avatar

Adnan Oktar

KIYAMET, İNSAN OLMAYIP DA İNSAN GÖRÜNÜMÜNDE OLAN KAFİRLER ÜZERİNE KOPACAKTIR. Kuran, cami, mescit, türbe hiçbirini bırakmayacaklar. Nikah da olmayacak, aile de olmayacak, herkes her evi kirli ilişkileri için kullanacaklar. O onu sövecek, o onu dövecek. Dinsizlik işte bunu getirir.
avatar

Adnan Oktar

KIYAMET VAKTİ AKŞAM NAMAZI VAKTİNDE OLACAK. Bu belirli bir yer için söylenen bir vakit. Son halifelik İstanbul’da kaldığı için İstanbul’da akşam ezanı okunurken kopacağı belirtiliyor. Ezan okunmayacak aslında, EZAN SESİ O DÖNEMDE ARTIK DUYULMUYOR OLACAK. Ezan vaktinde kopacak kıyamet. Boğaz şimdi ne kadar güzel görünüyor. Fakat kıyamet vaktinde, İKİ YAKA BİRLEŞECEK, SONRA YENİDEN AÇILACAK, SONRA YENİDEN BİRLEŞECEK. O gün denizlerin yandığını görürsün diyor Allah. KİMİN AKLINDAN GEÇER O GÜZEL BOĞAZDAN MAGMANIN ÇIKACAĞI. Yedi tepenin dümdüz olacağı, magma ile suyun birleşeceği, gökyüzünün kıpkırmızı olacağı kimin aklından geçer? Tam içkilerini yudumlarlarken, gayri meşru cinsel ilişkiye girerken, tam “ne zaman kıyamet kopacakmış” derken üzerlerine kopacak.
avatar

Adnan Oktar

İslam'ın sevgisini, neşesini insanlara gösterelim. Hz. Mehdi () devrinde yobazlık dirilmemek üzere yok edilecek.
avatar

Adnan Oktar

İSLAM İNSANIN FITRATINDA VARDIR, NAMAZ KILMAK İÇİN İÇİ COŞAR. Fıtratına sevdirilmiştir insanın. Tıpkı altını sevmek, güzel bir yüzden zevk almak gibi NAMAZI DA RUHEN SEVER İNSAN. Ama namaz çok zor gösterildiği için insanlar namazdan kaçıyorlar. Hurafelerle ilavelerle namazı kılmayı insanlara imkansız hale getirmişler. Öyle bir anlatıyor ki o anlattığı namazı kendisi kılamaz. Oysa “ALLAH ZORLUK DİLEMEZ” diyor ayette.
avatar

Adnan Oktar

PEYGAMBERİMİZ ()'İN KILDIĞI GİBİ FERAHLIK SEVİNÇ VE KOLAYLIKLA KILMAK GEREKİR NAMAZI. Karmakarışık hurafelerle namazı kılınmaz hale getiren şeytandır bu şeytanın oyunudur. Abdest ile ferahlar insan. Çok kolaydır. Adam 300 sayfa anlatmış bu ibadeti. Son derece kolay bir ibadeti ne hale getirmiş, Allah’tan kork! Sonra da adam namaz kılmıyor ve adam kendince başarılı olmuş oluyor. Oysa çok yanlış gösteriyorlar bu ibadetleri.
avatar

Adnan Oktar

Hz. Mehdi () devrinde din hafifleyecek. Hz. Mehdi () insanların üzerindeki ağır zincirleri alacak, dini özüne çevirecek. Dinin üzerine sardırılmış olan pası kiri kaldıracak.
avatar

Adnan Oktar

YOBAZLAR ASLINDA DİNSİZDİRLER. Hep Allahsız, Kitapsız, dinsiz, imansızdırlar. Ama halka kendilerini çok dindar göstermeye çalışırlar. Yobazlara karşı olanlar akılsız bir yöntemle dine saldırıyorlar. Daha beterini yapıyorsun sen. YOBAZLIĞA KARŞI İSLAM’A, KURAN’A SARILSANA. HÜRRİYET VE GÜZELLİK İSTİYORSAN güzelliğin kaynağına, yani KURAN’A SARILSANA.
avatar

Adnan Oktar

Kuran 70 yıl sonra yavaş yavaş kalkmaya başlayacak. 30 yıl sonra evlenen kişilerin çocukları dinin yıkılışını gerileme dönemini görecekler. Orada DİNSİZLİĞİN NE BÜYÜK KABUS OLDUĞUNU; SANATI, DEVLETİ, EKONOMİYİ, HER ŞEYİ NASIL YIKIP YOK ETTİĞİNİ GÖRECEKLER.
avatar

Adnan Oktar

Sapıklığın yayılmasının, mutsuzluğun ve neşesizliğin tek sebebi dinsizliktir.
avatar

Adnan Oktar

Allah’tan korkmayanlara yobazlık içinde şaklabanlık yaparak din anlatılmıyor. İçi titreyerek korku duyanlara anlatılıyor sadece. Diğerlerinin önce putuna vuracaksın. O, putu kırılırken büyüklenemez. Birden eli yüzü kayar, çünkü çok ağırına gider. İşte bu sebeple ÖNCE DARWİNİZM’İ MATERYALİZMİ ÇÖKERTMEK GEREKİYOR. PUTSUZ KALIR VE BİR ANDA İMANA AÇIK HALE GELİR.
avatar

Adnan Oktar

Önce iman hakikatleri, Kuran mucizeleri anlatılacak, sonra ibadet teklifi gelecek. O putlarıyla geziyor, sense ona din anlatıyorsun, anlamaz.
avatar

Adnan Oktar

Keskin, net, kararlı imanı Allah beğenir. Müslüman, şeytandan gelen vesveseyi kaale almaz.
avatar

Adnan Oktar

Hz. Mehdi (), Hz. İsa () ile birlikte namaz kılacaktır. HZ. İSA () İLE HZ. MEHDİ ()'IN NAMAZ KILMASI HALKA AÇIK OLACAKTIR. HZ. İSA () TÜM ÜLKELERİ GEZECEK, İNSANLAR ONA SARILACAKLAR. Allah, Hz. Mehdi ()'ı, Hz. İsa () ile desteklemiştir.
avatar

Adnan Oktar

2011'DE HIZIMIZ BİR HAYLİ ARTACAK. Şu anda tüm dünya gerilim içinde. İttihad-ı İslam buna son verecek. Hz. Mehdi ()'ın çıkışı için tüm Müslümanların dua etmesi lazım. Allah kaderde duayı vesile etmiş. HZ. MEHDİ () İÇİN DE MESİHİYET İÇİN DE DUA ÇOK ÖNEMLİDİR.
avatar

Adnan Oktar

Allah'tan korkanlar Kuran okurken heyecan hissederler. Kalp yumuşayıp yatıştığında mülayemet gelir insana.
avatar

Adnan Oktar

Her şeyin tesadüfen olduğuna inanmak bir zulümdür. Tesadüf meyvelerde bu kadar güzel koku yapabilir mi? Asla yapamaz!
avatar

Adnan Oktar

Tek Allah'a teslim olmak insan için kurtuluştur. Yobazlarda tevil çok gelişmiştir, dil eğip bükerler. YOBAZLARDA TEVİL, ŞEYTANİ BİR YÖNTEMDİR. Buna hiçbir şekilde kanmamak gerekir.
avatar

Adnan Oktar

Hz. Mehdi ()'ı bekleyen coşkuyla faaliyet yapar. Ben, var gücümle gayret ederek Hz. Mehdi ()'a zemin hazırlıyorum. HZ. MEHDİ ()'I BEKLEMEK İNSANI ASLA ATALETE SÜRÜKLEMEZ.
avatar

Adnan Oktar

HZ. İSA (), ŞU AN DÜNYA SİYASETİNİ ELE GEÇİRMEK ÜZERE. Hz. Mehdi () vazifesini bitirmeden, Hz. İsa () ile karşılaşmaz. Hz. Mehdi (), Hz. İsa ()'ı görür görmez tanıyacaktır.
avatar

Adnan Oktar

Hz. İsa ()'ın, Hz. Mehdi ()'a tabi olması, yobazları tam susturacak. BİRLİKTE KILDIKLARI NAMAZ AYNI ANDA BÜTÜN DÜNYADA NAKLEN YAYINLANACAK. HZ. MEHDİ ()'IN TEKBİRİYLE TÜM KÜFÜR KALELERİ YIKILACAK. Dünya tarihi boyunca ŞEYTAN İLK DEFA BÖYLE YENİLECEK.
avatar

Adnan Oktar

“HZ. İSA () İSLAM PEYGAMBERİ DEĞİLDİR” DİYEN DİNDEN ÇIKAR. Hz. İsa ()'a düşman olanlar, deccal ordusudur. • “HZ. İSA () İSLAM PEYGAMBERİ DEĞİLDİR” DİYEN DİNDEN ÇIKAR. Hz. İsa ()'a düşman olanlar, deccal ordusudur.
PAYLAŞ
logo
logo
logo
logo
logo