avatar

Adnan Oktar

İnsan ruhu yapmacıklığı, samimiyetsizliği hemen anlayacak şekilde yaratılmıştır. Sunilik gördüğü anda hemen ondan ruhu sıkılır, o kişiden uzaklaşmak ister.
A9 TV; 11 Nisan 2018
avatar

Adnan Oktar

Nur Suresi’nin 55. ayeti İslam ahlakının hakimiyetini ve Mehdiyeti doğrudan anlatan bir ayettir. Allah ayette, daha önce Hz. Süleyman’a, Zülkarneyn’e nasıl dünya hakimiyeti verdiyse benzer şekilde İslam ahlakını da dünyaya hakim edeceğini bildirmiştir. İslam tüm dünyaya hakim olduğunda Müslümanların manevi önderi olan kişi de Mehdi’dir. Dolayısıyla Nur Suresi 55. ayeti Mehdiyeti anlatan bir ayettir.
A9 TV; 11 Nisan 2018
avatar

Adnan Oktar

Deizm’in yayılmasının asıl sebebi Darwinizm’dir. Asıl konu deizm değil Darwinizm’dir. Darwinizm, Allahsız dinsiz ideolojilerin temelinde yer alır. Darwinizm’in bilimsel cevabı verilmediği müddetçe, okullarda Darwinizm sanki bilimsel bir bilgiymiş gibi çocuklara öğretildiği müddetçe deizme karşı tedbir alınamaz. Darwinist eğitim, Konya gibi bir ilde dahi gençler arasında deizmin yayılmasına sebep oluyor. Daha fazla gecikmeden bir an önce Darwinist eğitimin durdurulması, her yerde gençlere Yaratılış’ın bilimsel delili olan fosillerin gösterilmesi, tek bir proteinin dahi tesadüfen oluşmasının imkansız olduğunun anlatılması gerekir.
A9 TV; 11 Nisan 2018
avatar

Adnan Oktar

Hayvanların sadakatleri, yavrularına gösterdikleri fedakarlık, yavruları için canlarını ortaya koymaları ve daha bir çok özellikleri insanların örnek alması gereken güzel vasıflarıdır.
A9 TV; 10 Nisan 2018
avatar

Adnan Oktar

Deizmin temelindeki düşünce Darwinizm’dir. Okullarda Allah yoktur diyen Darwinizm bilim gibi okutulduğu müddetçe deizmle mücadele etmek mümkün olmaz. Deizmi bir tehlike olarak gördüğünü söyleyenin mutlaka Darwinizm’e karşı ilmi mücadele etmesi gerekir.
A9 TV; 10 Nisan 2018
avatar

Adnan Oktar

Gölge Allah’ın sanatıdır. Allah “önce gölgeyi yarattım, sonra ışığı yarattım” diyor. Bu, çok büyük mucize. Gölge şuurlu bir varlıktır. Tüm kainatta sürekli hareket halindedir. Dışarıda Güneş var diyoruz ama dışarıdaki Güneş simsiyah karanlık. Işık beynimizde bir yorum olarak oluşuyor. O zaman gölge ışıktan ayrı olarak özel yaratılıyor.
A9 TV; 10 Nisan 2018
avatar

Adnan Oktar

Münafıklar kendilerinin başıboş, Allah’tan bağımsız olduklarını zannederler. Kaderi yaşadıklarını bilmezler. Kuduz köpeklerin sokakta tepişmesi gibi rahatça tepiştiklerini, başıboş saldırdıklarını düşünürler. Halbuki tüm yaptıkları Allah’ın emriyle olur. Münafıkların bu saldırıları müminlerin bereketini, gücünü arttırmak için Allah tarafından özel yaratılmıştır. Milimi milimine Allah’ın kontrolü altındadırlar.
A9 TV; 10 Nisan 2018
avatar

Adnan Oktar

İnsanlara en büyük yardım çok imanlı olup onlara örnek olmaktır. Bir topluma en büyük nimet orada çok imanlı bir insanın bulunmasıdır. O insanlara avuç avuç altın dağıtsan böyle bir kıymeti olmaz. Samimi, Allah’ı candan seven, Allah’tan çok korkan bir insanın olduğu toplumda bereket ve güzellik olur.
A9 TV; 10 Nisan 2018
avatar

Adnan Oktar

Allah, hayvanları yaratmakla insanlara çok büyük nimet sunmuş. Cennetin en büyük nimetlerinden birisi. Ama hayret edilecek şekilde çoğu insan onların farkında bile değil. Hayvan sevgisinin üstü garip bir şekilde örtülmüş. Kediler, köpekler, kuşlar, böcekler hepsi ayrı güzel. Hepsini tek tek ayrı ayrı sevmek lazım.
A9 TV; 10 Nisan 2018
avatar

Adnan Oktar

Doğu Guta’daki gaz saldırısı baştan sonra İngiliz derin devletinin işidir. Savaşın sona ermemesi, daha da kızışması, Suriye’nin tamamen parçalanması ve daha çok kan akması için yapılmış bir olaydır. İslam aleminin bir an önce birlik olmasının ne kadar acil olduğunu görüyoruz.
A9 TV; 10 Nisan 2018
avatar

Adnan Oktar

Polislerimizin Polis Günü’nü tebrik ediyoruz. Polislik mübarek bir meslektir. Polis, canını ortaya koyan, şehitliğe hazır kabadayı demektir. Allah hepsini hayırla sarsın, cennetiyle şereflendirsin.
A9 TV; 10 Nisan 2018
avatar

Adnan Oktar

İmana vesile olmanın en hayati yolu güçlü iman sahibi olmaktır. Samimi imanlı bir insanın iman hakikatlerini mükemmel anlatan, her şeyi doyurucu cevapla açıklayan üslubu Allah’ın izniyle imana vesile olur.
A9 TV; 9 Nisan 2018
avatar

Adnan Oktar

Küfrün ve münafıkların, müminlerle uğraşması mümin için şereftir. Yaptığın faaliyetin etkili olduğunun delilidir.
A9 TV; 9 Nisan 2018
avatar

Adnan Oktar

Karşısındaki insana güvenmediği için kıskanmak çok çirkin bir tavırdır. Neredeydin, telefonun kamerasını aç olduğun yeri göreyim mantığı çok acı bir olaydır. Güvenin olmadığı yerde sevgi olmaz. İnsan güvenmediğini sevemez. Bu tür kuşkular o kişiye bir nevi hakaret anlamına gelir.
A9 TV; 9 Nisan 2018
avatar

Adnan Oktar

İnsanın dürüst olduğuna dair kanaati geldiğinde üzerindeki kasılma gider. Tevbe, bu dürüstlüğü sağlar. Tevbe ettiğinde insan yanlıştan vazgeçtiğini bildiği için daha samimi, daha tutarlı, daha makul olur.
A9 TV; 9 Nisan 2018
avatar

Adnan Oktar

Suriye’de barışın olması için İslam ülkelerini bir araya getirip Müslümanların ortak hareket etmesini sağlayacak bir hareket başlatmak gerekiyor. Tayyip Hocam’dan istirham ediyoruz, tüm Arap İslam ülkelerini toplasın. Uyumalarına müsaade etmesin. Bu gidişle Suriye’de tek bir insan bile bırakmayacaklar, Allah vermesin. Buna azmetmiş gibi görünüyorlar. İslam alemini birlik haline getirelim.
A9 TV; 9 Nisan 2018
avatar

Adnan Oktar

Samimiyet Allah’ın büyüklüğünü anlamakta zemin hazırlar. Allah’ın büyüklüğünü anlayan insan devrilmez bir güç haline gelir. Ama bu konuda dikkati sürekli muhafaza etmesi, hiç açığa yer vermemesi gerekir.
A9 TV; 9 Nisan 2018
avatar

Adnan Oktar

Kürtler çok efendi, dindar, nezih insanlardır. PKK gibi dinsiz, Allah’sız, Stalinist bir örgütün tertemiz Kürtlere musallat olmasını asla kabul etmeyiz.
A9 TV; 9 Nisan 2018
avatar

Adnan Oktar

Tüm dünyaya kadınlara saygı duymayı, değer vermeyi öğreteceğiz. Kadınların özgür yaşamasının doğal olduğunu öğrenecekler.
A9 TV; 9 Nisan 2018
avatar

Adnan Oktar

Allah, Kitap, vatan, millet, bayrak için canını veren en onurlu şekilde dünya imtihanını bitirmiş demektir. Onların makamına hepimiz imreniyoruz. Şehitlerimizin ardından üzüntüyle ağlamak şehitlerimizi çok rencide eder. Şehadet büyük bir şereftir, onurdur. Daima tebrik edilmesi gereken bir makamdır.
A9 TV; 9 Nisan 2018
avatar

Adnan Oktar

Boşanmaların artmasının altında yatan temel sebep egoistliktir. Anonim şirket mantığında evlilik yapınca, çıkar bittiği anda evlilik de bitiyor. Karşısındakini Allah rızası için sevmeyi bilmediklerinde, o kişiyi Allah’ın kendilerine emaneti olarak görmediklerinde bıkma çok hızlı gelişiyor. “Acaba en zenginiyle, en güzeliyle, en yakışıklısıyla evlilik yaptım mı, daha iyi bir yatırım yapabilir miydim?” düşüncesi içlerinde hiç bitmiyor. O zaman da karşısındakinin vücudunda deforme olduğunu gördüğünde ya da bir acizliğini gördüğünde hemen başka arayışlara girişiyor. Ahiret dostu olarak sevmeyi bilmeyen bir insanın gerçekten sevmesi, sadakati ve vefası mümkün olmuyor.
A9 TV; 7 Nisan 2018
PAYLAŞ
logo
logo
logo
logo
logo