avatar

Adnan Oktar

Mehdiyet insanlara sevgi, şefkat, dürüstlük, rahatlık hepsini verecektir. İnsanlar özgür olacaklar, nasıl canları istiyorlarsa öyle yaşayacaklar.
avatar

Adnan Oktar

Türk İslam Birliği kurulduğunda tüm ülkeler yine ayrı devlettir. Ama halkta öyle bir Hz. Mehdi () sevgisi oluyor ki, bir arada oluyorlar. Topluca Hz. Mehdi ()’ın söylediklerini yapıyorlar. Ve bunu sevgiyle yapıyorlar. MEHDİYET; SEVGİNİN, COŞKUNUN BAYRAM HAVASINDA DÜNYAYA HAKİMİYETİDİR.
avatar

Adnan Oktar

Kürt kardeşlerimize her yerde sevgi gösterelim. Kürtlere düşmanlığa yönelik oluşturulan oyunu bozalım. Kürt kardeşlerimiz son derece nezih insanlardır.
avatar

Adnan Oktar

NAMAZ BİR COŞKUDUR. MEHDİYETTE BÜTÜN İNSANLAR NAMAZ KILMAYI İSTEYECEKTİR. Toplulukla yapılan ibadetler daha güzeldir, coşku içindedir. Suya nasıl muhtaçsak, namaz da bizim ruh sağlığımız ve beden sağlığımız ile içi içe olan bir sistemdir.
avatar

Adnan Oktar

TÜRK İSLAM ALEMİNİ DURDURAMAZLAR. Irak işgal edildi, halk daha dindar oldu. Afganistan işgal edildi ve daha dindar oldu. Demek ki baskı ters etki yapıyor. Türk İslam Birliği’ni de durduramayacaklar. Biz istedikten sonra o gerçekleşecektir.
avatar

Adnan Oktar

DECCAL CAHİLLERİ KANDIRIR. İki satır yazı okuyor gazetede, “biz maymundan gelmişiz demek ki” diyor. Sonra onu ikna etmek mümkün olmuyor. O yüzden Darwinizm’den dünyanın haberi yok demek doğru değil. Şu an bütün dünyaya yayılmış durumda Darwinizm.
avatar

Adnan Oktar

Evrime inananlar çok az bir bilgiyle inanıyorlar. Bu konuda çok cahiller. En fazla bir sayfalık bilgileri vardır gazete yazarlarının bile. Cahil halkı zaten böyle aldatıyorlar. Cahil halka zaten detaylı anlatmaya gerek yok. Bu bir önyargı, zaten kabul etmiş durumdalar delil olmadan.
avatar

Adnan Oktar

Darwinizm’e karşı iki önemli delil var: Birincisi proteinlerin ve kromozomların tesadüfen oluşamaması, ikincisi de fosiller. Ara fosil yok, protein de oluşamıyor. Konu bitmiş durumda. Demek ki Yaratılış gerçek!
avatar

Adnan Oktar

GÜZEL İNSANLARI DOĞRU VE GÜZEL BİR BİLGİ İLE DONATACAĞIZ VE ÜLKELERİ SANATTA, BİLİMDE GÜÇLENDİRECEĞİZ, HER YERE NEŞE GETİRECEĞİZ. Yeter ki Darwinizm onları boğmasın. Bunun için çok kapsamlı çalışma yapıyoruz. Konferansların amacı bu. Ama eğitimin şartı mutlaka şefkat merhamet ile olmasıdır.
avatar

Adnan Oktar

MUSEVİLERE DE, HIRİSTİYANLARA DA YAKLAŞIMIN ŞEFKATLE OLMASI GEREKİYOR. GÜZEL bir üslupla olması gerekiyor. Allah, “güzel bir tartışma ile tartışın” diyor. Nezaketli bir üslup istiyor Allah. “Allah’ın birliğine davet edin” diyor. Ama bir kısmı onları asıp kesmenin peşinde. Onları ortadan kaldırmanın peşinde koşuyorlar. İsa Mesih gelecek ve hepsini kucaklayacak. Biz bu aşamada İsa Mesih’e hazırlıyoruz onları.
avatar

Adnan Oktar

Yobazların ve bağnazların “Kitap Ehli’ni asıp keseceğiz” fitnesine sakın yaklaşmasın kardeşlerimiz. Onları bu çarpık mantığa teşvik eden deccaliyettir. KİLİSELER HAVRALAR ALLAH’IN KORUMASINDADIR, bu Kuran ayeti. MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZ; MUSEVİ VE HIRİSTİYANLARA YAPILAN ZULMÜ, ONLARA ŞEFKATLE YAKLAŞARAK TELAFİ ETSİNLER.
avatar

Adnan Oktar

Musevilerin de Hıristiyanların da hepsinin iyi olması güzel olması için gayret edeceğiz. İNŞAALLAH ÖNÜMÜZDEKİ YILLARDA HZ. İSA ()’IN GELİŞİ İLE MUHAMMEDİLİKLE ŞEREFLENECEKLER. Çok güzel bir hayat onları bekliyor. Bu, baskı olmadan olacak. Kan akıtılmayacak, bir kişinin bile burnu kanamayacak. Peygamberimiz ()'in açık vaadi var.
avatar

Adnan Oktar

Dünyadaki bütün hastalıkların kökeni ya strestir ya da korkudur. Kuran ise bunların hepsinin çözümüdür.
avatar

Adnan Oktar

Hz. Mehdi () geldiğinde teknoloji ve bilim en yüksek seviyeye ulaşır. SANATTA VE BİLİMDE ÇAĞ ATLAMAK İÇİN MUTLAKA HZ. MEHDİ ()’A İHTİYAÇ VARDIR.
avatar

Adnan Oktar

İman değişmeyen bir şeydir, gelişir ama geriye dönmez. Bir kere iman eder insan ve öyle gider. Ateist sitelere girip ondan etkilenmek Müslüman’a yakışmaz. Bir kerede samimi olarak iman eder insan. İMAN İNİŞLİ ÇIKIŞLI OLMAZ.
avatar

Adnan Oktar

Allah’ın gücüne güvensinler, kan olmayacak Hz. Mehdi () devrinde. Neden kan dökmeye ihtiyaç duyuyorlar? Allah kan istemiyor.
avatar

Adnan Oktar

Sonsuzluk şudur: 100 katrilyon sene yaşarsın sanki hiç başlamamış gibi olur. Sonsuz yanında yüz katrilyon hiçbir şeydir.
avatar

Adnan Oktar

EĞER DÜNYA OLMASA, CENNETTEN ALINAN ZEVK ÇOK DÜŞER, ADETA HİÇ OLMAZ. Allah, dünyada bu eğitimden özel olarak geçiriyor, cennetten zevk almamız için.
avatar

Adnan Oktar

Aslında dünyadaki imtihan çok kolay. Ama insanların bir kısmı Allah’ı unuttukları için sürünme moduna geçiyorlar. Allah’ı unuttukları için Allah da onlara zorluk olarak veriyor bunu.
avatar

Adnan Oktar

ALLAH UNUTULMAZ. Bize sesleri duyuran, su içmemizi sağlayan, her şeyi yaratan Allah’tır. Asıl Velisini nasıl unutur insan? Dolayısıyla Allah’ı unutmak büyük bir suç, büyük bir çöküntüdür.
avatar

Adnan Oktar

ALLAH’TAN KORKTUKTAN VE SAKINDIKTAN SONRA RAHATLIK VARDIR. Tam anlamıyla Allah’a teslim olmak gerekir. “Bana yediren, içiren, beni konuşturan Allah’tır. Bedenim, ruhum Allah’ındır” diyecek ve hiçbir şeye sahip çıkmayacak. İşte en büyük rahatlık ve huzur budur.
PAYLAŞ
logo
logo
logo
logo
logo