avatar

Adnan Oktar

Şeytanın üslubu züppe ve ahmakça. “Ben secde etmem” diyor, ağırına gittiği için. İTAAT İNSANLARIN EN AĞIRINA GİDEN ŞEYDİR. SECDE ETMEK ÇOK AĞIRLARINA GİDER. Ayakta durmayı kabul eder, rukü yarı yarıya, fakat secde çok ağırlarına gider. Şeytanın çok ağırına gitmiştir.
avatar

Adnan Oktar

Deccaliyet ve şeytanlığı şu an Mehdiyet boğuyor. Bu böğürtüler ondan. Fakat ARA VERMEYECEK, DURMAYACAK HZ. MEHDİ (). ŞEYTAN, HZ. MEHDİ ()’IN AYAĞININ DİBİNDE CESET OLARAK SERİLECEK. Kader böyle. Allah böyle yazmış.
avatar

Adnan Oktar

Mehdiyette her yerde insanların yüzündeki iman aydınlığı görülecek. Mehdiyet; neşe, akıl, bilim, doğruyu aramaktır. DÜNYA TARİHİNDE OLMAMIŞ MUHTEŞEM BİR HAKİMİYET OLACAK. Tüm dünya birleşse Mehdiyeti durduramaz. Mehdiyet dünyaya sevinç, kardeşlik, barış getirecek. Mehdiyete engel olmak, kendi mutluluğuna engel olmaktır.
avatar

Adnan Oktar

DARWİNİZM PEK ÇOK ÜLKEDE DEVLET TARAFINDAN, PUTPEREST BİR DİN OLARAK DAYATILIYOR. Darwinizm insanların %99'unu dinsiz yapan putperest bir inanç. Bu fitneye karşı, Allah'ın varlığının delillerini tam sunmak gerekiyor.
avatar

Adnan Oktar

HZ. MEHDİ () MÜSLÜMANLARI KORUYAN SEVGİ ÖĞRETMENİDİR, MUHABBET ÖĞRETMENİDİR. Hz. Mehdi ()'ın muhabbetiyle insanlar coşacaktır. Hz. Mehdi () mutlaka adaletle hükmeder. HZ. MEHDİ () AHKAMDA MASUMDUR, MUTLAKA DOĞRU HAREKET EDER.
avatar

Adnan Oktar

Kuran'ın asıl anlamı, ruhu önemlidir. Allah bize ahirette Arapça bilip bilmediğimizi sormayacak. ALLAH BİZE KURAN'A UYGUN YAŞAYIP YAŞAMADIĞIMIZI SORACAK.
avatar

Adnan Oktar

PKK; MARKSİST, STALİNİST BİR YAPILANMADIR. PKK'YA KARŞI ANTİ-KOMÜNİST PROPAGANDA YAPILMASI ŞARTTIR. Komünizme karşı yapılması gereken anti-Darwinist bilimsel mücadeledir. Cahil insana sürekli komünizm anlatılırsa, adam komünist olur. Komünizme karşı siyasi izahlarla başarı elde edilemez.
avatar

Adnan Oktar

Bazıları mutluluğu sadece gece bara gitmek sanıyorlar. BİRÇOK BARDA İNSANLAR NEŞE DEĞİL IZDIRAP BULURLAR. Çok sıhhatsiz temiz olmayan ortamlarda yaşıyorlar. Birçok kişi hastalığı bu tip eğlence yerlerinde kapıyor.
avatar

Adnan Oktar

İnsanlar tatil beldelerinde hastalığı olan pek çok insanla aynı havuza giriyorlar. Çoğu insan kirlerinden havuzun içinde temizleniyor. İNSANLAR HAVUZA GİRERKEN BU DETAYLARI DÜŞÜNMÜYORLAR.
avatar

Adnan Oktar

İnsanların büyük bir bölümü gece gündüz kavga ruhu içinde oluyorlar, kimseyi sevmiyorlar. Takım tutar gibi mürşit takip edilmez, herkese sevgi duyulur. Ben, tüm cemaatleri, tüm grupları çok seviyorum. MÜSLÜMANLAR BİRBİRİNİ SEVMEZSE CENNETE GİREMEZLER. Cennette bize “hangi cemaate mensupsun” diye sorulmayacak. CENNETTE KARDEŞ OLACAKLARIN, BURADA DA KARDEŞ OLMALARI GEREKİR. Cennette sevgi insanları gidecektir.
avatar

Adnan Oktar

Şeyh Nazım Hocamızda sultan güzelliği ve ahlakı vardır. Allah, Şeyh Nazım Hocamızla cennette birlikte olmayı nasip etsin.
avatar

Adnan Oktar

PARA KAZANACAĞIZ AMA PARAYI ALLAH’A HİBE EDECEĞİZ. Ve Allah yolunda harcayacağız. İş de Allah rızası için yapılır, para da Allah rızası için harcanır.
avatar

Adnan Oktar

Müslümanların evrimi çürüten eserleri yaymaları hayati bir konudur.
avatar

Adnan Oktar

MÜSLÜMAN’IN DİKKATİ VE HAFIZASI AÇIK OLACAK. Ayrıca Müslüman, DİNİ YAYMADA, ALLAH’I SEVMEDE, ALLAH’A HİZMETTE, KURANI SEVMEDE KARARLI OLACAK. Hiçbir şekilde dikkati dağılmayacak inşaAllah.
avatar

Adnan Oktar

Hz. Mehdi ()'ın olduğu bir yerde savaş olmaz.
avatar

Adnan Oktar

DECCALİYET; ÜZÜNTÜ, ELEM VE KEDER GETİRİR. MEHDİYET İSE NEŞE, SEVİNÇ, DIŞA DÖNÜKLÜK, RAHATLIK GETİRİYOR. Allah’ın zikrinden yüz çevirirse, “sıkıntı ve elem veririm” diyor Allah. Böylelikle, ekonomik krizin de sebebini açıklamış oluyor Allah.
avatar

Adnan Oktar

Ahirette gittiklerinde, “Beni neden kör olarak haşrettin Rabbim” diyor. Neden şaşırıyorsun, tesadüfen oluştuğuna inandığın göz böyle oluyor. Mor gözü var, sinirleri var, ama gören ruhu yok. Göremediğine neden şaşırıyorsun, ruha inanmıyordun zaten.
avatar

Adnan Oktar

Ekonomik krizde insanlar boşanıyorlar, sıkılıyorlar, birbirlerine hakaret ediyorlar. İşte bu yüzden Allah ayetinde “sıkıntılı bir geçim”e işaret ediyor.
avatar

Adnan Oktar

Eğer biri, “cüzi iradem Allah’tan bağımsız” diyorsa, O ZAMAN HAŞA İLAH OLDUĞUNU DA İDDİA EDİYOR DEMEKTİR. Allah’tan daha büyük güç olduğunu söylüyor demektir, haşa.
avatar

Adnan Oktar

MÜSLÜMAN, BÜTÜN PEYGAMBERLERİ KABUL ETMEK ZORUNDADIR, YOKSA DİNDEN ÇIKAR. Aynı durum gerçek Musevi ve İseviler için de geçerlidir. ONLAR, TÜM PEYGAMBERLERİ KABUL ETTİKLERİ ZAMAN ANCAK GERÇEK MUSEVİ VE GERÇEK İSEVİ OLURLAR. Ben has gerçek Musevi’yim ama Muhammedi’yim. ANCAK KURAN’A TAM TABİ OLARAK GERÇEK MUSEVİ, GERÇEK İSEVİ VE GERÇEK MUHAMMEDİ OLABİLİRİM.
avatar

Adnan Oktar

Kuran’dan, Hz. Musa ()’ın, Hz. İbrahim ()’ın, Hz. İshak ()’ın söylediklerini biliyoruz. Hz. İbrahim ()’a GERÇEK VAHYİ KURAN’DA GÖRÜYORUZ. TEVRAT’TAKİ GERÇEK VASIFLARI DA KURAN’A UYGUNLUĞU İLE GÖRÜRÜZ. Ölçü budur. HZ. MUSA ()’I BİZ AŞKLA CANIMIZ GİBİ SEVİYORUZ.
PAYLAŞ
logo
logo
logo
logo
logo