avatar

Adnan Oktar

Sevdiğimiz birini sonsuz evvelde ve sonsuz sonrada da sevmiş oluyoruz. Allah ile doğrudan bağlantıda, Allah’ın büyüklüğünün iyi bilinmesi durumunda sonsuz sevgi başlamış olur. Yeter ki samimi olunsun, yeter ki Allah’ın büyüklüğü unutulmasın.
A9 TV; 27 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Tayyip Hocam, FETÖ’yü tarihe gömen insandır. Aksi yönde ithamda bulunanlara cevap dahi vermeye gerek yoktur. Tayyip Hocam, FETÖ ile yaptığı mücadeleyle tarihe geçmiş bir liderdir.
A9 TV; 27 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Şehitlerimizin ardından üzüntüyle ağlamak onları rencide eder. Bizim yiğitlerimiz “düğüne gidiyoruz” diyerek şehadete gidiyorlar. Şehadetleri mübarek olsun. Yiğit şehitlerimizin yiğit ailelerinin kararlı, metanetli, cesaret dolu konuşmaları tüm milletimize örnek oluyor. Bu güzel konuşmalar sürekli medyada gündemde olmalı.
A9 TV; 27 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Gürbüz, sağlıklı, pırıl pırıl İslam’ı bataklıkta arıyorlar. Hurafe, şiddet ve nefret kokan bu bataklıkla İslam’ın hiç bir bağlantısı yok. Kuran ve Kuran’a uygun sünnet dışındaki anlayış Müslümanlara sadece felaket getiriyor. Bu felaketin milletimiz ve Devletimiz asla kabullenmez. Türkiye modern, aydın, dindar ve kaliteli bir ülkedir.
A9 TV; 26 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Allah’ın varlığı sevgidir. Tüm kainatın yaratılmasının tek amacı sevgidir. Sevgi her şeyi çözer. Sonsuz mutluluktur. Dünyadaki en büyük zevk sevgidir. Şeytan ise dünyanın en büyük acısı olan nefrete insanları çekmeye çalışır.
A9 TV; 26 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Bir beldede aklı başında bir insan olduğunda ayna sistemi devreye girer ve zincirleme herkesi olumlu etkiler. Bir kişinin samimi imanı tüm toplumun güzel ahlakına vesile olur.
A9 TV; 26 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Allah’ın büyüklüğünü anlayan ve samimi olan insan metafizik bir varlığa dönüşür. Tüm dünya onun hizmetinde olur. İstediği her şeyi Allah için isteyene Allah her şeyi açar. Mümin kendisi için bir şey istemez, bu müminin asla içine düşmek istemeyeceği bir felakettir.
A9 TV; 25 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Her zorluk, her çile aşkı öğrenmek demektir. Bela gibi görünen her olay mümin için nimettir. Her bela mümine hayırdır. Bela gelip de sevgiyi öğrenmemek diye bir şey yoktur. Belaya uğrayanlar sevgiyi coşkuyla yaşarlar, sevgiyi çok güzel öğrenirler.
A9 TV; 25 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Gerçek anlamda sosyal adalet için, gerçek bir sosyal güvence için velayet sisteminin tam yaşanması gerekir. Kuran’da Allah herkesin birbirinin velisi olduğu bir sistem olmasını söylemiştir. İşte bu Mehdiyet vesilesiyle olacaktır. Allah’ın izniyle 3-5 yıl içinde bu güzelliğin gerçekleştiğini göreceğiz.
A9 TV; 25 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Tayyip Hocam’ın Allah yolunu açmış, muazzam bir vizyonla ilerliyor maşaAllah. Allah’ın izniyle İttihadı İslam’ın kurulmasına vesile olacak.
A9 TV; 25 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Biz zulüm istemiyoruz. Biz Kürt canlarımızın saygı ve değer görerek, dinlerine namuslarına halel gelmeden, huzurlu yaşamalarını istiyoruz. Komünist bir rejim altında ezilmelerine müsaade etmeyiz. Kürt annelerimizin, bacılarımızın komünist, dinsiz, Allah’sız bir rejim altında ezilmelerine müsaade etmeyiz. PKK sevilmediğini ve istenmediğini artık anlasın. Rahat bıraksın Kürtleri. Kürtler komünist diktanın baskısı altında değil, kendi tercihleriyle özgürce nasıl istiyorlarsa yaşasınlar.
A9 TV; 25 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Aklın, Allah’a bağlanmanın, cennetin her şeyi anahtarı samimiyettir. Allah sadece samimi olanların kurtulacağını bildirmiştir. Samimiyetin kendine has özel bir lezzeti vardır. Samimiyette vücut çok büyük ferahlık duyar, konuşamıyorsa konuşur hale gelir, güzel cümleler kurar hale gelir. Herhangi bir kasılma varsa tamamen ortadan kalkar.
A9 TV; 24 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Tayyip Hocam’ın Kuran’ın yeterliliği konusunda yaptığı açıklamaya tüm kadınların sahip çıkması önemlidir. Kadınlar aleyhindeki hurafeleri tamamen ortadan kaldıran bir tutum sergiledi Tayyip Hocam. Tüm kadın sanatçıların, siyasilerin, akademisyenlerin, yazarların ve diğerlerinin Tayyip Hocam’a destek vermeleri çok güzel olur.
A9 TV; 24 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Allah sevgiyi sever. Samimiyet sevgi içindir. Kuran’ın bütün hükümlerini yerine getiren insan samimi yani sevgiyi bilen insandır. Sevgiyi iyi bilen insan takva sahibidir. Allah Kendisi’nin sonsuza açılan bir sevgiyle sevilmesini ister. Kendisi de sonsuza açılan bir sevgiyle sever.
A9 TV; 24 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Dünyaya ilk geldiğimizde insan ilk başta şuurlu bir değerlendirme yapamıyor. Okul bitirilir, üniversiteye gidilir, evlenilir, herkes hayat mücadelesi içinde yaşamaya çalışır diye biliyor büyük çoğunluk. Ama dikkatlice baktığımızda her şeyin beynimizin içinde yaratıldığını ve dışarıda maddenin sadece gölge varlık olarak olduğunu görüyoruz. Tek bir saate, tek bir bardağa baktığımızda Allah’ın varlığını açıkça görüyoruz. Allah’ın varlığını görür görmez, tek bir atomun yapısında muhteşem bir Akıl ve düzen olduğunu da görüyoruz. 15 milyar yıldır hareket eden atomlar bir kez bile birbirine çarpmıyor. Bir elektronun içindeki alemi düşünün. Allah’ın büyüklüğü muazzam. Bu muazzam büyüklük karşısında okul bitirmek, iş sahibi olmak vs hayatın tek amacı olamaz. Ve hayatının tek amacı Allah olan insan için hayatının her detayı mükemmeldir, yağ gibi akar.
A9 TV; 24 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Din olmadığında şeytan devreye girer. Şeytanın etkisine giren insanın ruh halinin sağlıklı olması mümkün olmaz. Tüm hareketleri dengesizdir. Hayat gayesi olmadığında insanlarda hayata küsme, sevdiklerine küsme, intihar eğilimi gelişiyor. Gayesizlik insanın tüm hayat enerjisini elinden alır. İnsana hayat enerjisi kazandıran Allah sevgisi, Allah’ın büyüklüğünü anlamak ve imandır.
A9 TV; 24 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

PKK Kürt canlarımıza çok büyük zulüm yaptı. Belli ki dindar insanlar Kürtler. Böyle dindar insanları zorla komünist, dinsiz yapmaya çalışmak çok büyük bir zulümdür. Kürt canlarımızı PKK’nın zulmüne asla terk etmeyeceğiz.
A9 TV; 24 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Bir genç kızın karşısındakini sevebilmesi için o kişinin Allah’a imanını, bencil olmadığını, diğergam olduğunu görmesi gerekir. Karşısındakinin güzel ahlakını gören bir genç kız o kişiyi doğal olarak candan sever.
A9 TV; 24 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Şehidimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nu rahmetle ve sevgiyle anıyoruz. Tam veli ahlaklı bir insandı. Sürekli sevgiyi, dostluğu, kardeşliği ön plana alırdı. Suikastının mutlaka aydınlatılmasını bekliyoruz.
A9 TV; 24 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Allah’ı çok seversek Allah’ın bize olan ilhamını hemen görür, anlarız. Allah ayette “Eğer Benden korkarsanız size iyiyi kötüden ayırt edecek anlayış veririm” diyor. Allah’ı çok seven insanın üzerinde şeytanın bir etkisi olmaz.
A9 TV; 23 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Okulun amacı sevgiyi öğrenmektir. Her okul merhametin, dostluğun, arkadaşlığın, sanatın, kalitenin kalesi olmalıdır. Gençlerin çoğu niçin okula gittiğini bile bilmiyor. Sevgi için eğitim aldıklarını bir ömür boyu bilmeden yaşıyorlar. Korkunun, tedirginliğin ortadan kaldırılması için okullardaki sevgi ve merhamet eğitimi çok hayatidir.
A9 TV; 23 Mart 2018
PAYLAŞ
logo
logo
logo
logo
logo