avatar

Adnan Oktar

Sapıklığın yayılmasının, mutsuzluğun ve neşesizliğin tek sebebi dinsizliktir.
avatar

Adnan Oktar

Allah’tan korkmayanlara yobazlık içinde şaklabanlık yaparak din anlatılmıyor. İçi titreyerek korku duyanlara anlatılıyor sadece. Diğerlerinin önce putuna vuracaksın. O, putu kırılırken büyüklenemez. Birden eli yüzü kayar, çünkü çok ağırına gider. İşte bu sebeple ÖNCE DARWİNİZM’İ MATERYALİZMİ ÇÖKERTMEK GEREKİYOR. PUTSUZ KALIR VE BİR ANDA İMANA AÇIK HALE GELİR.
avatar

Adnan Oktar

Önce iman hakikatleri, Kuran mucizeleri anlatılacak, sonra ibadet teklifi gelecek. O putlarıyla geziyor, sense ona din anlatıyorsun, anlamaz.
avatar

Adnan Oktar

Keskin, net, kararlı imanı Allah beğenir. Müslüman, şeytandan gelen vesveseyi kaale almaz.
avatar

Adnan Oktar

Hz. Mehdi (), Hz. İsa () ile birlikte namaz kılacaktır. HZ. İSA () İLE HZ. MEHDİ ()'IN NAMAZ KILMASI HALKA AÇIK OLACAKTIR. HZ. İSA () TÜM ÜLKELERİ GEZECEK, İNSANLAR ONA SARILACAKLAR. Allah, Hz. Mehdi ()'ı, Hz. İsa () ile desteklemiştir.
avatar

Adnan Oktar

2011'DE HIZIMIZ BİR HAYLİ ARTACAK. Şu anda tüm dünya gerilim içinde. İttihad-ı İslam buna son verecek. Hz. Mehdi ()'ın çıkışı için tüm Müslümanların dua etmesi lazım. Allah kaderde duayı vesile etmiş. HZ. MEHDİ () İÇİN DE MESİHİYET İÇİN DE DUA ÇOK ÖNEMLİDİR.
avatar

Adnan Oktar

Allah'tan korkanlar Kuran okurken heyecan hissederler. Kalp yumuşayıp yatıştığında mülayemet gelir insana.
avatar

Adnan Oktar

Her şeyin tesadüfen olduğuna inanmak bir zulümdür. Tesadüf meyvelerde bu kadar güzel koku yapabilir mi? Asla yapamaz!
avatar

Adnan Oktar

Tek Allah'a teslim olmak insan için kurtuluştur. Yobazlarda tevil çok gelişmiştir, dil eğip bükerler. YOBAZLARDA TEVİL, ŞEYTANİ BİR YÖNTEMDİR. Buna hiçbir şekilde kanmamak gerekir.
avatar

Adnan Oktar

Hz. Mehdi ()'ı bekleyen coşkuyla faaliyet yapar. Ben, var gücümle gayret ederek Hz. Mehdi ()'a zemin hazırlıyorum. HZ. MEHDİ ()'I BEKLEMEK İNSANI ASLA ATALETE SÜRÜKLEMEZ.
avatar

Adnan Oktar

HZ. İSA (), ŞU AN DÜNYA SİYASETİNİ ELE GEÇİRMEK ÜZERE. Hz. Mehdi () vazifesini bitirmeden, Hz. İsa () ile karşılaşmaz. Hz. Mehdi (), Hz. İsa ()'ı görür görmez tanıyacaktır.
avatar

Adnan Oktar

Hz. İsa ()'ın, Hz. Mehdi ()'a tabi olması, yobazları tam susturacak. BİRLİKTE KILDIKLARI NAMAZ AYNI ANDA BÜTÜN DÜNYADA NAKLEN YAYINLANACAK. HZ. MEHDİ ()'IN TEKBİRİYLE TÜM KÜFÜR KALELERİ YIKILACAK. Dünya tarihi boyunca ŞEYTAN İLK DEFA BÖYLE YENİLECEK.
avatar

Adnan Oktar

“HZ. İSA () İSLAM PEYGAMBERİ DEĞİLDİR” DİYEN DİNDEN ÇIKAR. Hz. İsa ()'a düşman olanlar, deccal ordusudur. • “HZ. İSA () İSLAM PEYGAMBERİ DEĞİLDİR” DİYEN DİNDEN ÇIKAR. Hz. İsa ()'a düşman olanlar, deccal ordusudur.
avatar

Adnan Oktar

Müslüman imanın, aklın lezzetini alır. Makul olmanın, Allah’ın yarattığı değerli ve asil bir kul olmanın lezzetini alır. Öbür türlü, güzel söz söylemediği zaman, öfkesini yenmediği zaman basitliğin kirli ortamında ızdırap çeker.
avatar

Adnan Oktar

Şeytan ve iblis ordusu olmazsa biz hizmet yapamayız. Mehdiyet bunun karşısında gitgide güçlenerek etkisini artıracaktır.
avatar

Adnan Oktar

Dünyada hiçbir devlet başkanı çıkıp evrime karşıyım diyemiyor. Çünkü Darwinist diktatörlük dünyayı inim inim inletiyor. Bunun diğer ismi deccaliyettir.
avatar

Adnan Oktar

Yobazlığın karşısında herkesten önce biz varız. Biz Asr-ı Saadet Müslümanlığını istiyoruz. Asr-ı Saadet Müslümanlığını isteyene Allah zafer verir.
avatar

Adnan Oktar

Tesadüf en mantıksız izahtır. Darwinistlere, “Einstein nasıl oldu?” diyorsun, “çamurlu suların tesadüfen bir araya gelmesiyle” diyor. Bilim adamları da elektron mikroskobunun başına geçip “biz çamurlu sudan nasıl meydana geldik” diye bakıyorlar. ŞEYTAN İNSANLARIN YÜZDE 99’UNU BU OYUN İLE ETKİLEDİ, ONLARLA AÇIKÇA DALGA GEÇİYOR.
avatar

Adnan Oktar

Deccal, insanları tembellik ve cehalet damarından yakalayıp perişan etti. O yüzden sayıları çok fazla oldu. Ama şu anda artık İblis ordusunun yenilgi zamanı.
avatar

Adnan Oktar

Darwinist materyalist sistem yalnızca acı, korku ve panik getirir.
avatar

Adnan Oktar

Müslümanları parçalamaya çalışanlara itibar etmesinler. MÜSLÜMANLARIN BÖLÜNMESİ HARAMDIR. Allah Kuran'da tek bir mümin topluluğundan bahsediyor.
PAYLAŞ
logo
logo
logo
logo
logo