avatar

Adnan Oktar

İnsan sürekli değişir, karakteri sürekli mükemmelleşir. Ben buyum değişmem demek doğru bir mantık değildir. Ruh sahibi olan sürekli gelişir ve mükemmelleşir.
A9 TV; 29 Ocak 2018
avatar

Adnan Oktar

Çok candan olmak, alabildiğine samimi olmak sevgiyi aktarmanın en güzel yoludur. Bir kadın dürüstlüğü çok iyi anlar. Samimi sevgiyi gören kadın sevgisini sel gibi akıtır. Kadın önce karşı tarafın kapısı açık mı kapalı mı ona bakar. Kapı kapalıysa, samimiyetsizlik varsa canım cicimler kadını etkilemez. Bakıştaki anlam derinliği, bakıştaki tutku, ses tonundaki üslup, vurgu ve ahenk kadın için çok önemlidir. Kadın samimi sesi, samimi bakışı hemen tanır. Oyun varsa kadın sevgisini vermez. Samimiyetsizlik varsa sevginin kapısı kapanmış demektir.
A9 TV; 15 Şubat 2018
avatar

Adnan Oktar

Deccaliyet ilmen yıkılmadan dünyada huzur olmaz. İngiliz derin devletinin ataklarının tamamen ortadan kaldırılması ve Mehdiyetle huzur dünyaya hakim olacak inşaAllah.
A9 TV; 15 Şubat 2018
avatar

Adnan Oktar

Muhafazakar Müslümanlarla modern Müslümanlar arasında muazzam bir uçurum vardı. Toplumu iki sınıfa ayırarak parçalanma oluşmasını istiyorlardı, biz bu belayı tamamen ortadan kaldırdık. Modern kesimle muhafazakar kesimin iç içe olacağını, birinin diğerine karşıt olmadığını gösterdik.
A9 TV; 15 Şubat 2018
avatar

Adnan Oktar

İngiliz derin devleti Müslüman ülkelerin maneviyatını zayıflatmak için homoseksüelliği kullanıyor. Allah’ın haram kıldığı homoseksüelliği kendilerince meşrulaştırmaya çalışıyor. Bu büyük tehlikeye karşı devletimizin tüm kurumlarının çok dikkatli olması önemlidir.
A9 TV; 15 Şubat 2018
avatar

Adnan Oktar

İnsanların çoğu samimi sevgiyle karşılaşmıyor. “İnanmazsın seni çok seviyorum” üslubuyla samimi sevgi olmaz. Yapmacık ifadeler, abartılı vurgular, abartılık mimikler tam tersine rahatsız edici olur. Samimi sevgi ses tonundan, gözlerden, vücudun elektriğinden anlaşılır.
A9 TV; 15 Şubat 2018
avatar

Adnan Oktar

İnsan sevgiye aç yaratılır. İnsan ruhunun en şiddetli etkilendiği şey samimi sevgidir. Ruh sahte sevgiden rahatsız olur, samimi sevgiyi anlatır.
A9 TV; 15 Şubat 2018
avatar

Adnan Oktar

Egoist insan sevgiyi yaşayamaz. Duygusaldır, yalana eğilimdir, kendiyle savaş halindedir. Kendisi kendisinin belası olduğu için sevgiyi bilmesi ve yaşaması mümkün değildir. Allah’ı gerçekten seven, egoist olmayan insan yüksek ahlaka sahip olur. Böyle insanı sevmek çok büyük nimettir. Sevgiyi yaşamak için her iki tarafın da Allah’a teslim olması, egoistlikten kurtulmuş olması lazım.
A9 TV; 30 Ocak 2018
avatar

Adnan Oktar

Münafık şeytanın beden bulmuş halidir. Münafık atakları Müslümanlara yönelik şeytan ataklarıdır. Bu ataklar müminlerin imtihanının kalitesinin artmasına vesile olur. Münafıklar müminlerin daha güçlenmesine, daha kenetlenmesine vesile olur. Münafıkların her saldırısı müminler için nimettir. Allah her şeyi hayırla, hikmetle yaratır.
A9 TV; 30 Ocak 2018
avatar

Adnan Oktar

Ben eserlerimde en az 20 yıldır Atatürk sevgisini anlatıyorum. Atatürk’ün samimi dindar olduğunu tüm belgeleriyle ortaya koyduk. Muhafazakar kesimde bazı çevrelerde olan Atatürk karşıtlığının ortadan kaldırılmasına benim eserlerim vesile oldu. Atatürk aleyhine tek bir söz olmasına bile kanunla hukukla müsaade etmeyiz.
A9 TV; 30 Ocak 2018
avatar

Adnan Oktar

Akıl Kuran’la birlikte gelişir. Akıllı bildiğimiz insan dahi Kuran’ı unuttuğunda yolunu şaşırır, akıllı olamaz. Aklın oluşması için Kuran’a tam tabi olmak şarttır.
A9 TV; 30 Ocak 2018
avatar

Adnan Oktar

Kötü söz sahibine aittir. Atatürk’ün aleyhinde söylenen sözlerle Atamız’ın değeri asla azalmaz. Tam tersine Atatürk’e olan sevgimiz kat kat artar. Atatürk karşıtları küçük bir azınlık, milletimiz sizi kaale almaz, sözlerinize önem vermez. Atatürk kadirşinas gerçek bir delikanlıdır, bu vatanın evladıdır. Atatürk İmam Hatipleri kurdu. İlahiyat fakülteleri açtı. Kuran’ı Türkçe’ye tercüme ettirip Anadolu’ya binlerce ücretsiz Kuran dağıttı. Cebinde hep Kuran taşıdı. Büyük hadis kitaplarını Türkçe olarak hazırlattı. Atatürk’ün İslam’a yaptığı hizmetin binde birini yapmayanlar Atatürk hakkında söz söylüyorlar.
A9 TV; 30 Ocak 2018
avatar

Adnan Oktar

Türkiye şu anda hayati bir mücadele veriyor. Bu mücadeleyi desteklememek ihanet olur. Yanı başında PKK devleti kurulmasını kabul ediyorsan vatanın parçalanmasını da kabul ediyorsun demektir. Şu anda vatan ve milletin bir meşru müdafaası var, bunu desteklememek ihanet hükmünde olur.
A9 TV; 30 Ocak 2018
avatar

Adnan Oktar

İslam Birliği oluştuğunda her gün bayram olacaktır. Her yer süper güzel olacaktır. Velayet sistemi olacağı için herkes herkesi korumakla sorumlu olacaktır. Gelecek korkusu ortadan kalkacaktır. Bu sevgi ruhunu dünyaya verecek olan Mehdi’dir. Allah, Mehdi vesilesiyle dünyaya sevgiyi hakim kılacak.
A9 TV; 29 Ocak 2018
avatar

Adnan Oktar

Allah’a sadakat güç anlarda belli olur. Aynı anda 3-5 olayla karşı karşıya geldiğinde mümin çok güçlüyse bu çok makbuldür. Peygamberimiz döneminde savaşta Müslümanlar iki yönden kuşatmaya alınmışlardı. Münafıklar o zaman “Allah ve Resulü hakkında kötü zanlarda bulunuyorlardı.” Sonuçta Müslümanlar kazandı. İşte orada şüpheye düşenler kaybetmiş oldu.
A9 TV; 29 Ocak 2018
avatar

Adnan Oktar

Hayattaki zorluklar, hayatı kötü yapmaz. Dünya bir imtihan yeri. İnsan eğer aklını ve vicdanını kullanırsa hayat cennete döner. Ama hayat en güzel Mehdi döneminde olacak. Şu an hayatın zor ve kötü görülmesinin nedeni deccali sistem. Deccaliyet gidip, Mehdiyet gelince herşey çok daha güzel olacak, inşaAllah. Kardeşlerimiz Mehdi’nin zuhuru için dua etsinler.
A9 TV; 15 Şubat 2018
avatar

Adnan Oktar

Mümine ağlamak, üzülmek yakışmaz. Çok ağlamak, az gülmek küfrün özelliğidir. Mümin ağlamaz, her zaman sevinç, hayır ve güzellik içinde olur.
A9 TV; 15 Şubat 2018
avatar

Adnan Oktar

Münafıkların sürekli ahlaksızlık ve pislik planlamaları, onlarda muazzam stres yapar. Vücut hücreleri o sevgisizliğe, o strese dayanamaz ve kendi kendilerini yemeye başlar. O nedenle münafıklar çok hızlı çökerler, yaşlanırlar ve kısa sürede tanınmayacak hale gelirler. Hiçbir zaman mutlu olamazlar, akıl almaz bir gerilim içinde yaşarlar, ama bir yandan da mutlu taklidi yaparlar, tiyatro oynarlar, o tiyatro da onları çok yorar ve yıpratır. Münafıklar sonunda kahırdan perişan olur ölüler. Allah ayetinde öfkenizle ölün diye bildiriyor. (Ali İmran Suresi, 119: De ki: “Kin ve öfkenizle ölün.”) Allah başka bir ayetinde de münafıklara sıkıntılı bir geçim vereceğini söylüyor. Bu durum da onları çökertir. (Taha Suresi, 124: “Kim de Benim zikrimden yüz çevirirse, artık onun için sıkıntılı bir geçim vardır ve Biz onu kıyamet günü kör olarak haşredeceğiz.”)
A9 TV; 14 Şubat 2018
avatar

Adnan Oktar

Darwinizm’i ilmen yerle bir eden, İslam Birliği’nin muhakkak gerçekleşeceğini anlatan, İsa Mesih ve Mehdi’yi şevkle bekleyen, kadınlara bu kadar değer veren, gelenekçi Ortodoks sistemin açmazını Kuran ile ortaya koyan, Kuran’dan asla taviz vermemeye özen gösteren, ücret karşılığı dinin tebliğ edilmeyeceğini anlatan, İslam ahlakının dünyaya hakim olacağını müjdeleyen tek camia biziz.
A9 TV; 14 Şubat 2018
avatar

Adnan Oktar

Münafık Müslümanların çok fazla sevap kazanmasına vesile olur. Nitelikli münafık yüksek imanlı Müslümana musallat olur ki Müslümanın derinliği ve kalitesi artsın. Münafığı kızdırmak için yapılan her çalışma da Müslümanın güçlenmesine, gösterişine ve ihtişamına vesile olur.
A9 TV; 14 Şubat 2018
avatar

Adnan Oktar

Din insanlara özgürlük verir. Bazı insanlar dinin özgürlük getirdiğini görünce paniğe kapılıyorlar. Din dünyaya en üst düzey özgürlük veren sistemdir.
A9 TV; 14 Şubat 2018
PAYLAŞ
logo
logo
logo
logo
logo