avatar

Adnan Oktar

MEHDİYET DEVRİNDE HURAFE ZİNCİRLERİ PARAMPARÇA OLACAK. Hz. Mehdi () dini tahfif edip (hafifletip) özüne çevirecek.
avatar

Adnan Oktar

İslam adı altında yobazlığı sunarlarsa bunu kimse istemez. YOBAZLIĞIN HAKİM OLMASINI KABUL ETMEYEN ALLAH'TIR. Allah bizden Asr-ı Saadet Müslümanlığını istiyor.
avatar

Adnan Oktar

Yobazların kadınlara baskısı Mehdiyet döneminde ortadan kalkacak. Halk bilmiyor ama YOBAZLIĞIN KÖKENİ DİNSİZLİKTİR. YOBAZLIĞIN ORTADAN KALKMASINI İSTEYEN, KURAN'A SARILMALIDIR.
avatar

Adnan Oktar

ŞEHİT AİLESİ EN GÜZEL ŞEKİLDE KORUNMALIDIR. Şehit ailesine ikram bereket getirir, güzellik getirir. ŞEHİT EVİNİN BABA OCAĞI GİBİ OLMASI LAZIM. Şehit ailesine, kaybının asla hissettirilmemesi lazım.
avatar

Adnan Oktar

PKK, Stalinist bir mafya yapılanmasıdır, bir çetedir. Kürt kardeşlerimize oynanan oyunu bozalım. KÜRT KARDEŞLERİMİZİ YILANDAN UZAK TUTACAĞIZ. KÜRTLER MÜTHİŞ SADIKTIR, BÖLÜNMEYİ ASLA İSTEMEZLER.
avatar

Adnan Oktar

HER ELBİSEYİ ALLAH YARATIR. GERÇEK ELBİSE DIŞARIDA RENKSİZ VE SAYDAMDIR. Allah’ın beynimizde yarattığı elbise asıl elbise oluyor. Allah’ın dışında kimse maddenin aslıyla bağlantı kuramaz. Biz maddenin ancak Allah’ın yarattığı yansımasını görüyoruz.
avatar

Adnan Oktar

Beyindeki yaratılma olayını tam kavrayan insan bütün elektronik aletlerin beyinde yaratıldığını da rahatlıkla görecektir. HİÇ KİMSE MADDENİN ORİJİNALİNİ ŞİMDİYE KADAR GÖRMÜŞ DEĞİLDİR. HERKES BEYNİNİN İÇİNDE YAŞAR.
avatar

Adnan Oktar

Maddenin aslını, kalbin ve aklın açıkça kabul edeceği şekilde ispat ediyoruz. MADDENİN DIŞARIDAKİ GERÇEK ŞEKLİNİ BİLMİYORUZ, SAYDAM OLDUĞU İÇİN FARK EDEMEYİZ. Biz sadece Allah’ın beynimizde yarattığı kısmı ile muhatap oluyoruz. Dışarıda sadece var olduğunu biliyoruz ama aslında beynimizde yaratılanı görüyoruz.
avatar

Adnan Oktar

Sıcağı, soğuğu bilmeyen bir insan ılıman bir iklimin değerini bilir mi? Sıcaktan, soğuktan rahatsız olacak ki böylelikle cennette ılıman iklimin değerini bilecek. Mutlaka insanın dünyada bu eğitimi alması gerekir, yoksa cennette yatak, sedir, koltuk insana hiçbir şey ifade etmez. DÜNYADA BAŞ AĞRISINI BİLECEĞİZ Kİ CENNETTE BAŞ AĞRISI OLMAMASININ ZEVKİNİ TADALIM.
avatar

Adnan Oktar

Cennette insanın istediği bir şeyi aklına getirmesiyle onun oluşması aynı anda olur. Örneğin Porsche araba aklına gelir, hayal eder o aynı anda oluşur. Orada yeterli oluyor aklına gelmesi. Onu anlamamız için hayal etme özelliği vermiştir Allah. Allah cennette fluluğu kaldıracak, her şey gerçek hale gelecektir.
avatar

Adnan Oktar

CENNETTE DÜNYADAKİ NETLİKTEN DAHA NET BİR GÖRÜNTÜ VARDIR. “O GÜN GÖRÜŞ KESKİNDİR” DİYOR ALLAH. Cennettin keskinliği çok nettir. 100 km ötesini çok net görürsün.
avatar

Adnan Oktar

Mehdiyet insanlara sevgi, şefkat, dürüstlük, rahatlık hepsini verecektir. İnsanlar özgür olacaklar, nasıl canları istiyorlarsa öyle yaşayacaklar.
avatar

Adnan Oktar

Türk İslam Birliği kurulduğunda tüm ülkeler yine ayrı devlettir. Ama halkta öyle bir Hz. Mehdi () sevgisi oluyor ki, bir arada oluyorlar. Topluca Hz. Mehdi ()’ın söylediklerini yapıyorlar. Ve bunu sevgiyle yapıyorlar. MEHDİYET; SEVGİNİN, COŞKUNUN BAYRAM HAVASINDA DÜNYAYA HAKİMİYETİDİR.
avatar

Adnan Oktar

Kürt kardeşlerimize her yerde sevgi gösterelim. Kürtlere düşmanlığa yönelik oluşturulan oyunu bozalım. Kürt kardeşlerimiz son derece nezih insanlardır.
avatar

Adnan Oktar

NAMAZ BİR COŞKUDUR. MEHDİYETTE BÜTÜN İNSANLAR NAMAZ KILMAYI İSTEYECEKTİR. Toplulukla yapılan ibadetler daha güzeldir, coşku içindedir. Suya nasıl muhtaçsak, namaz da bizim ruh sağlığımız ve beden sağlığımız ile içi içe olan bir sistemdir.
avatar

Adnan Oktar

TÜRK İSLAM ALEMİNİ DURDURAMAZLAR. Irak işgal edildi, halk daha dindar oldu. Afganistan işgal edildi ve daha dindar oldu. Demek ki baskı ters etki yapıyor. Türk İslam Birliği’ni de durduramayacaklar. Biz istedikten sonra o gerçekleşecektir.
avatar

Adnan Oktar

DECCAL CAHİLLERİ KANDIRIR. İki satır yazı okuyor gazetede, “biz maymundan gelmişiz demek ki” diyor. Sonra onu ikna etmek mümkün olmuyor. O yüzden Darwinizm’den dünyanın haberi yok demek doğru değil. Şu an bütün dünyaya yayılmış durumda Darwinizm.
avatar

Adnan Oktar

Evrime inananlar çok az bir bilgiyle inanıyorlar. Bu konuda çok cahiller. En fazla bir sayfalık bilgileri vardır gazete yazarlarının bile. Cahil halkı zaten böyle aldatıyorlar. Cahil halka zaten detaylı anlatmaya gerek yok. Bu bir önyargı, zaten kabul etmiş durumdalar delil olmadan.
avatar

Adnan Oktar

Darwinizm’e karşı iki önemli delil var: Birincisi proteinlerin ve kromozomların tesadüfen oluşamaması, ikincisi de fosiller. Ara fosil yok, protein de oluşamıyor. Konu bitmiş durumda. Demek ki Yaratılış gerçek!
avatar

Adnan Oktar

GÜZEL İNSANLARI DOĞRU VE GÜZEL BİR BİLGİ İLE DONATACAĞIZ VE ÜLKELERİ SANATTA, BİLİMDE GÜÇLENDİRECEĞİZ, HER YERE NEŞE GETİRECEĞİZ. Yeter ki Darwinizm onları boğmasın. Bunun için çok kapsamlı çalışma yapıyoruz. Konferansların amacı bu. Ama eğitimin şartı mutlaka şefkat merhamet ile olmasıdır.
avatar

Adnan Oktar

MUSEVİLERE DE, HIRİSTİYANLARA DA YAKLAŞIMIN ŞEFKATLE OLMASI GEREKİYOR. GÜZEL bir üslupla olması gerekiyor. Allah, “güzel bir tartışma ile tartışın” diyor. Nezaketli bir üslup istiyor Allah. “Allah’ın birliğine davet edin” diyor. Ama bir kısmı onları asıp kesmenin peşinde. Onları ortadan kaldırmanın peşinde koşuyorlar. İsa Mesih gelecek ve hepsini kucaklayacak. Biz bu aşamada İsa Mesih’e hazırlıyoruz onları.
PAYLAŞ
logo
logo
logo
logo
logo