Eşitlik duygusunu Mehdiyet yaratır, Mehdiyet vesile olur. Adalet reformunun hakkını verecek olan yine Mehdiyettir. Tam adalet, gerçek sosyal adalet Mehdiyet devrinde her yönüyle olmuş oluyor.
(A9 TV; 18 Mayıs 2012)
Adnan Oktar
-
Sıkıntıyı insana şeytan meydana getiriyor. Durduk yere olmaz o. Şeytan elektriği kullanarak yahut onun gibi insanların bilmediği bir esatiri varlığı kullanarak, maddeyi kullanarak bunu elde ediyor. Ama yıkanır da, su içer de, hareket ederse de kurtuluyor. Kuran buna işaret ediyor inşaAllah.
(A9 TV; 18 Mayıs 2012)
Adnan Oktar
-
Susuzluk da insanı bitaplaştırır. Yani insanın vücuduna şeytan negatif elektrik olarak yüklenir. Su içteki elektriği alır. Yıkandığında, su vücudun dışındaki elektriği alır. Hareket ettiğinde de, ayağını yere vurduğunda da vücudundaki elektrik süratle boşalır ve insan ferahlar.
(A9 TV; 18 Mayıs 2012)
Adnan Oktar
-
Yobazlar ne diyor? “Küfrün yaptığı bir eşya yahut sapık bir insanın yaptığı bir eşya yahut bir kıyafet veyahut araba, herhangi bir malzeme yahut bir ev kullanılmaz” diyor. Allah ne diyor? “Şeytan ona her türlü eşyayı yapıyordu” diyor, Hz. Süleyman’a. Hz. Süleyman da onları kullanıyor. EŞYADA BİR SUÇ OLMAZ. ŞEYTANDA SUÇ VAR. EŞYA GANİMET, EŞYA TEMİZDİR.
(A9 TV; 18 Mayıs 2012)
Adnan Oktar
-
Şeytan nedir? Allah’a düşman. Sapıktır şeytan, her yönden sapıktır, klasik manyaktır ve çok ciddi şekilde ahlaksızdır, küfür içindedir, her türlü sapıklığın içindedir. İnsanları da her türlü sapıklığa sürükler. Ama Hz. Süleyman (as)’a eşya imal ediyor. Onun imal ettiği eşyayı da Hz. Süleyman (as) kullanıyor. Ne olmuş oluyor? Ganimet oluyor.
(A9 TV; 18 Mayıs 2012)
Adnan Oktar
-
BİZ NİYE TERCİH EDİYORUZ MAL SEVGİSİNİ? RABBİMİZİ ZİKRETMEKTEN DOLAYI TERCİH EDİYORUZ. Çünkü İslam’a, Kuran’a hizmette etkisi büyük olduğu için, sükse yaptığı için, insanlarda olumlu etki yaptığı için, Allah’ın nimetlerini insanların üzerinde görmekten insanlar hoşnut olduğu için, Müslümanların gücünü gördüklerinde Müslümanlara karşı muhabbetleri arttığı için.
(A9 TV; 18 Mayıs 2012)
Adnan Oktar
-
Gericilik nedir? Darwinizmin felsefesidir. Sen nereye kadar gidiyorsun? Eski Mısır’a kadar gidiyorsun, Sümerlere kadar gidiyorsun. Onların gerici düşüncelerini, tesadüfe dayalı düşüncelerini bilim diye alıp getirmişsin.
(A9 TV; 17 Mayıs 2012)
Adnan Oktar
-
Biz Hz. Mehdi () cemaatiyiz, Hz. Mehdi () talebesiyiz, inşaAllah. Şehit olmayı en büyük şeref sayarız, gazi olmayı en büyük şeref sayarız, hapsedilmeyi onur görürüz.
(A9 TV; 17 Mayıs 2012)
Adnan Oktar
-
“Yabancı marka giyilmez.” Lafa bak, akla bak, kafaya bak! Bindiğin arabayı kim yapıyor? Yabancılar yapıyor. Arabanın boyasını kim yapıyor? Yabancılar yapıyor. Kimi sapık, kimi deli olabilir, kimi dinsiz, kimi imansız, kimi satanist. Ama onlar yapıyor. EŞYA; GANİMET, ALLAH’TAN NİMETTİR. EŞYANIN SUÇU OLMAZ.
(A9 TV; 17 Mayıs 2012)
Adnan Oktar
-
İnsanların kimi kuşkucu oluyor, kimi aşırı çekingen oluyor, kimi içine kapalı oluyor, kimi anlaşılmaz oluyor. DOĞAL İNSAN ÇOK GÜZELDİR. İçi dışı bir, samimi, ne düşündüğünü açıkça ifade eden. Ama temkinsiz de olsun demiyorum tabii. Temkinli ama insani, makul bir temkin gerekir. VAHŞİ OLMAK BİR KADINA YAKIŞMAZ, ÇOK ANORMAL BİR HAREKET.
(A9 TV; 17 Mayıs 2012)
Adnan Oktar
-
Türk-İslam Birliği oluşurken Allah şehitsiz nasip etmiyor. Hep böyle, Osmanlı da ilk kuruluşunda çok fazla şehit verdi. Hep öyle olmuştur. Büyük olayların başında çok büyük olaylar olmuştur, inşaAllah.
(A9 TV; 17 Mayıs 2012)
Adnan Oktar
-
Müslüman sürekli Allah’tan bağışlanma dileyecek. Çünkü sürekli hata yapıyor, sürekli anormal düşünceler kafasından geçiyor.
(A9 TV; 16 Mayıs 2012)
Adnan Oktar
-
Demagojinin tehlikesine Kuran dikkat çekiyor (Sad Suresi, 23’de). Demagojiyle insanlar üstün gelebilirler haksız oldukları halde. Demagojiye karşı uyanık olmamız gerektiğini vurguluyor Allah.
(A9 TV; 16 Mayıs 2012)
Adnan Oktar
-
Peygamberlere korkmayı Allah haram kılmıştır. Müslümanlar için de haramdır korkmak.
(A9 TV; 16 Mayıs 2012)
Adnan Oktar
-
Allah'ın imtihan etmesi mutlaka gerekiyor. Düşünün, başka türlü bir hayat mümkün değil. İmtihan olmazsa herşey anlamını kaybeder, Allah esirgesin. Mahvolur sistem. Kolay imtihan da zaten imtihan değildir. Makul bir imtihan olması gerekiyor inşaAllah.
(A9 TV; 16 Mayıs 2012)
Adnan Oktar
-
Allah'tan hep şeksiz şüphesiz iman istemek lazım. Allah'a karşı şüphede, insan rezil rüsva olur. Ahirette çok utanır, çok çok aşağılayıcı bir şey insan için. Saf iman, samimi imanla Allah'ı sevmek lazım.
(A9 TV; 16 Mayıs 2012)
Adnan Oktar
-
Müslüman bütün dünyayı kucaklayan bir ruhta olacak. Bütün dünyayı sevecek. Bütün insanları sevecek. Dinsize de şefkat duyacak, Hıristiyan’a da, Musevi’ye de şefkat duyacak, hepsini Allah'ın kulu olarak kurtarmaya gayret edecek.
(A9 TV; 16 Mayıs 2012)
Adnan Oktar
-
Dünyadaki kadınların bir kısmının huyu kötüdür. Onun için de etkileyici yönü olmaz. Güzel de olsa rahatsız olursun varlığından. Ama huyu da güzel kendi de güzel olursa çok etkileyici olur.
(A9 TV; 14 Mayıs 2012)
Adnan Oktar
-
Birçoğu kendini Hz. Mehdi ()’dan daha büyük görüyorlar. Hâlbuki Hz. Mehdi () olsa, saygıyla itaat etmiş olacaklar. Şeytan niye itaat etmek istemedi? Enaniyetinden. Bunlar niye itaat etmek istemiyorlar? Enaniyetlerinden.
(A9 TV; 14 Mayıs 2012)
Adnan Oktar
-
MÜSLÜMAN TOPLUMUN ÇOK BÜYÜK BİR HEYECANA İHTİYACI VAR. Heyecan kitleleri sürükler. Yoksa heyecan olmadığında ne yeni bir buluş olur, ne yeni bir atak olur, ne de birleşme olur, ne şu olur ne bu olur. Onun için CENAB-I ALLAH O HEYECANI SAĞLAMAK İÇİN HZ. MEHDİ () VE HZ. İSA MESİH ()’ I MÜJDELEMİŞ.