avatar

Adnan Oktar

“Hiç bir hâlükârda hiçbir nedenle Allah’ı unutma.” Her yere bu tabelayı asmak gerekir. Dünya yaratıldığından beri insanların çektiği acının temeli Allah’ı unutmak, Allah’a güvenmemektedir. Allah’a güvenmemek insana her zaman felaket getirir.
A9 TV; 2 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Kardeşlerimiz kendilerini kasmadan dürüstçe Allah’a yaklaşsınlar. Samimi baktığımızda hemen Allah’ın gücünü görürüz. Bu kadar akla sahip Güce güvenmiyorsan annene babana neden güveniyorsun? Allah’ın yarattığı annene babana güvenip Allah’a güvenmemek şeytani bir hastalıktır. İnsan bu hastalıktan kurtulduğunda Allah’ın insanlara lütfu derin bir sevgidir. İmtihan ve çile de sevginin bir parçasıdır. Sevdiğin için çileye sabretmek zevktir. Allah hiçbir insana kaldıramayacağı bir yük, bir çile vermez.
A9 TV; 19 Şubat 2018
avatar

Adnan Oktar

Ben sadece Kuran’a uyarım. Özgürlük benim hoşuma gider. Kadın olsun, erkek olsun özgür olması gerek. Baskı insanın düşünme yetisini, telif gücünü, yaratıcılığını yok eder. Neşesini kaçırır, şevkini kaçırır, konuşma yeteneğini bozar. Kuran dünyaya Allah tarafından sunulmuş bir özgürlük nimetidir, özgürlüğün kitabıdır. Kuran kadar insanlara özgürlük sunan hiçbir sistem, hiçbir inanç, hiçbir ahlak anlayışı yoktur.
A9 TV; 19 Şubat 2018
avatar

Adnan Oktar

Kıskançlık karşısındaki insanın elinden nimetin gitmesini istemektir. Kıskanç insan karşısındakine iyilik geldiğinde üzülür, kötülük geldiğinde sevinir. Bu, çok büyük bir ahlaksızlık ve zulümdür. Allah’ın gizli bir ilmi vardır. Kıskanılan insan daha bereketli, canlı ve diri olur, kıskanç olan ise solgun, bitap ve çökmüş olur.
A9 TV; 19 Şubat 2018
avatar

Adnan Oktar

Erkekleri kadınlara karşı çok olumsuz eğittiler. Kadının insanla hayvan arası bir mahluk olduğunu telkin ederek insanları eğitiyorlar. Kadınları da, “sen eksiksin, yarım varlıksın” diye eğitiyorlar. “Seni kocan döver, dövdüğünde deşarj olur, sakın şikayet etmeyeceksin” diyorlar. Bunu da Peygamber söyledi diyorlar. Peygamber asla böyle çirkin bir şey söylemez. Öyle yanlış bir eğitim veriyorlar ki Allah’ın en güzel nimetlerinden biri olan kadınlara değer veremiyor, onları sevemiyor ve saygı duyamıyorlar.
A9 TV; 19 Şubat 2018
avatar

Adnan Oktar

İslam ülkelerinde en büyük tehlikelerden biri münafıklardır. Münafık kendisini namuslu, aklı başında, İslam’ı yaşayan biri gibi gösterir. Ama uyduğu İslam değil kendi kafasına göre geliştirdiği şeriattır. Münafığın dininde Kuran’ın %99’u yoktur.
A9 TV; 19 Şubat 2018
avatar

Adnan Oktar

Müslüman hayırda acelecedir. Hayır olan ertelenmez. Şeytan güzelliğin ve iyiliğin ertelenmesini ister. Merhamet göstereceksin, ertele der. Affedeceksin, ertele der. Şeytan hep ertelemecidir. Müslüman ise iyiliği hemen o an yapar.
A9 TV; 19 Şubat 2018
avatar

Adnan Oktar

İnsanı Allah’ın ruhu olarak görmediklerinde saygı da duyamıyorlar. Ya evrimle meydana gelmiş bir varlık olarak görüyor ya da gelenekçi sistemin etkisiyle kadınları yarım varlık olarak görüyorlar. Böyle bir toplumda kimsenin kimseye saygısı kalmaz. Saygının oluşması için Kuran ahlakı gerekir.
A9 TV; 19 Şubat 2018
avatar

Adnan Oktar

İman zor değildir. İnsanlar kendilerine her şeyi zorlaştırıyor. Allah insanlara kolaylık diler. Din kolaydır, iman kolaydır. Zorlaştırmak insanın kendisine yaptığı bir eziyettir.
A9 TV; 19 Şubat 2018
avatar

Adnan Oktar

Gerçek aşkı Allah’a iyi teksif olduğumuzda buluruz. İnsanlarda Allah aleyhinde düşünme eğilimi yüksektir. Bu bir çok insanın fark etmediği beladır. Bir insanın suratını asık gördüğünüzde bilin ki Allah’ın aleyhine düşünüyordur. Allah’ın lehine düşünen birinde asla surat asılması, dengesizlik, aksilik, hasutluk olmaz.
A9 TV; 19 Şubat 2018
avatar

Adnan Oktar

Allah kullarını yaratıp bırakmaz. Mutlaka vahiyle ne istediğini bildirir. Dünyanın ne olduğunu, amacımızın ne olduğunu tam, açık, net anlayacağımız şekilde Kuran’da anlatmıştır. Dolayısıyla Kuran’a tam uyduğumuzda kurtuluşa ermiş oluruz.
A9 TV; 18 Şubat 2018
avatar

Adnan Oktar

Fırat Çakıroğlu şanlı şehitlerimizden biri. Allah şehadetini makbul etsin. Ailesine sabr-ı cemil, hidayet, nur ve sağlık nasip etsin.
A9 TV; 18 Şubat 2018
avatar

Adnan Oktar

Allah kıyameti Mehdi vesilesiyle erteliyor. Ama 313 kişi dışında geniş bir kesim Mehdiyete karşı müthiş tavır alıyor. Hadislerde, “Mehdi dünyadan bir an çekilse o an kıyamet kopar” diye bildiriliyor.
A9 TV; 17 Şubat 2018
avatar

Adnan Oktar

Kaliteli ülkeler yıkılmıyor. Kadın özgürlüğünün olduğu ülkeler, sanat ve güzelliğin geliştiği ülkeler yıkılmıyor. Nerede sanat ve estetik yok edildiyse, kadınlar baskı altına alındıysa o ülkeler –Allah esirgesin- yıkılıyor. Tayyip Hocam’ın kültür ve sanatın önemi üzerine yaptığı konuşma bu yüzden çok önemli ve hayati.
A9 TV; 17 Şubat 2018
avatar

Adnan Oktar

Münafık, Allah’ın özel yarattığı bir varlıktır ve pisliği emen makina gibidir. Nerede kişiliği zayıf, dengesiz, korkak, her gürültüyü aleyhine zanneden karaktersiz, nursuz ama bir şekilde Müslümanların arasına sızmış ahlaksız varsa münafık onu vidanjör gibi alıp götürür. Dolayısıyla münafıklar, Müslümanları temizleyen lağım makinası gibidir.
A9 TV; 17 Şubat 2018
avatar

Adnan Oktar

Cennet dünyaya çok benzer, ama yeni bir rüya şekli gibidir. Mantık örgüsü tamamen değişir, ancak o mantık bize çok makul gelecek. Rüyaya nasıl şaşırmıyoruz, cennette de hiçbir şeye şaşırmayacağız. Evler, bahçeler, çarşılar her sevdiği şey cennette de olacak. Cennetin en büyük zevki ise Allah sevgisi olacak.
A9 TV; 17 Şubat 2018
avatar

Adnan Oktar

Yiğitlerimizin şehadeti milletimiz için onur vesilesidir. Ne güzel onlar cennete kavuşmuş, Peygamberimiz (sav)’e ve şehitlere kavuşmuşlar. Biz daha burada bekliyoruz, bizi de çağırsınlar gelelim inşaAllah. Allah ailelerine sabrı cemil nasip etsin, hayırla ve güzellikle kuşatsın.
A9 TV; 17 Şubat 2018
avatar

Adnan Oktar

Münafık pislik kokusunu iyi alır. Pislik böceği gibi pisliği hemen anlar. En pislik kim bakar, satılmış, ahlaksızlık yapmaya müsait, aciz, kompleksli, oynak, iradesiz, havadan nem kapan tipleri tespit eder, onları “gel bize” diye çağırır. O pislik gittiğinde de müminlerde ferahlık olur. Her giden münafık, münafıklar için ise çok büyük beladır. 2, 4, 8, 16 olarak katlamalı olarak pislikleri artar, pislik yığıldıkça o pislik içinde boğulurlar.
A9 TV; 17 Şubat 2018
avatar

Adnan Oktar

Hastalar haklı olarak doktordan şefkat ve ilgi bekler. Doktorlarımıza ve sağlık çalışanlarına şefkat göstermek ise tüm milletimizin sorumluluğudur. Her yerde ihtimam, saygı, şefkat ve incelik görmeleri gerekir.
A9 TV; 16 Şubat 2018
avatar

Adnan Oktar

İnsanların bir kısmı deccaliyetten bahsettiğimizde usulen bir konu anlattığımızı sanıyorlar. Dünya metafizik bir yerdir. Deccaliyet gerçekten dünyaya negatif elektrikle etki ediyor, Mehdiyet de gerçekten buna karşı ilmi mücadele ediyor. Sevgisizlik de deccaliyetin sebep olduğu en büyük facialardan biridir. İnsanların dünyada çektikleri en büyük acı sevgiyi yaşayamamak. Neredeyse hiç kimse sevmeyi ve sevilmeyi bilmiyor. Neredeyse tüm insanlar, insanlardan yılmışlar ve sevginin olmadığına inanmışlar. İşte bu faciayı ortadan kaldıracak olan Mehdiyet’tir.
A9 TV; 16 Şubat 2018
avatar

Adnan Oktar

Hata yapmak insan olmanın bir vasfıdır. İnsan zayıf bir varlıktır, hatasını tekrar edebilir. Buna kızmak yersiz olur.
A9 TV; 16 Şubat 2018
PAYLAŞ
logo
logo
logo
logo
logo