Ne demiştiNe oldu

Kahramanmaraş Aksu TV, 23 Eylül 2010

Adnan Oktar: Bu tip şeyleri anlatırken KARDEŞLİK BAĞININ GÜÇLENDİRİLECEĞİ TEDBİRLERİN DE alınması gerekir. Güneydoğu Anadolu’da yoğun bir komünist propoganda var. Bu propogandaya karşı devletin antikomünist propoganda yapması, KARDEŞLİK BAĞLARINI GÜÇLENDİRECEK DEMEÇLERİN GÜÇLENMESİ GEREKİYOR. “KÜRT, LAZ, ÇERKEZ, HEPİMİZ KARDEŞİZ” BU İYİ VURGULANSIN. CUMHURBAŞKANIMIZ BU YÖNDE DE AÇIKLAMALAR YAPARSA ÇOK FAYDALI OLUR. Bu iyi vurgulansın. Bunun denemesi olmaz. Mesela Belediye’ye “siz kendi güvenliğinizi kendiniz sağlayın. Kendi ekonomik imkânlarınızı kendiniz sağlayın. Kendi eğitiminizi kendiniz sağlayın" demek ne demektir? Siz ayrı bir devletsiniz demektir. Tabii ki Cumhurbaşkanımız bunu kastetmiyor ama adamların kastettiği bu. 


Adana CRT TV, 30 Eylül 2008

Adnan Oktar: Sağcı-solcu, ALEVİ, KÜRT, LAZ, ÇERKEZ, SÜNNİ HİÇ FARK ETMEZ, HEPİMİZ KARDEŞİZ, HEPİMİZ ALLAH’IN KULUYUZ, Allah hepimize bir yol göstermiş, herkesin fikrine saygı duyacağız ama birlik ve beraberlik esastır. Allah’ı sevenler, Allah yolunda hareket edenler, tabi ki bu vatanın daha iyi olması için, daha güzel olması için gayret ediyorlar ve edecekler. Türk-İslam Birliği’ni de Türkiye başarıyla, muvafakkiyetle inşaAllah devam ettirecek.

 

Habertürk, 12 Nisan 2012

Başbakan Kürt sorunu için şöyle söyledi:

“Etnik yapılanma AK Parti'nin bir sorunu değil. Olsa endişe taşır. Böyle bir sorunumuz yok. Bütün etnik yapıları kuşatan bir partiyiz. 60 civarında Kürt kökenli milletvekili arkadaş var. Kabinemde 5 bakan arkadaşım Kürt. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı herkesi kucaklasın. Burada rahatsız edici bir şey yok, öbürü rahatsız edeci. Burada ezber bozan bir mantık var, artık çözelim istiyoruz.”