avatar

Adnan Oktar

Şirk insana çok yakın olduğu için çok dikkatli olmak lazım. Allah’ın gücünü başkasına vermek, mesela ilacın şifa vereceğini sanmak şirktir. Bir olayın, bir sözün Allah’ın kontrolü dışında gerçekleştiğini sanmak şirk olur. Kişi Bir kötü söz duyduğunda Allah dışında olduğunu zannederse o şirk olur. Her şey ama her şey Allah’ın kontrolünde olur, Allah’ın bilmediği hiçbir şey olmaz. Mümin bunu asla unutmayacak.
A9 TV; 6 Haziran 2018
avatar

Adnan Oktar

Mükemmel bir tevekkül tam anlamıyla cennet olur. Tevekküllü insan sinirsiz lop et olur, tamamen huzurlu olur, dünyada cenneti yaşar. Allah ayette, “Allah insanlara zulmetmez, insanlar kendilerine zulmeder” diye bildiriyor. İnsanlar kendi kendilerine eziyet içinde yaşıyorlar.
A9 TV; 6 Haziran 2018
avatar

Adnan Oktar

Münafıklar cehennemin en dibindedir. Münafıklar o kadar aşağılık ve haindir ki, Allah cehennem ehlini dahi münafıklarla ahirette muhatap etmiyor. Münafıklar gayya kuyusunun en dibinde sonsuza kadar kalacaklardır.
A9 TV; 6 Haziran 2018
avatar

Adnan Oktar

Kadınları et kemik gibi görüyorlar. Kadın Allah’ın sanatıdır. Kadınlar Allah’ın sanatının mükemmel tecelli ettiği asil, değerli, büyük bir nimettir. Allah’ın muhteşem bir tecellisiyle muhatap olduğunu bilip çok değer vermek, çok saygı göstermek, onların her türlü iyiliği sunmak gerekir.
A9 TV; 6 Haziran 2018
avatar

Adnan Oktar

Cennette dünyaya dair hoşumuza gitmeyen hiçbir şeyi, hiçbir anı hatırlamayız. O bölümlerde atlamalar olur, biz atlamalar olduğunu bilemeyiz. Ahirette müminler için sadece neşe, sevinç, sevgi, mutluluk vardır.
A9 TV; 5 Haziran 2018
avatar

Adnan Oktar

PKK nasıl ortaya çıkıyor bu konuyu nedense hiç konuşmuyorlar. Bir adam PKK’lı olarak doğmuyor, sonradan aldığı eğitimle ölmeye ve öldürmeye azmediyor, PKK’lı oluyor. Buna karşı, karşı eğitim verilirse PKK diye bir konu olmaz. Darwinist eğitime son verilirse PKK tamamen biter. Çözüm, bilimsel çözümdür.
A9 TV; 5 Haziran 2018
avatar

Adnan Oktar

Allah münafıkları tarih boyunca rezil etmiştir. Münafık dünyanın en büyük alçağıdır. Peygamberimizin sahabesi olduğunu söylüyor ama küfre ve diğer münafıklara haber taşıyor, muhbirlik yapıyorlardı. Müslümanlar içerisinde Müslümanlar aleyhine faaliyet çok büyük ahlaksızlık ve suçtur.
A9 TV; 5 Haziran 2018
avatar

Adnan Oktar

Hürriyet, demokrasi, sanat, kalite en az yemek içmek kadar insanların ihtiyacıdır. Karşıtların en çok kullandıkları malzeme bu değerlerin azaldığı olduğuna göre, daha çok özgürlük, daha çok demokrasi, daha çok sanat için yapılacak her şey kurulan oyunları bozar. İnsanların neşesini elinden alan tutucu, Katolik, katı İslam anlayışının değil Kuran Müslümanlığının sanat, kalite, neşe, demokrasi, özgürlük anlayışını teşvik etmek gerekir. Bu yapılırsa tüm dünyanın İslam’ı kabul etmesine de Türkiye öncü olur. Katolik, gelenekçi İslam anlayışıyla İslam içten içe çöküyor, gizli gizli ateizm deizm gelişiyor. Bunu durdurmak için katolik sistemin baskısının kaldırılması, Darwinist materyalist eğitimin durdurulması, iman hakikatlerinin ve bilimsel gerçeklerin anlatılması, insanlara sevginin, dostluğun, barışın eğitiminin verilmesi gerekiyor.
A9 TV; 5 Haziran 2018
avatar

Adnan Oktar

Allah’ın büyüklüğünü anladıktan sonra şeytanın insanın üzerine gelme yönlerini görüp onları tek tek temizlemek önemlidir. Müslüman tahirdir. İnsan nasıl tek tek bedenini temizliyorsa, şeytanın saldırılarına karşı da tek tek manevi temizlik yapmalı. Kıskançlık, öfke, kin, nefretten kurtulacak. Mutsuzluk hissi mi geliyor mücadele edecek yenecek çok neşeli olacak, öfke hissi geldiğinde affedici olacak. Kıskançlık, nefret, kin, öfke hepsinden tek tek kurtulacak. Şeytanın bütün pisliklerinden kurtulmak için emek verecek, şeytanın her atağını tek tek temizleyecek. Allah şeytanı özel gönderiyor, özel olarak temizlemek lazım.
A9 TV; 5 Haziran 2018
avatar

Adnan Oktar

İslamiyet sevgi, samimiyet ve dürüstlüktür.
A9 TV; 4 Haziran 2018
avatar

Adnan Oktar

Müslüman suyun üstünde yürüyor gibidir. Allah ile candan bağlantısını kestiğinde o su onu hemen yutar. Gafletin içinde boğulmamak için Allah ile sıcak, candan bağlantısını hiç kesmeyecek.
A9 TV; 4 Haziran 2018
avatar

Adnan Oktar

Dua çok büyük nimettir. Ama insanların çoğu bu konforu yaşamıyor. Üstlerinde bir sıkıntı olduğunda kısa bir süre kenara çekilse samimi olarak Allah’a anlatsa Allah onu hemen ferahlatır. Allah’ın rahmeti iyi insanlara hep yakındır. Çok samimi, içten dua her türlü kötülüğü izale eder.
A9 TV; 4 Haziran 2018
avatar

Adnan Oktar

Hristiyanların, Musevilerin, Budistlerin karıncaların bile bir lideri var ama “Müslümanların başı olmasın” diyorlar. Allah Müslümanları manevi bir önderiyle birlikte yaratmıştır. “Müslümanlar başsız olsun, Müslümanlar dağınık olsun” demek Kuran’a uygun değildir.
A9 TV; 3 Haziran 2018
avatar

Adnan Oktar

Birlikte kardeşçe yaşamak varken kavga ve çatışma istemenin mantığını anlamak mümkün değil. Kan dökmeyi çok doğal görüyorlar, kardeş olmayı ise yadırgıyorlar. Doğal ve güzel olan sevgi dolu olmaktır. Kardeş olmaktır, dost olmaktır.
A9 TV; 3 Haziran 2018
avatar

Adnan Oktar

Müslümanların birleşmesinin tek çözüm olduğunu Müslümanlar sürekli gündemde tutmalı. Tek cümle İslam aleminin her yerinde gündeme getirilse müthiş etkisi olur. Mısır’dan bir gazeteciye, Tunus’ta bir market sahibine, Filistin’de bir öğrenciye herkes “Müslümanların birleşmesi tek çözüm” diye yazsa, dalga dalga yayılır.
A9 TV; 3 Haziran 2018
avatar

Adnan Oktar

Şehitlerimizin şehadeti mübarek olsun, Allah ailelerine hayırlı uzun ömür nasip etsin. Şehitlerimizin her biriyle onur duyuyoruz.
A9 TV; 3 Haziran 2018
avatar

Adnan Oktar

Allah’ın kuluna en büyük hediyesi, en büyük nimeti sevgidir. Allah cenneti verse ama Allah korusun sevgiyi vermese cennette hiçbir şey anlamazsın.
A9 TV; 3 Haziran 2018
avatar

Adnan Oktar

Her uyuduğumuzda her gün ölüyor her gün diriliyoruz. Bir gün de yine uyuyacağız ve aslında bir rüya olan bu hayattan uyanacağız. Rüyadan kalktığımızda, rüya ile hayatın nasıl fizik kuralları farklı oluyor ama acayibimize gitmiyor. Ahirette de fizik kurallarının olmamasını çok olağan karşılayacağız.
A9 TV; 2 Haziran 2018
avatar

Adnan Oktar

Münafık ahmaktır. Kendisine ahmakça teselliler bulmaya çalışır. Allah’a, Allah’ın sevdiklerine, İslam’a, Kuran’a düşman olan münafıklara Allah düşmandır. Kuşaklar boyu sürecek bir aşağılanma, horlanma ve laneti üstlenmişlerdir. Uyuz itler bile münafıkların yanında durmak istemez.
A9 TV; 2 Haziran 2018
avatar

Adnan Oktar

Ahir zaman münafıkları dünyanın en aşağılık münafıklarıdır ve onların üzerinde kuşaklar boyu sürecek bir lanet vardır.
A9 TV; 2 Haziran 2018
avatar

Adnan Oktar

Allah’ı sevmek dünyadaki en önemli konu. Allah’ı haşa bir kenarda bırakmış gibi kendi haline dalmak insanların en büyük hatası ve ahlaksızlığı. Allah çok merhametli ve şefkatli, insanların bunca anormalliğine rağmen tüm insanlara rahmet ediyor. İnsanlar kendilerine böyle bir vefasızlık, nankörlük yapılsa yeri yerinden oynatırlar. Allah ise çok merhametli.
A9 TV; 1 Haziran 2018
PAYLAŞ
logo
logo
logo
logo
logo