avatar

Adnan Oktar

İngiliz derin devletine alenen meydan okuyan bir Atatürk vardı bir de Tayyip Hocam var. Helal olsun Tayyip Hocam’a İngiliz derin devletine ilimle irfanla vura vura beyinlerini darmadağın ediyor maşaAllah.
A9 TV; 21 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Kim Allah’ı çok severse Allah o kişiyi çok sever. Allah en takva kulunu sever dediklerinde akıllarına elinde tesbih olan sakallı amca geliyor. En takva olan sevgiyi en çok yaşayandır. Allah’ı en çok seveni Allah en çok sever.
A9 TV; 20 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Ölüm müminin ahlakını düzeltmesi için bir ibret vesilesidir. Ölümün varlığı insanlar için çok büyük nimettir. Ölüm ve yaşlanma insanların kendilerini düzeltmesi için şarttır, bunlar olmasa dünya çok acımasız olurdu. İnsanlar Allah’tan korkarak dengeli oluyor. Allah korkusu olmadığında insanların dengeli ve tutarlı olması, ahlakını güzelleştirmesi, kendini geliştirmesi mümkün olmuyor.
A9 TV; 20 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Tüm çilenin, ızdırabın kaynağı Müslüman ülkelerin parçalanması. Biz anne, baba, kardeş birlikte yaşayalım diyoruz. Yok illa ayrı olacağız diyorlar. O zaman da acı ve dertler bitmiyor. Mehdiyet dediğimizde bir şahsa kilitlendik sanıyorlar. Mehdiyet savaşların bitmesi, adaletin hakim olması, dünyanın huzur içinde yaşamasıdır.
A9 TV; 20 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Mümin derin düşünmekten zevk alır. Allah’a güvenerek, Allah’ı severek düşünmek müminin kendini açmasına vesile olur.
A9 TV; 20 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Allah sadece sevgiyle hayatı güzel hale getirmiştir. Sevgi gittiğinde cehennem gelir. Bir insan sevgiye yanaşmıyorsa ve sevgiyi bilmiyorsa cehennemde yaşıyordur.
A9 TV; 20 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Afrin’e çok daha kapsamlı yardım gönderelim. El birliği yapalım her türlü kıyafet, yiyecek bol bol yardım gönderelim.
A9 TV; 20 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

İslam dini kolaydır. Dinin kolay olduğunu Allah söylüyor. Allah kulları için zorluk dilemez. Gelenekçi sistem dini içinden çıkılmaz, acılarla dolu, insana eziyet eden bir sisteme dönüştürüyor. Hem kendileri acı çekiyor hem insanlara acı çektiriyorlar.
A9 TV; 19 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

PKK’nın ideolojisi Marksist Leninist ideolojidir ve bunun temelinde direnme, devrim olana kadar direnme vardır. Bu direnme komünistler için önemlidir. 40-50 yılı göze alır. Çatışma, direnme ve çelişki bu ideolojinin temeli olduğu için PKK ideolojisinden vazgeçmediği sürece, binlerce kez yenilse bile, çatışmadan, öldürmekten ve ölmekten vazgeçmez. Bu yüzden PKK’ya karşı asıl mücadele ideolojik mücadele olmalıdır. Bunun için de komünizmin felsefi dayanak noktası olan Darwinizm’in geçersizliğinin anlatılması şarttır. Fikri galibiyet sağlanmadıkça PKK tam anlamıyla bitirilemez.
A9 TV; 19 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Bir çok yerde yapmacıklık teşvik ediliyor. El kadar çocuklara bile yapmacıklık öğretiliyor. Bu çok kötü. Yapmacıklık bir insanın yok olması, gerçek insan olmaktan çıkması demektir.
A9 TV; 19 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Sayın Devlet Bahçeli zamanın klasik siyaset zamanı olmadığını gördü. Devletin bekasını esas alarak, devlet terbiyesiyle Tayyip Hocam’a evladı gibi sahip çıktı. Çok vicdanlı ve doğru bir hareket oldu. Şu anda iktidarda Devlet aklı var inşaAllah.
A9 TV; 19 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Hasan Celal Güzel Ağabey, ne güzel anlı şanlı yaşadın, anlı şanlı vefat ettin. Tertemiz hayatın oldu. Tüm Türkiye senin asil, tertemiz, delikanlı bir insan olduğun konusunda hemfikir. Hasan Celal Güzel, Türkiye’nin medarı iftiharı olan çok değerli bir insandı. Allah sevdiklerine sabrı cemil nasip etsin.
A9 TV; 19 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Şehitlerimize Allah gani gani rahmet etsin. Şehitlerimiz cennet ehli oluyor, ne güzel en güzel makama kavuşmuşlar. Şehitlerimizin hiçbirinin kanının yerde kalmayacağını tüm dünyanın görmesi gerekir.
A9 TV; 19 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Din o kadar kolaydır ki, 100 kere şu duayı okuyacaksın, 1000 kere salavat getireceksin, tüm kılmadığın namazlar borçtur hepsini kılacaksın diyorlar. Böyle yaparak insanları dinden uzaklaştırıyorlar.
A9 TV; 18 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

İnsanların bir kısmı tevekkülü yanlış biliyor. Fonda kaval sesi olur, yaşlı bir amca “evladım tevekkül etmelisin” diye anlatır. Çaresizliğin sonucunda meydana gelen boyun eğmiş umutsuz bekleyişe tevekkül diyorlar. Öyle değil. Tevekkül, an an senin ve her şeyin Allah’ın kontrolünde olduğunu bilmektir. Kader bilimsel bir konudur. Zaman yok. Zaman beynin algı biçimi. Bu, kaderin somut teknik bir gerçek olduğunun ispatıdır.
A9 TV; 18 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Allah’a imanı anlamanın birinci derecesinden itibaren insan ayrı bir boyuta girer. Allah’ın koruması boyutuna giren bu insan hep tutarlı, makul ve dengelidir. Allah korkusunun derinliğini hisseden, Kuran’daki Allah’ın büyüklüğünü anlayan bir insan tutarlı olur. Ama bu hemen olmuyor, insanın gerçekten bir eğitimden geçmesi gerekiyor. Bunu her insan kolaylıkla kazanamıyor. Aslında makul olmamak utanç verici bir durumdur. Biraz düşünse insan, bir elips ekrana yapışık yaşadığını düşünse, makul olmaması asla mümkün olmaz. Allah’ın büyüklüğünü ve aklını bilerek makul ve tutarlı olmamak mümkün değil. Allah makul ve tutarlı olandır. Biz de Allah’ın ruhunu taşıyan varlıklar olarak makul ve tutarlı olmakla sorumluyuz.
A9 TV; 18 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Münafıklar ölü, özel olarak yaratılmış, boş kafa varlıklardır. Tamamen hayatın gerçeklerine kilitlenmiş, kendilerince Kuran’ın hükümlerini değiştirerek tüm ömürlerini Müslümanlarla mücadeleye adıyorlar. Böyle bir ahmaklık olamaz. Koskoca küfür, deccaliyet varken tüm ömrünü bir avuç Müslümanla uğraşmaya adamaları bir mucizedir. Münafıkların bu mücadelesinin Müslümanların her durumda lehine olması ve Müslümanların müthiş eğlenmesine sebep olmaları da ayrı bir mucizedir.
A9 TV; 18 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Bizim ordumuz delikanlıdır. Afrin’i alan yiğitlerimizin hepsi kabadayı maşaAllah. Kabadayılar öyle bir gövde gösterisi yaptı ki yedi düvele şan olmuştur. Türkiye’yi diğer ülkeler gibi sandılar. Dilediğimiz gibi karıştırırız diye plan yaptılar. Gördüler ki askerimizin de milletimizin de yüreği mangal gibi. Ordumuz çok da yetenekli maşaAllah. Adeta cerrah titizliğinde ilerlediler, sivil kaybı konusunda çok hassas davrandılar.
A9 TV; 18 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Kıymetli devlet büyüğümüz, saygıdeğer ağabeyimiz Hasan Celal Güzel Beyefendi’ye Allah’tan gani gani rahmet diliyoruz. Mekanı cennet olsun, Peygamberimiz (sav) ile cennet sofralarında ağırlansın. Sevdiklerinin, dostlarının ve ailesinin başı sağolsun.
A9 TV; 18 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Türk Silahlı Kuvvetlerimiz’in Afrin zaferi kutlu olsun. Allah Kahraman Ordumuz’u kıyamete kadar muzaffer kılsın. Şehitlerimizi rahmet, sevgi ve hürmetle anıyoruz.
A9 TV; 18 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Münafıkların müminlere sağladıkları en büyük faydalardan biri de vidanjör gibi nerede çürük, garip, pislik mahluk, hurda, kir, pas varsa toplayıp gitmeleridir. Münafıklar, Müslümanların vidanjörü gibi çalışır, pislik böceği gibi pislikleri toplayıp yanlarına alırlar. Bu da müminler için büyük bir ferahlama ve güzellik olur.
A9 TV; 17 Mart 2018
PAYLAŞ
logo
logo
logo
logo
logo