avatar

Adnan Oktar

Kadınla erkeğin birbirinin imanına, mukaddesatına, vicdanına güvenmesi gerekir. Güven yoksa o kişiyi takip ederek, ne yaptığını kimle konuştuğunu falan izleyerek olmaz. Güven olmaması vahim bir durumdur. Güvenmediğin bir kişiye sevgi ve saygı duymak mümkün değildir.
A9 TV; 6 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Hep Allah’ın lehinde düşünmekle kalpler tatmin olur. Allah’ı candan sevmek, Allah’a candan teslim olmak kalbe ferahlık verir.
A9 TV; 6 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Hayatın gerçekleri, iman zafiyetine giren insanların içine düştüğü alt bir karanlık boyuttur. İki boyut vardır. Biri müminlerin yaşadığı üst, temiz, kaliteli boyut. Bir de hayatın gerçekleri mantığı boyutu. Bu, alt bir boyuttur. Bir insan hayatın gerçekleri mantığında girdiğinde üslubu, eli, yüzü her şeyi kararır. Sürünmeler, kavgalar, anlaşmazlıklar o boyuta girenin ilk karşılaşacağı olaylardır. O kapıdan giren sürünmeye başlar. Münafıkların hepsi o kapıdan içeri girer ve o karanlık dünyanın içinde boğulurlar.
A9 TV; 6 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Sevgi Allah’tan beklenir, şahıstan beklenmez. Karşındakini putlaştırıp sevgiyi onun sana sunacağını zannedersen belaya düşersin. Sevgiyi yaratan Allah’tır. Sevdiren Allah’tır.
A9 TV; 6 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

PKK yaptıkları saldırıları Darwinist dinlerinin bir gereği bir olarak görüyor. Güçlü olanın zayıfı yeneceğine, hayatın bir mücadeleden ibaret olduğuna, yaşamın tez ve anti-tezin çatışması olduğuna inanıyorlar. Bu inancı ortadan kaldırırsak bu çatışma da biter.
A9 TV; 6 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

PKK’ya en büyük darbe, en büyük yürek acısı Darwinizmin yıkılması olur. Darwinist ve materyalist ideoloji yıkıldığında komünist eğilimli genç sayısı da sıfıra düşer ve PKK adam toplayamaz. Darwinist eğitim durdurulmazsa sivrisinekler kaynamaya devam eder ve sayıları da gittikçe artar. İlmi mücadele yoluyla, PKK ile mücadelede %99’luk netice alırız. Darwinizm ilmen yıkıldığında PKK inancını, dinini kaybeder. Çünkü onlar Darwinizmi bir din gibi görüyorlar. Teröristler bu sahte dinlerini kaybederlerse bütün güçleri de gider. Darwinizmin materyalizmin olmadığını savunarak kendi dinimizi sağlamlaştırıp, onların sahte dinlerini ilimle yok etmemiz lazım. O zaman kesin netice alırız. Onlar sahte bilimle, sahte anlatımlarla, sahte ikna yollarıyla netice alıyorlarsa, biz de gerçek bilim ve gerçek anlatımlarla netice alalım.
A9 TV; 6 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Mümin cehennem korkusuyla ibadet etmez. Müminin ibadeti Allah sevgisinden kaynaklanır. Cehennemin varlığının amacı da Allah sevgisini, Allah korkusunu, helale harama titizliği, sevginin kalitesini ve derinliğini meydana getirir. Dolayısıyla mümin Allah’ı çok sevdiği için Allah’a ibadet etmiş olur. Mümin için cehennemin ateşinden ziyade Allah’ın ona darılması çok acıdır.
A9 TV; 5 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Münafıklar kendilerini dindar gibi göstermeye çalışırlar ama hem dinle hem Mehdiyetle hem İsa Mesihle hem de haşa Allah ile alay ederler. Hem hadislerde hem ayetlerde bu çirkin ahlaksızlıklarına dikkat çekilmiştir. (Tevbe Suresi, 65: Onlara sorarsan, andolsun: “BİZ DALMIŞ, OYALANIYORDUK” DERLER. De ki: “Allah ile, O’nun ayetleriyle ve elçisiyle mi alay ediyordunuz?”) (Bakara Suresi, 14-15: İman edenlerle karşılaştıkları zaman: “iman ettik” derler. ŞEYTANLARIYLA BAŞBAŞA KALDIKLARINDA İSE, DERLER Kİ: “ŞÜPHESİZ, SİZİNLE BERABERİZ. BİZ (ONLARLA) YALNIZCA ALAY EDİYORUZ.” (Asıl) Allah onlarla alay eder ve taşkınlıkları içinde şaşkınca dolaşmalarına (belli bir) süre tanır.)
A9 TV; 5 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Allah korkusu Allah’ın sevgisini kaybetmekten korkmaktır. Allah korkusu insanı perişan eden, mutluluğunu bozan, dengesizleştiren bir duygu değildir. Allah korkusu insanın sevgi gücünü, kalitesini kat kat artıran, beynini aklını berraklaştıran, onu disipline eden, azmini sağlam tutan bir güzelliktir.
A9 TV; 4 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

İnsanın kendisine saygısı yoksa sevme yeteneği ve sevme gücü olmaz. Önce kendisinin sevme yeteneği kazanması gerekir. Bunun olması için de Allah’ın büyüklüğünü kavraması, Allah’ı çok sevmesi ve Allah’tan çok korkması gerekir. O zaman sevgiye aç hale gelir ve sevme yeteneği oluşur.
A9 TV; 4 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

İnsan güzel ahlaklı olduğunda rahat yaşar. Ahlaksızlık sevgi düşmanıdır, sevgiyi boğan bir zulüm sistemidir. Bir insan ne kadar güzel olursa olsun eğer vicdansızca sevgi feci şekilde boğulur. Hem kendisini batırır hem kendisine sevgi duyulmasını ortadan kaldırır.
A9 TV; 4 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Dünyayı adeta tiyatro salonuna çevirmişler sahte sevgi oyunu oynuyorlar. İnsanların gerçek sevgiyi bilmemesi dehşet verici. İnsanoğlu aslında başından bu belanın içine girmiş. Samimi olsa güzel sevecek ve güzel sevilecek. Oyun oynamaya ne gerek var anlaşılır gibi değil. Samimi sevmek varken oyunu tercih etmek çok acı bir şeydir. Normalde insan çok sevilecek bir varlık. İnsanlar kendilerini normal bıraksalar sevgiyi çok güzel yaşarlar ama ahlaksızlık, zalimlik olunca sevgi boğuluyor. Ne güzel Allah bize böyle büyük bir güzelliği yani sevgiyi tek hedef haline getirmiş. Sevmek telkinle çok kolay elde edilebilir ama deccaliyet sevgisizlik konusunda çok ısrarlı propaganda yapıyor. Milyonlarca gazete, tv vs sahte sevgiyi, samimiyetsizliği öğretiyor. İnsanlar sevgiye aç ama aradıkları sevgiyi bulamıyorlar. Sevgi için akıl ve Allah ile bağlantı şarttır. Allah ile bağlantın yoksa hiçbir şeyi sevemezsin.
A9 TV; 4 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Müslümanın en geniş kitleye tebliğ yapması farzdır. Allah için en geniş imkanlara sahip olmak istemesi farzdır. Peygamberimiz tüm dünyaya tebliğ yapıyordu, İstanbul’a tebliğ için sahabeyi yolluyordu. Müslüman malı yığmaz, kazanıp Allah yolunda harcar.
A9 TV; 4 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Sokağa çıkarken, eve geldiğinde, banyoda, yemek yerken her yerde dua edilir. Uzun veya kısa, samimi olarak sürekli dua edecek mümin.
A9 TV; 4 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Evlilik ibadet gibidir. İki mümin birbirine Allah’ın ahlakını gösterecek. Erkek kadına kadın erkeğe sevgi, saygı, güzellik, hürmet gösterecek. Ama gelenekçi sistemde kadın erkeğin kölesi gibi görülüyor. Neden? Çünkü erkek sana bakıyor, sen de ona hizmet edeceksin diyor. Çok büyük vicdansızlık bu. Sen de neticede Allah’ın verdiği rızkı veriyorsun. Rızkın sahibi Allah. Malın mülkün sahibi Allah. Kimse kimseye üstün değildir.
A9 TV; 4 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

İlham Aliyev çok değerli bir insan. Aile yapısı mükemmel, ahlakı mükemmel, tam bir Kuran Müslümanı, çok güzel bir İslam anlayışına sahip. Azerbaycan’a bu kadar güzel hizmet eden, Azerbaycan’ı böyle güzel bir ülke haline getiren, sanatla estetikle güzellikle bilimle Azerbaycan’ı muhteşem bir çizgiye taşıyan böyle kıymetli bir lideri yine Cumhurbaşkanı olarak görmek istiyoruz. Muhterem Aliyev tek adayımız ve tek seçeceğimiz kişi olacaktır. Azerbaycan’ı Türklük aleminin en güzel kalesi haline getiren Sayın İlham Aliyev’i tüm Azeri kardeşlerimiz desteklesinler.
A9 TV; 4 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Kardeşlerimiz kendilerini kasmadan dürüstçe Allah’a yaklaşsınlar. Samimi baktığımızda hemen Allah’ın gücünü görürüz. Bu kadar akla sahip Güce güvenmiyorsan annene babana neden güveniyorsun? Allah’ın yarattığı annene babana güvenip Allah’a güvenmemek şeytani bir hastalıktır. İnsan bu hastalıktan kurtulduğunda Allah’ın insanlara lütfu derin bir sevgidir. İmtihan ve çile de sevginin bir parçasıdır. Sevdiğin için çileye sabretmek zevktir. Allah hiçbir insana kaldıramayacağı bir yük, bir çile vermez.
A9 TV; 19 Şubat 2018
avatar

Adnan Oktar

Ben sadece Kuran’a uyarım. Özgürlük benim hoşuma gider. Kadın olsun, erkek olsun özgür olması gerek. Baskı insanın düşünme yetisini, telif gücünü, yaratıcılığını yok eder. Neşesini kaçırır, şevkini kaçırır, konuşma yeteneğini bozar. Kuran dünyaya Allah tarafından sunulmuş bir özgürlük nimetidir, özgürlüğün kitabıdır. Kuran kadar insanlara özgürlük sunan hiçbir sistem, hiçbir inanç, hiçbir ahlak anlayışı yoktur.
A9 TV; 19 Şubat 2018
avatar

Adnan Oktar

Kıskançlık karşısındaki insanın elinden nimetin gitmesini istemektir. Kıskanç insan karşısındakine iyilik geldiğinde üzülür, kötülük geldiğinde sevinir. Bu, çok büyük bir ahlaksızlık ve zulümdür. Allah’ın gizli bir ilmi vardır. Kıskanılan insan daha bereketli, canlı ve diri olur, kıskanç olan ise solgun, bitap ve çökmüş olur.
A9 TV; 19 Şubat 2018
avatar

Adnan Oktar

Erkekleri kadınlara karşı çok olumsuz eğittiler. Kadının insanla hayvan arası bir mahluk olduğunu telkin ederek insanları eğitiyorlar. Kadınları da, “sen eksiksin, yarım varlıksın” diye eğitiyorlar. “Seni kocan döver, dövdüğünde deşarj olur, sakın şikayet etmeyeceksin” diyorlar. Bunu da Peygamber söyledi diyorlar. Peygamber asla böyle çirkin bir şey söylemez. Öyle yanlış bir eğitim veriyorlar ki Allah’ın en güzel nimetlerinden biri olan kadınlara değer veremiyor, onları sevemiyor ve saygı duyamıyorlar.
A9 TV; 19 Şubat 2018
avatar

Adnan Oktar

İslam ülkelerinde en büyük tehlikelerden biri münafıklardır. Münafık kendisini namuslu, aklı başında, İslam’ı yaşayan biri gibi gösterir. Ama uyduğu İslam değil kendi kafasına göre geliştirdiği şeriattır. Münafığın dininde Kuran’ın %99’u yoktur.
A9 TV; 19 Şubat 2018
PAYLAŞ
logo
logo
logo
logo
logo