avatar

Adnan Oktar

Hastalıklarla mücadele etmek, engelli olmak çok değerli bir imtihandır.
avatar

Adnan Oktar

“DARWİNİZM YOKTUR” DİYENLER DARWİNİST DÜŞÜNCEDE OLANLAR OLUYOR GENELDE. BU kişiler, Müslümanların hassasiyetini kırmak, bu konudaki mücadeleyi ortadan kaldırmak için çabalayan Darwinist zihniyetli kişilerdir. Genelde cahil oluyorlar. Sorsak “ne biliyorsun Darwinizm ile ilgili” diye, hiçbir şey bilmez. Onlar sadece evinin çevresindeki ortam ile ilgilenirler. Kamboçya, Fas, Tunus, Mısır, Çin gibi ülkeler yok o kişi için.
avatar

Adnan Oktar

SAMİMİ DUA ALLAH’IN İSTEDİĞİ DUADIR. DUA EDİNCE BİR ŞİFANIN OLACAĞI AÇIKTIR. Derdi de, şifayı da veren Allah’tır.
avatar

Adnan Oktar

İNSANLARIN BİR KISMI DERT VE BELA OLMADAN ALLAH’A DÖNMÜYORLAR. Bir fırtına anında gemide dua edenleri örnek veriyor Allah. Allah hastalıklar yaratıyor. Fakat buna rağmen delicesine nimetlerden istifade etmeye çalışan, fakat nimeti verenle de hiçbir şekilde bağlantı kurmayan, şükretmeyen insanlar olduğunu görüyoruz. O yüzden Allah insan için “zalim ve nankördür” diyor. O ruh azgınlığını kırmak için Allah, o dertleri ve belaları veriyor.
avatar

Adnan Oktar

Öfkeyle bakıldığında dağ gibi iyilikler görünmez.
avatar

Adnan Oktar

Sosyete toplantılarında yaşlı insanlar geliyor. Kimi böbrek taşı için, kimi tansiyon için, kimi kanser için ilaç alıyor. Orada kimse kendini sezdirmiyor. O günkü bakımlı ve neşeli hallerini gösteriyorlar. Evdeki hallerini ve acizliklerini göstermiyorlar. BİR SONRAKİ SENE ÜÇTE BİRİ YOK, TOPRAK ALTINDA. Ama onların yerine yeni bir üçte bir geldiği için etkilenmiyorlar. 1920’LERİN GÜZELLİK KRALİÇELERİNİN HİÇBİRİ YOK. Onlara o yıllarda 80-90 yıl sonrasını hatırlatsan, çok artistik hareketler yapar, gelecekteki durumlarını akıllarına dahi getirmezler. AMA HEPSİ TOPRAK ALTINDALAR. Hepsi geri toprağa dönüyorlar. 80 YIL SONRA ŞU ANKİ MANKENLERİN BİR TANESİ BİLE KALMAYACAK.
avatar

Adnan Oktar

“Allah Bir” diyen insan, Allah'a dostluğunu ilan etmiş olur.
avatar

Adnan Oktar

Sıkıntıyı tarif için Allah, “göğe yükseliyormuş gibi olursun diyor. Ama ALLAH’A KALPTEN TESLİM OLURSAN BİR SÜKUN BULURSUN KALBİNDE.
avatar

Adnan Oktar

Başı açık kadınlara Allah sevgisini verme konusunda Allah bizi vesile ediyor. Aydın, zinde, çok kaliteli bir gençlik sürekli gelişiyor. Pek çok ülkede dini kitap yasaktır. Ama bizim kitaplarımız serbest çünkü ÇOK POZİTİFİZ, ŞEFKAT GÖSTERİYORUZ VE İLİM VE BİLİMLE YAKLAŞIYORUZ VE YOBAZLIĞA ŞİDDETLE KARŞIYIZ. SAHABE DEVRİNİ İSTİYORUZ, O DEVRİN MUTLULUK ORTAMINI İSTİYORUZ.
avatar

Adnan Oktar

MÜSLÜMAN TAM ANLAMIYLA ALLAH'A TESLİM OLACAK. Müslüman, “bedenim de ruhum da Allah'a ait” diyecek.
avatar

Adnan Oktar

Ahirette “O GÜN PERDE KALKMIŞTIR, GÖRÜNTÜ KESKİNDİR” diyor Allah. Biz perdenin üzerindeyiz, perdenin üzerinden seyrediyoruz. O perde kalktığında gerçeği göreceğiz. Müthiş bir netlik oluşacak. Portakalı düşündüğünde nasıl kafanda flu olarak oluşuyorsa, cennette hemen çok net olarak oluşacak. Hemen istediğin, sevdiğin kişinin yanında oluşturacak Allah. Allah, flu halini, bir ön halini gösteriyor ki burada kavrayalım. Sistem tam anlamıyla cennette olacaktır.
avatar

Adnan Oktar

Hz. Mehdi () talebelerinin içinde hanımlar da olacaktır.
avatar

Adnan Oktar

KİTAP EHLİ, PEYGAMBERİMİZ ()'İ KABUL ETMEKLE YÜKÜMLÜDÜR. Tek bir hak kitap vardır, Kuran'dır. HERKES KURAN'A UYMALIDIR. Hıristiyanlar, "Muhammediyim" derlese Hz. İsa () hoşnut olur. Hz. İsa (), Kuran'a tabi olarak gelecek inşaAllah.
avatar

Adnan Oktar

Ahir zamanda Allah'ın iki büyük hediyesi var: Hz. İsa () ve Hz. Mehdi ().
avatar

Adnan Oktar

İsrail gençliğini Darwinist yapmak için çaba harcıyorlar. İSRAİL BOYDAN BOYA MESCİT OLACAK, EZAN SESİYLE DOLACAK. Hz. Mehdi () Musevileri Kuran'a davet edecektir. HZ. MEHDİ () DEVRİNDE TÜM İSRAİL DİNDAR OLACAK.
avatar

Adnan Oktar

Allah'a tam tabi olalım, çok güzel bir dünya olacak.
avatar

Adnan Oktar

Kürt kardeşlerimizi bizden ayırmanın kimseye faydası olmaz. Bölgede komünist bir devlet olmasını istememeleri lazım.
avatar

Adnan Oktar

Her topluluğun bir lideri vardır, ahir zamanda Türk Milleti liderdir. PEYGAMBERİMİZ () GÖREVİN TÜRKLERDE OLDUĞUNU SÖYLÜYOR. TÜRK MİLLETİNİN LİDER OLMASI IRK ÜSTÜNLÜĞÜNE DAYALI DEĞİLDİR. Hepimiz Hz. Adem ()’ın evladıyız, bir ailenin çocuklarıyız. Irk üstünlüğü mümkün değildir.
avatar

Adnan Oktar

Hz. Mehdi () herkesin bilinçaltında var, bunu kalu bela'dan biliriz.
avatar

Adnan Oktar

Kuran'ın tüm dünya için hak kitap olduğuna inanıyorum.
avatar

Adnan Oktar

Kuran'ı haşa beğenmeyip kendi kafasına uyana Allah bela verir.
PAYLAŞ
logo
logo
logo
logo
logo