Yaratılış Gerçeği 2/2 (Fosiller Evrimi Yalanlıyor)

ekrep fosili

Bilinen en eski akrep fosillerinden biri 320 milyon yıllıktır. Resimde fosili görülen akrep ise 110 milyon yaşındadır. 320 milyon yıl önce yaşayan akrepler de, 110 milyon yıl önce yaşayan akrepler de, günümüzde yaşayan akrepler de aynıdır. Yüz milyonlarca yıldır değişmeyen akrepler bir Yaratılış gerçeği delilidir.

Brezilya'da bulunan 110 milyon yıllık akrep fosili, resimde de görüldüğü gibi günümüz akreplerinden farksızdır.

www.surungenfosilleri.com

çekirge fosili

Resimde görülen çekirge fosili 108 – 92 milyon yaşındadır ve Darwinistlere, diğer tüm canlılar gibi, çekirgelerin de milyonlarca yıldır hiç değişmediklerini yani evrim geçirmediklerini söylemektedir. Yanda 108-92 milyon yıllık bir çekirge fosili görülmektedir.

Altta ise günümüz çekirgesi...

www.canlilarinevrimi.com

karabatak fosili

Resimde görülen karabatak kafası fosili 18 milyon yıllıktır. 18 milyon yıl önce yaşayan karabatakların günümüzdeki örneklerinden bir farkı olmadığının delilidir. Bu farksızlık, söz konusu canlıların milyonlarca yıldır değişmediğini, yani evrim geçirmediklerini göstermektedir. Yukarıda görülen karabatak fosili 18 milyon yıllık olup Şili'de bulunmuştur.

Yukarıdaki resimde de günümüz karabataklarından örnekler görülmektedir.

www.kabatasdevri.com

yengeç fosili

Fosil kayıtları her açıdan evrim teorisini yalanlamaktadır. Teoriyi yalanlayan fosil örneklerinden biri de, resimde görülen 25 milyon yaşındaki yengeç fosilidir. On milyonlarca yıldır değişmeden kalan yengeçler, canlıların evrimleşmediğini bir kez daha teyit etmektedir. Bu yengeç fosilinin, günümüzde yaşayan yengeçlerden hiçbir farkı yoktur.

Günümüzden 25 milyon yıl önce yaşayan yukarıdaki yengeç fosilini alttaki yaşayan yengeçle kıyasladığınızda aralarında hiçbir fark bulunmadığını görebilirsiniz.

www.hayatinkokeni.com

sırtlan fosili

Darwinistlerin bilim dışı iddialarına göre sürüngenler memelilerin de atasıdır. Ancak bu iki canlı sınıflaması arasında çok büyük farklar vardır. Evrimciler bugüne kadar bu konudaki sorulara tatmin edici tek bir bilimsel cevap verememişlerdir. Çünkü canlılar birbirlerinden değişerek var olmamış, bir anda eksiksiz olarak yaratılmışlardır.

23-5 milyon yıllık sırtlan kafatası.

kaplumbağa fosili

Huş ağacı, Betula sınıfında yer alan, kuzey iklimlerinde yetişen bir bitkidir. Resimde görülen fosil, 54 – 37 milyon yıl yaşındadır. Günümüzdeki örnekleriyle tıpatıp aynı olan bu fosil örneği, diğer tüm canlılar gibi, huş ağaçlarının da evrim geçirmediğinin delillerinden biridir.

Kanada'da bulunan 54-37 milyon yıllık olan huş ağacı yaprağının fosili yandaki resimde yer almaktadır. Yukarıda ise günümüzde yaşayan bir huş ağacı yaprağı görülmektedir.

www.evrimcilerinitiraflari.com

istridye fosili

Resimde görülen istiridye 268 – 146 milyon yaşındadır. Yüz milyonlarca yıl önce yaşamış olan istiridyelerin günümüzde yaşayanlarla aynı olduğunu gösteren bu fosil, evrimi yalanlamaktadır.

Günümüzde yaşayan istiridyelerle milyonlarca yıl önce yaşayanlar arasında bir fark olmadığının delili yukarıdaki fosil ile günümüzdeki örneklerinin aynı olmasıdır.

www.maddeninardindakisir.com

karides fosili

Karidesin vücudu kalsiyum karbonattan meydana gelen bir zırhla kaplıdır. Gövdesi eklemlidir. Resimde görülen karides fosili ise 145 milyon yıl yaşındadır. Milyonlarca yıldır yapılarını aynen koruyan ve herhangi bir değişime uğramayan karidesler, canlıların evrim geçirmediğinin yaşayan bir delilidir. Yandaki resimde görülen karides fosili 145 milyon yıllıktır.

Yukarıdaki resimde de günümüz karidesi görülmektedir.

www.Allahvar.com

deniz yıldızı fosili

390 milyon yıl önce yaşamış olan deniz yıldızlarının, bugünkü denizlerde yaşayan deniz yıldızlarından hiçbir farkı yoktur. Aradan geçen yüz milyonlarca yıla rağmen değişime uğramayan deniz yıldızları, tarihin hiçbir döneminde evrim yaşanmadığını göstermektedir.

300 milyon yıllık bir deniz yıldızı fosili ile yanda görülen günümüzdeki örneği arasında hiç fark olmaması yaratılışın delillerindendir.

www.evrimbelgeseli.com

örümcek fosili, amber

Günümüzde yaşayan örümceklerin sahip oldukları tüm özelliklere milyonlarca yıl önce yaşayan örümcekler de sahiptir. 25 milyon yıllık amber içindeki örümcek fosili bu gerçeğin ispatlarındandır.

25 milyon yıllık örümcek fosili (üstte). Solda ise günümüzdeki örneği görülüyor.

www.guncelyorumlar.com

yarasa fosili

Sahip oldukları özel sonar sistemi sayesinde yarasalar zifiri karanlıkta, hiçbir şey görmeden son derece kıvrak ve kusursuz manevralarla uçar. Karanlık bir odanın zeminindeki küçücük bir tırtılı bile algılar ve avlar. Bu sistem olmadan canlının yaşaması mümkün değildir. Milyonlarca yıllık yarasa fosilleri canlıların evrim geçirdiği iddiasını reddetmektedir.

Sağda 54-37 milyon yıllık bir yarasa fosili görülmektedir. Aşağıda da günümüz yarasalarından bir örnek.

www.Darwinistlerbizesorun.com

Scelionid yabanarısı fosili, amber, Santiago, Dominik Cumhuriyeti

Tüm fosil örnekleri yüz milyonlarca yıl önce yaşamış canlılarla bugünkü örnekleri arasında hiçbir fark olmadığını gösterir. En eski jeolojik dönemlerde yaşayan canlılar dahi hiç değişiklik geçirmeden günümüze kadar gelmişlerdir. Canlılar tarihin hiçbir döneminde ilkelden gelişmişe doğru bir süreç yaşamamışlardır. Tam aksine bugünkü aynı kompleks yapı ve özellikleriyle yeryüzünde bir anda ortaya çıkmışlardır.

Üstte 80 milyon yıllık timsah fosili ve onun üstünde günümüzde yaşayan örneği görülmektedir.

PAYLAŞ
logo
logo
logo
logo
logo
İNDİRMELER
  • Giriş
  • Müslümanca Konuşmanın Önemi
  • Müslümanca Konuşmanın Özellikleri
  • Müslümanca Konuşmanın İnsanlar Üzerindeki Etkileri
  • Sonuç
  • Evrim Yanılgısı
  • Yaratılış Gerçeği 1/2
  • Yaratılış Gerçeği 2/2 (Fosiller Evrimi Yalanlıyor)