avatar

Adnan Oktar

“İnanan ibadet eden ve cihat eden zaten cennete girecektir” diyor. Oysa CİHADIN ANLAMI GECE GÜNDÜZ İTTİHAD-I İSLAM İÇİN ÇALIŞMAKTIR. EĞER BUNU YAPMIYORSAN O ZAMAN NASIL CENNETİ İSTEYECEKSİN? Harama girmiş olursun. Helal harama dikkat etmemiş olursun. Ahir zamandaki cihadın karşılığı Mehdiyet ve Mesihiyettir. Başıbozuk bir sistem yoktur. Başsız bir sistem yoktur.
avatar

Adnan Oktar

Peygamberimiz () ahir zamandaki olayları bildiriyor ve “Hz. Mehdi () ile müjdelenin” diyor. Sürünerek de olsa Hz. Mehdi ()’ın yanına gidin diyor. “Peygamber ()’e uydum” diyorsun ama ahirette “hiç bir sözünü dinlemedim Peygamber ()’in” diyeceksin. Böyle bir din yok. Dinimizde, Müslümanlarla birlikte hareket edip İttihad-ı İslam’ı sağlamak var. İTTİHAD-I İSLAM EN BÜYÜK FARZDIR.
avatar

Adnan Oktar

Mezhepleri kabul etmiyor Allah. Şu an mecburen var. Biz Mehdiyet için gayret ederek onları ortadan kaldırmak zorundayız. BİR İNSAN ASR-I SAADET DÖNEMİ MÜSLÜMANLIĞINI SAVUNMUYORSA AHİRETTE BUNDAN DA HESAP VERMEK ZORUNDA KALIR.
avatar

Adnan Oktar

“Bize Katından bir yardım eden yolla” diyor Müslümanlar. Müslümanların Hz. Mehdi ()’yi beklemeleridir bu.
avatar

Adnan Oktar

Küfre düşmemek için, bir şey yaparken inşaAllah dersin. Her şeyi yapan Allah'tır.
avatar

Adnan Oktar

DAĞA ÇIKIP PKK’YA KATILMANIN ENGELLENMESİ BİLİMLE OLUR. Darwinist materyalist propaganda yapıldığı sürece bu eğitimi alan gençler dağa da çıkar, her şeyi yaparlar. Anti-materyalist telkin yapılması, bilimsel mücadele yapılması gerekiyor. Anti-Stalinist, anti-Leninist çalışma yapamayacak durumda değil Devlet. İmkanları var ama bu yapılmadığı sürece bu şekilde devam edecektir. ANTİ-DARWİNİZM ANLATILIRSA, BİR GENCİN DAĞA ÇIKACAK MECALİ KALMAZ.
avatar

Adnan Oktar

BİZİM ESERLERİMİZ VE SİTELERİMİZ ÇOK BÜYÜK BİR İLİM DENİZİDİR. MUTLAKA EZER KARŞIDAKİNİ. Geniş çapta kardeşlerimiz faydalanıyorlar ama etkimizi çok daha fazla artıralım, çapını genişletelim.
avatar

Adnan Oktar

Marksist, Leninist eğitim alan bir adam, aksi yönde eğitilmeden asla terörist mantığı bırakmaz. Onlar; tehdit edilerek, öldürülerek, çorba içirilerek, annenizin yanına dönün denerek engellenemezler. MİLLETİMİZİN, BİZİM ESERLERİMİZİ ÇIKIŞ ALIP BİRBİRİNE DAĞITMASI VE BİRBİRLERİNİ BİLGİLENDİRMELERİ GEREKİYOR. Yapılacak en akıllı sistem bu gibi görünüyor.
avatar

Adnan Oktar

İmtihanlar olmasa hayatın tüm güzelliği yok olur. ZORLUKLA İMTİHAN OLMAZSAK OLGUNLAŞAMAYIZ. Dünyada eğitim acılar ve zorluklarla oluyor.
avatar

Adnan Oktar

BİZİM KİTAPLARIMIZ NET BİLGİYE DAYALIDIR. DEMAGOJİ YOK, LAFI LASTİKLENDİRMEK YOK, ÖRTBAS ETMEK YOK. Net kesin delillere dayalı, Kuran ayetleri ve hadisleri kaynak olarak almış, dürüstçe yazılmış, hiç kimsenin inkar edemeyeceği ve her aklın kabul edebileceği gibi çok açık ve net kitaplardır. Her şey 4-5 cihetten sağlaması yapılarak anlatılıyor. Anlatılanlar tek bir delile dayalı olmuyor, pek çok delile dayalı oluyor. Kısa, kesin, net ve açık oluyor. Demagoji yok, karmaşa yok. Çok net açıklamalar oluyor. Yalın edebiyat yapılmıyor, her konu en kısa, özlü ve anlaşılır şekilde anlatılıyor. Bir konu çok fazla delille destekleniyor. Hadisler mutlaka kapsamlı açıklamalarla açıklanıyor ve diğer hadislerle destekleniyor.
avatar

Adnan Oktar

Müslümanları boş edebiyata çekip onlara boş bilgi vermek ve demagoji anlatmak vicdana uymaz. Bizim kitaplarımızda böyle bir şey hiçbir şekilde yoktur. Demagoji yapan kişiler hiç vakit almasınlar.
avatar

Adnan Oktar

Sağlam adam kendini bir şekilde kurtarır ama özürlü acildir. Önce onlar rahat etsin. Biz o zaman mutlu oluruz; özürlülerin neşesini, sevincini görürsek mutlu oluruz.
A9 TV; 8 Ağustos 2012
avatar

Adnan Oktar

Allah'ı unutanı, Allah perişan eder. Allah'tan korkan ise, mutlu ve rahattır.
avatar

Adnan Oktar

“Darwinizm tehlikesi mi var?” diyorlar. Bir profesör çıksın bakalım “yok” desin neler oluyor. “DÜNYA ÜNİVERSİTELERİNİN HİÇBİRİNDE DARWİNİZM GEÇERSİZDİR” DENEMİYOR. HİÇBİR ÜLKEDE. Hiçbir devlet görevlisi “ben Darwinizm’e karşıyım” diyemiyor. Madem Darwinizm yokmuş bunlar ne o zaman? Fas, Tunus, Cezayır gibi İslam ülkelerinde bile bütün devlet yapısı Darwinizm üzerine kurulu. Mısır’da muazzam baskı altında halk. Bütün hükümet Darwinizm’i savunuyor. Diğer ülkelerde de öyle. Dar bakıyorlar. Bir kısmının imanları zayıf, Allah’ın yaratmış olabileceğine ihtimal veremiyorlar.
avatar

Adnan Oktar

Hastalıklarla mücadele etmek, engelli olmak çok değerli bir imtihandır.
avatar

Adnan Oktar

“DARWİNİZM YOKTUR” DİYENLER DARWİNİST DÜŞÜNCEDE OLANLAR OLUYOR GENELDE. BU kişiler, Müslümanların hassasiyetini kırmak, bu konudaki mücadeleyi ortadan kaldırmak için çabalayan Darwinist zihniyetli kişilerdir. Genelde cahil oluyorlar. Sorsak “ne biliyorsun Darwinizm ile ilgili” diye, hiçbir şey bilmez. Onlar sadece evinin çevresindeki ortam ile ilgilenirler. Kamboçya, Fas, Tunus, Mısır, Çin gibi ülkeler yok o kişi için.
avatar

Adnan Oktar

SAMİMİ DUA ALLAH’IN İSTEDİĞİ DUADIR. DUA EDİNCE BİR ŞİFANIN OLACAĞI AÇIKTIR. Derdi de, şifayı da veren Allah’tır.
avatar

Adnan Oktar

İNSANLARIN BİR KISMI DERT VE BELA OLMADAN ALLAH’A DÖNMÜYORLAR. Bir fırtına anında gemide dua edenleri örnek veriyor Allah. Allah hastalıklar yaratıyor. Fakat buna rağmen delicesine nimetlerden istifade etmeye çalışan, fakat nimeti verenle de hiçbir şekilde bağlantı kurmayan, şükretmeyen insanlar olduğunu görüyoruz. O yüzden Allah insan için “zalim ve nankördür” diyor. O ruh azgınlığını kırmak için Allah, o dertleri ve belaları veriyor.
avatar

Adnan Oktar

Öfkeyle bakıldığında dağ gibi iyilikler görünmez.
avatar

Adnan Oktar

Sosyete toplantılarında yaşlı insanlar geliyor. Kimi böbrek taşı için, kimi tansiyon için, kimi kanser için ilaç alıyor. Orada kimse kendini sezdirmiyor. O günkü bakımlı ve neşeli hallerini gösteriyorlar. Evdeki hallerini ve acizliklerini göstermiyorlar. BİR SONRAKİ SENE ÜÇTE BİRİ YOK, TOPRAK ALTINDA. Ama onların yerine yeni bir üçte bir geldiği için etkilenmiyorlar. 1920’LERİN GÜZELLİK KRALİÇELERİNİN HİÇBİRİ YOK. Onlara o yıllarda 80-90 yıl sonrasını hatırlatsan, çok artistik hareketler yapar, gelecekteki durumlarını akıllarına dahi getirmezler. AMA HEPSİ TOPRAK ALTINDALAR. Hepsi geri toprağa dönüyorlar. 80 YIL SONRA ŞU ANKİ MANKENLERİN BİR TANESİ BİLE KALMAYACAK.
avatar

Adnan Oktar

“Allah Bir” diyen insan, Allah'a dostluğunu ilan etmiş olur.
PAYLAŞ
logo
logo
logo
logo
logo