... öyle bir konu olmayacak biz bütün o coğrafyaya İnşaAllah Allah’ın izniyle hâkim olacağız. Üç kıtaya yine Osmanlı döneminden çok daha büyük olarak ihtişamla hâkim olacağız. Adaleti sevgiyi barışı ve kardeşliği güzelliği huzuru bütün bölgeye hâkim kılacağız, her dilden insanlar olacaktır, her milletten insanlar olacaktır, ama Türk milletinin o güzel ahlakı sevgisi barış ruhu bütün dünyanın her yerini kaplayacak İnşaAllah.

Türkiye, 18 Temmuz 2011


 

Meksika’nın ve Amerika kıtasının en büyük üniversitesi National Autonomous University of Mexico, (UNAM) Türkçeyi eğitim programına dahil etti. Alfonso Garcia Robles, Octavio Paz ve Mario Molina gibi Nobel ödüllü isimleri yetiştiren UNAM, 9 öğrenci ile Türkçe derslerine başladı.

PAYLAŞ
logo
logo
logo
logo
logo