Malezya ile de vizeler kalkıyor
ucgen

Malezya ile de vizeler kalkıyor

772
Ne demiştiNe oldu

MPL TV Satranç Tahtası Programı, 19 Aralık 2008

Adnan Oktar: Bütün bu bölgenin ağabeysiyiz biz, dostuyuz. Hepsi bizim komşumuz, binlerce sene, yüzlerce sene iç içe yaşamışız biz, tamamen suni bir ayrılık var. SINIRLAR AÇILSIN, VİZELER KALKSIN, GÜRÜL GÜRÜL TİCARET YAPALIM, BAĞRIMIZA BASALIM ONLARI, BİR SEVİNÇ OLSUN, BAYRAM OLSUN, BEREKET, BOLLUK BÖYLE HER YERİ BİR SARSIN. Dünya da görsün bu kalleşliğin, egoistliğin, bencilliğin çirkinliğini görsünler, bize özensinler.


 

The Gulf Today, 2 Kasım 2008

Adnan Oktar: Türkiye’nin öncülüğünde, Türk devletlerinin birleşmesi ile meydana gelecek, Türk Birliğinin yardımıyla bir Türk İslam Birliği oluşacak inşaAllah. Bu Türkiye’nin öncülüğü ile olacak, buna doğru zaten adım adım gidiyoruz. Zaten en ideali de Türkiye’nin liderlik yapmasıdır. Her ülke devlet olarak ayrı olacak ama; bir manevi birlik olacak inşaAllah, Avrupa Birliği gibi. Pasaport kalkacak, vizeler kalkacak, ülkeler birbirleriyle rahatça ticaret yapabilecekler, alışveriş yapabilecekler, kardeş olacaklar... Türk İslam Birliğinin oluşması önümüzdeki on yıl onbeş yıl içerisinde gerçekleşip  bitecek inşaAllah. Bu zaten eskiden beri Türkiye’nin üzerinde olan bir görevdir.

Yeni Akit, 23 Şubat 2011

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Malezya Başbakanı Necip Abdülrezzak ile görüştü. Erdoğan ve Abdülrezzak, baş başa ve heyetler arası görüşmelerin ardından Başbakanlık Merkez Bina'da ortak basın toplantısı düzenledi. Başbakan Erdoğan sağlanan vize mutabakatını şöyle anlattı: "Daha önce bizim aramızda 90 günlük bir vize muafiyeti demeyeyim, sınırlı bir vize muafiyeti söz konusuydu. Ama şimdi aramızda vizelerin kaldırılması kararına vardık. Arkadaşlar çalışmalarını tamamlayacaklar. Böylece bundan böyle vatandaşlarımızın karşılıklı olarak Malezya'ya, Malezya'dan da Türkiye'ye gelme imkânı doğacak. THY'nin Sabiha Gökçen-Kuala Lumpur, Kuala Lumpur-Sabiha Gökçen arasındaki uçuşlarını karşılıklı olarak başlatalım istiyoruz. Sabiha Gökçen Havaalanı'nın yapımında bir Malezyalı işadamı da ortak. Üç ortaktan birisidir. Böylece uluslararası bir özelliğe Sabiha Gökçen tam anlamıyla kavuşmuş olacaktır."

PAYLAŞ
logo
logo
logo
logo
logo