Münafıklar İslam alemi için çok büyük bir tehlikedir. Münafık bazen geri adım atar. Fakat o geçicidir. Yine yeniden adiliğin, pisliğin içine döner. Yani münafığın çok iyi kollanması gerekir.
İslam’da zorluk yoktur. Allah kolaylık olmasını istiyor, ayette defalarca vurguluyor, “Hz. İbrahim (as)’ın dini gibi kolaydır” diyor. Başka bir ayette, “Allah sizin için zorluk dilemez kolaylık diler” diyor. İslam bayram gibidir, neşe dinidir. Asma kesme, dövme sövme, kadınlara hayatı zehir etme; böyle bir şey yok. Kadınlar çiçek gibidir İslam’da.
(A9 TV; 29 Ocak 2016)
Adnan Oktar
-
Gereksiz yere İslam’ı bu kadar korkunç hale sokuyorlar. Ne kadar korkunç şey varsa İslam’ın içine toplamışlar. Yok böyle şeyler. Bahar şenliği gibidir İslam.
(A9 TV; 29 Ocak 2016)
Adnan Oktar
-
İsa Mesih (as)’ın en belirgin vasfı çok keskin bakışlı olmasıdır. Bakışları bıçak gibidir, çok zeki bakar. Gri gözlü, yeşil değildir gözleri gridir. Hz. Yusuf (as)’dan geliyor göz rengi.
(A9 TV; 29 Ocak 2016)
Adnan Oktar
-
İsa Mesih gizli faaliyet yapacaktır. Hz. Mehdi (as) daha açık çalışma yapar, ama Allah Mehdi’yi 70 perde ile gizlediği için son ana kadar anlayamazlar.
(A9 TV; 29 Ocak 2016)
Adnan Oktar
-
Şehit cenazeleri öyle 100-200 yahut bin kişiyle kişiyle olmaz. Her seferinde en az 1 milyon kişiyle kaldırılması lazım. Devlet bunu organize etsin. Tekbirlerle yer gök inlemeli.
(A9 TV; 28 Ocak 2016)
Adnan Oktar
-
Şehit bir kere yıkanmaz ve kefenlenmez. O kanlı elbisesiyle, asker kıyafetiyle açık, herkesin göreceği şekilde uğurlanması lazım. Aslanlarımızın o şekilde mezara konmaları lazım. Usulü budur.
(A9 TV; 28 Ocak 2016)
Adnan Oktar
-
“Münafık erkekler ve münafık kadınlar, bazısı bazısındandır.” (Tevbe Suresi, 67) Onlar birbirindendir diyor Allah. Münafıklar birbirlerinden ayrılamıyor, hayrettir. Mesela küfürle yaşaması lazım. Yaşayamıyor. Sadece kendi aralarında yaşayabiliyorlar. Özel bir topluluk yani.
(A9 TV; 28 Ocak 2016)
Adnan Oktar
-
Etle, kemikle aşk olmaz, sevgi olmaz. Ete, kemiğe göre bakmaya kalkarsan, et kemik seni boğar, ondan hiçbir şey çıkmaz. Karşındaki insanda Allah’ın ruhunu, Allah’ın tecellisini seveceksin.
(A9 TV; 28 Ocak 2016)
Adnan Oktar
-
Her varlığı Allah’ın tecellisi olarak görürsen Allah sana sevdirir, sen o varlığı seversin, o da seni sever. Allah’tır orada o sevgiyi yaşatan. Bunun dışında aşk diye bir şey olmaz. Sadece Allah aşkı vardır.
(A9 TV; 28 Ocak 2016)
Adnan Oktar
-
Münafık ayetlerinden esas olarak Müslümanlar etkilenirler. Onlar okurlar yani, onlara etkilidir. Gerçek münafık hiç muhatap dahi olmaz. Ona haşa eğlence gibi gelir.
(A9 TV; 28 Ocak 2016)
Adnan Oktar
-
Münafığın mantığını kavramak kolay değildir. Bazen hakikaten bütün münafık alametleri üzerinde oluyor ama sonra bakıyorsun Müslüman çıkıyor. Vazgeçiyor yani düzeltiyor, hepsini bırakıyor. Kimisi de delicesine münafıklığa sarılır ve bırakmaz. O gerçek münafık olmuş oluyor işte.
(A9 TV; 28 Ocak 2016)
Adnan Oktar
-
Türkiye’nin içinde bir Kürt devleti kurmaya kalkarsan bu bütün İslam alemine karşı bir cinayet olur. Yani bu, bütün Türklük ve İslam alemini yok etme projesinin bir uygulaması olur. O zaman ona müsaade etmeyiz. Nasıl müsaade etmeyiz? Açıkça söylüyorum kıyamet kopar. Ne Amerika kalır ne Rusya ne İngiltere ne Fransa ne Çin. Hiçbir yer kalmaz.
(A9 TV; 28 Ocak 2016)
Adnan Oktar
-
Kürt kardeşlerimiz nurdur, aslandır onlar. Kürt olduğu için onlara çirkin söz söyleyen, ırkından dolayı onları aşağılayan kimse dünyanın en haysiyetsiz en karaktersiz adamıdır. Devletimiz bayağı titiz sahip çıksın Kürt kardeşlerimize.
(A9 TV; 28 Ocak 2016)
Adnan Oktar
-
Münafık çirkeflik yapmak için bahane arayacağı için münafıkla çok zekice ve akıllı konuşmak lazım. Yani bahane bulamayacağı, ahlaksızlık yapamayacağı, saldıramayacağı gibi konuşmak lazım.
(A9 TV; 27 Ocak 2016)
Adnan Oktar
-
Münafığa mesela yemek getirirsin onda kendi aleyhine bir şey bulur. Bir hediye alırsın aleyhine bir şey bulur. Bir soru sorarsın onu da aleyhine düşünür. Eleştiri yaparsın aleyhine düşünür. Aklına gelen her şeyi aleyhine düşünür. Onunla ilgili de bu sefer çirkeflik yapar, pislik yapar. Münafığın huysuzluğu, ahlaksızlığı oradan gelir.
(A9 TV; 27 Ocak 2016)
Adnan Oktar
-
İslam’a hizmet, Allah’a Kitab’a hizmet münafığın en ıstırap duyduğu konudur. Çünkü Allah’tan nefret ettiği için haşa Allah’a hizmet etmek istemez. Peygamber (sav)’den nefret ettiği için dine hizmet etmek istemez. Müslümanlardan nefret ettiği için Müslümanlara yardımcı olmak istemez.
(A9 TV; 27 Ocak 2016)
Adnan Oktar
-
Münafık akşama kadar boş işlerle uğraşır. Etrafı seyreder, televizyona bakar, sokağa bakar. Zamanın geçmesini bekler. Çünkü İslam’a hizmet etmeyi enayilik olarak görür. Allah’a karşı öfkeli olduğu için haşa İslam’a hizmet etmek münafığın çok ağırına gider.
(A9 TV; 27 Ocak 2016)
Adnan Oktar
-
Münafığın günü hep boş işlerle geçer. Münafığı tanımada bir yöntemdir bu. İşte saçına nasıl şekil vermesi gerekir? Hangi kıyafeti giyecek? Akşama kadar bunlarla uğraşır. Din iman ilgilendirmez münafığı. Hafakan basar. En bunaldığı konudur münafığın.
(A9 TV; 27 Ocak 2016)
Adnan Oktar
-
Münafıklar çok bilgili olurlar. Ama münafık, Kuran ile ilgilenmez. Münafığı sıkar, utanır Kuran’dan İslam’dan. Ama mesela ateist entel bir yazarın kitaplarını okumayı çok önemli ve sükseli görür.
(A9 TV; 27 Ocak 2016)
Adnan Oktar
-
Münafık hep böyle gezme tozma peşindedir. Oturup Kuran okumak, İslam’ı tebliğ etmek, zora girmek istemez. Bilinçaltında çok güçlü bir duygudur; İslam’ın dışında her türlü kitabı okumak ister. Genel kültüre çok önem verir münafık. Mesela Afrika’da Otantolar ne yapar? Alakasız şeyler. İslam’ı Kuran’ı öncelikli almaz. İman hakikatlerini öncelikli almaz, boş şeyleri alır. Çünkü onunla züppelik, sükse yapacak.