Örümceklerin yüz milyonlarca yıldır hep örümcek olarak var olduklarını gösteren pek çok fosil örneği bulunmaktadır. Bu fosil örneklerinden birisi de resimde görülen 45 milyon yıllık amber içindeki örümcek fosilidir.
100 milyon yıl önce yaşamış örümcekler de, 45 milyon yıl önce yaşamış örümcekler de, günümüzde yaşayan örümcekler de hep aynıdır.
Dönem: Senozoik
zaman, Eosen dönemi
Yaş: 45 milyon yıl
Bölge: Litvanya
Ginkgo ağaçlarının tarihi 250 milyon yıl öncesine kadar ulaşmaktadır. Milyonlarca yıl önceki fosiller ile günümüz canlıları arasında hiçbir fark yoktur. Canlılar değişmemişlerdir. İlk yaratıldıkları halleri gibidirler.
Günümüz ginkgo ağaçları
Dönem: Senozoik zaman, Eosen dönemi
Yaş: 50 milyon yıl
Bölge: Kanada
Uzun bacaklı sineklerin bilinen 200'den fazla cinsi ve yaklaşık 6500 türü bulunmaktadır. Tropik bölgeler ve yüksek araziler de dahil olmak üzere dünyanıın hemen her yerinde yaşayabilirler.
www.amberlerDarwiniyalanliyor.com
Dönem: Senozoik zaman, Eosen dönemi
Yaş: 45 milyon yıl
Bölge: Litvanya
Resimde görülen 45 milyon yaşındaki uzun bacaklı sinek fosilinin, (üstte) günümüzde yaşayan örneklerinden hiçbir farkı yoktur.
150 yıldır yapılan kazı çalışmaları bunun gibi milyonlarca evrim aleyhinde delil ortaya koyarken, Darwinistlerin iddialarını teyit eden hiçbir bulgu elde edilmemiştir. Fosil bulguları evrimin geçersizliğini gözler önüne sermektedir.
Fosil örneğindeki halinden hiçbir farkı olmayan günümüzdeki vatoz
Dönem: Mezozoik zaman, Kretase dönemi
Yaş: 95 milyon yıl
Bölge: Lübnan
Chicago Doğa Tarihi Müzesi, Jeoloji Bölümü Başkanı Dr. David Raup, fosillerin Darwinizm’i desteklemediğini şöyle ifade eder: "Çoğu insan fosillerin, Darwin'in hayatın tarihi hakkındaki görüşlerine kanıt olduğunu zanneder. Oysaki bu kesinlikle yanlış bir düşüncedir."
(http://www.rmplc.co.uk/eduweb/sites/sbs777/vital/evolutio.html)
Fosillerin Darwinizm’e kanıt olduğunu zannedenlerin yanıldığını gösteren bulgulardan biri de alttaki 50 milyon yıllık manolya yaprağı ve hiçbir farkı olmayan günümüz manolya yaprağıdır.
Dönem: Senozoik zaman, Eosen dönemi
Yaş: 50 milyon yıl
Bölge: British Columbia, Kanada
Curculionoidea üst familyasına dahil olan buğday bitlerinin farklı familyalar altında toplanmış 60 binden fazla türü bulunmaktadır. Fosil kayıtlarına bakıldığında buğday bitlerinin on milyonlarca yıl boyunca hiç değişmedikleri ve başka bir canlıya da dönüşmedikleri görülür.
Dönem: Senozoik zaman, Eosen dönemi
Yaş: 54 - 37 milyon yıl
Bölge: Utah, ABD
Günümüzde hala yaşamakta olan buğday bitlerinden bir örnek bulunmaktadır.
Bol yapraklı bu bitkinin resimde görülen fosili 50 milyon yaşındadır. Bu mükemmel fosil örneği, bitkinin milyonlarca yıl boyunca hiçbir değişim göstermediğini, evrimcilerin iddia ettiği şekilde bu canlının hayali "ilkel" bir formunun olmadığını kanıtlar niteliktedir. Bu özellikleriyle bitkiler Allah’ın yaratma sanatının delillerindendir.
www.darwinistneleridusunmez.com
Kayaarmudu Yaprağı
Dönem: Senozoik zaman, Eosen dönemi
Yaş: 50 milyon yıl
Bölge: Kanada
Fosil kayıtları, tavşanların herhangi bir canlıdan türemediklerini, var oldukları müddetçe herhangi bir değişime uğramadıklarını açık ve net bir biçimde ortaya koymuştur. Resimdeki 33 milyon yıllık tavşan fosili de, Darwinistlerin yenilgisini bir kez daha vurgulamakta, tüm canlıları Rabbimiz'in yarattığı gerçeğini göstermektedir.
www.darwinistlerinizdirabi.com
Dönem: Senozoik zaman,
Oligosen dönemi
Yaş: 33 milyon yıl
Bölge: White River
Oluşumu, Wyoming, ABD
Milyonlarca yıldır hiçbir değişikliğe uğramamış tavşan kafatası
Eklembacaklılar (artropod) filumuna dahil olan bu canlılar, akrebi andıran bir yapıya sahip oldukları için bu ismi almışlardır. Aslında özellikleri akreplerden çok örümceklere benzemektedir. Bilinen en eski örnekleri Devoniyen döneminde (417 - 354 milyon yıl) yaşamıştır.
Günümüzde hala yaşamakta olan sahte akrep isimli canlının bir örneği bulunmaktadır.
Sahte Akrep
Dönem: Senozoik zaman, Eosen dönemi
Yaş: 45 milyon yıl
Bölge: Rusya
Eğer bir canlı, 50 milyon yıl önce, bugünkü özelliklerinin tümüne sahipse, evrimleştiğine dair hiçbir iz taşımıyorsa, hiçbir özelliği ara fosil niteliği göstermiyor, yapısında hiçbir eksiklik veya evrimcilerin iddiasıyla "ilkellik" söz konusu değilse, o zaman bu canlının evrimleştiğinden bahsetmek mümkün değildir.
Dünyanın en büyük ağaçlarından olan sekoya ağacının yaprağının 50 milyon yıl önceki ile yandaki günümüzde yaşayan sekoya ağacının yaprağı, bitkinin hiçbir değişikliğe uğramadığını göstermektedir.
Dönem: Senozoik zaman, Eosen dönemi
Yaş: 50 milyon yıl
Bölge: Kanada
Mantar sivrisineklerinin herhangi bir değişim sürecinden geçmediklerini gösteren delillerden biri de resimdeki 45 milyon yıllık fosildir. 45 milyon yıl önce yaşamış olan mantar sivrisinekleri, "evrimsel gelişim" kavramının büyük bir yalan olduğunu söylemektedir. Fosil bulgularının ortaya koyduğu gerçek, canlıların evrim geçirmedikleri, Yüce Allah'ın tüm canlıları yarattığıdır.
Yaşayan mantar sivrisineklerinin, fosilleşmiş örneklerinden bir farkı bulunmamaktadır.
Dönem: Senozoik zaman, Eosen dönemi
Yaş: 45 milyon yıl
Bölge: Litvanya
125 milyon yıl önce yaşamış olan yusufçuk larvasının günümüzdeki yusufçuk larvalarından hiçbir farkı yoktur. Bu durum, canlıların evrimi iddiasını yıkmıştır. Evrimcilerin içi boş, delilsiz, sadece propaganda amacıyla yaptıkları yorumlar ve yayınlar ise bu gerçeği değiştirmemektedir.
Yanda yusufçuk larvası görülmektedir.
Dönem: Mezozoik zaman, Kretase dönemi
Yaş: 125 milyon yıl
Bölge: Brezilya