avatar

Adnan Oktar

Gerçek anlamda sosyal adalet için, gerçek bir sosyal güvence için velayet sisteminin tam yaşanması gerekir. Kuran’da Allah herkesin birbirinin velisi olduğu bir sistem olmasını söylemiştir. İşte bu Mehdiyet vesilesiyle olacaktır. Allah’ın izniyle 3-5 yıl içinde bu güzelliğin gerçekleştiğini göreceğiz.
A9 TV; 25 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Tayyip Hocam’ın Allah yolunu açmış, muazzam bir vizyonla ilerliyor maşaAllah. Allah’ın izniyle İttihadı İslam’ın kurulmasına vesile olacak.
A9 TV; 25 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Biz zulüm istemiyoruz. Biz Kürt canlarımızın saygı ve değer görerek, dinlerine namuslarına halel gelmeden, huzurlu yaşamalarını istiyoruz. Komünist bir rejim altında ezilmelerine müsaade etmeyiz. Kürt annelerimizin, bacılarımızın komünist, dinsiz, Allah’sız bir rejim altında ezilmelerine müsaade etmeyiz. PKK sevilmediğini ve istenmediğini artık anlasın. Rahat bıraksın Kürtleri. Kürtler komünist diktanın baskısı altında değil, kendi tercihleriyle özgürce nasıl istiyorlarsa yaşasınlar.
A9 TV; 25 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Aklın, Allah’a bağlanmanın, cennetin her şeyi anahtarı samimiyettir. Allah sadece samimi olanların kurtulacağını bildirmiştir. Samimiyetin kendine has özel bir lezzeti vardır. Samimiyette vücut çok büyük ferahlık duyar, konuşamıyorsa konuşur hale gelir, güzel cümleler kurar hale gelir. Herhangi bir kasılma varsa tamamen ortadan kalkar.
A9 TV; 24 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Tayyip Hocam’ın Kuran’ın yeterliliği konusunda yaptığı açıklamaya tüm kadınların sahip çıkması önemlidir. Kadınlar aleyhindeki hurafeleri tamamen ortadan kaldıran bir tutum sergiledi Tayyip Hocam. Tüm kadın sanatçıların, siyasilerin, akademisyenlerin, yazarların ve diğerlerinin Tayyip Hocam’a destek vermeleri çok güzel olur.
A9 TV; 24 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Allah sevgiyi sever. Samimiyet sevgi içindir. Kuran’ın bütün hükümlerini yerine getiren insan samimi yani sevgiyi bilen insandır. Sevgiyi iyi bilen insan takva sahibidir. Allah Kendisi’nin sonsuza açılan bir sevgiyle sevilmesini ister. Kendisi de sonsuza açılan bir sevgiyle sever.
A9 TV; 24 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Dünyaya ilk geldiğimizde insan ilk başta şuurlu bir değerlendirme yapamıyor. Okul bitirilir, üniversiteye gidilir, evlenilir, herkes hayat mücadelesi içinde yaşamaya çalışır diye biliyor büyük çoğunluk. Ama dikkatlice baktığımızda her şeyin beynimizin içinde yaratıldığını ve dışarıda maddenin sadece gölge varlık olarak olduğunu görüyoruz. Tek bir saate, tek bir bardağa baktığımızda Allah’ın varlığını açıkça görüyoruz. Allah’ın varlığını görür görmez, tek bir atomun yapısında muhteşem bir Akıl ve düzen olduğunu da görüyoruz. 15 milyar yıldır hareket eden atomlar bir kez bile birbirine çarpmıyor. Bir elektronun içindeki alemi düşünün. Allah’ın büyüklüğü muazzam. Bu muazzam büyüklük karşısında okul bitirmek, iş sahibi olmak vs hayatın tek amacı olamaz. Ve hayatının tek amacı Allah olan insan için hayatının her detayı mükemmeldir, yağ gibi akar.
A9 TV; 24 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Din olmadığında şeytan devreye girer. Şeytanın etkisine giren insanın ruh halinin sağlıklı olması mümkün olmaz. Tüm hareketleri dengesizdir. Hayat gayesi olmadığında insanlarda hayata küsme, sevdiklerine küsme, intihar eğilimi gelişiyor. Gayesizlik insanın tüm hayat enerjisini elinden alır. İnsana hayat enerjisi kazandıran Allah sevgisi, Allah’ın büyüklüğünü anlamak ve imandır.
A9 TV; 24 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

PKK Kürt canlarımıza çok büyük zulüm yaptı. Belli ki dindar insanlar Kürtler. Böyle dindar insanları zorla komünist, dinsiz yapmaya çalışmak çok büyük bir zulümdür. Kürt canlarımızı PKK’nın zulmüne asla terk etmeyeceğiz.
A9 TV; 24 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Bir genç kızın karşısındakini sevebilmesi için o kişinin Allah’a imanını, bencil olmadığını, diğergam olduğunu görmesi gerekir. Karşısındakinin güzel ahlakını gören bir genç kız o kişiyi doğal olarak candan sever.
A9 TV; 24 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Şehidimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nu rahmetle ve sevgiyle anıyoruz. Tam veli ahlaklı bir insandı. Sürekli sevgiyi, dostluğu, kardeşliği ön plana alırdı. Suikastının mutlaka aydınlatılmasını bekliyoruz.
A9 TV; 24 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Allah’ı çok seversek Allah’ın bize olan ilhamını hemen görür, anlarız. Allah ayette “Eğer Benden korkarsanız size iyiyi kötüden ayırt edecek anlayış veririm” diyor. Allah’ı çok seven insanın üzerinde şeytanın bir etkisi olmaz.
A9 TV; 23 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Okulun amacı sevgiyi öğrenmektir. Her okul merhametin, dostluğun, arkadaşlığın, sanatın, kalitenin kalesi olmalıdır. Gençlerin çoğu niçin okula gittiğini bile bilmiyor. Sevgi için eğitim aldıklarını bir ömür boyu bilmeden yaşıyorlar. Korkunun, tedirginliğin ortadan kaldırılması için okullardaki sevgi ve merhamet eğitimi çok hayatidir.
A9 TV; 23 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Darwinizm’i ilmen yıkmakla Deccaliyetin dinini ortadan kaldırdık ve İslam’a en büyük hizmeti yaptık. Darwinizm’in geçersizliğini anlatmamış olsaydık Hükümetin fikri zemini bu kadar güçlü olamazdı.
A9 TV; 23 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Sanat olmayan yerde hayat olmaz. Afganistan, Irak, Suriye gibi ülkelerin ölümüne sebep olan sanat olmamasıdır. Sanat, Allah sevgisinin en güzel tecellilerinden biridir. İmanın, Allah sevgisinin olduğu yerde sanat hayat bulur. Sanatı öldürdüğünde hayat da ölür.
A9 TV; 23 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Bediüzzaman metafizik bir insan. Aklı, zekası, hafızası olağanüstü maşaAllah. Çok zor bir dönemde hizmet etti. Allah ondan gani gani razı olsun.
A9 TV; 23 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Batman’da şehit olan yiğidimizi tebrik ediyoruz. Her defasında şehitlerimize imreniyoruz. Onların şerefli, nurlu şehadetlerinin üzerine muhteşem bir güzellik inşa edilecek. İttihadı İslam oluşacak inşaAllah.
A9 TV; 23 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Bir ekranın başına yapışık yaşıyoruz. Büyük bir güç bize bu ekranda görüntü izletiyor. Görüntüde hep düzgünlük ve muntazamlık var. Atomlar, çiçekler, meyveler her şey düzgün. Böyle bir durumda bu güzellikleri yaratan Güç’ü haşa yok saymak hiç yokmuş gibi davranmak çok büyük zulüm olur. Sonsuz Akla sahip olan Allah’ı sevmek çok zevklidir. Mümin tüm dikkatini Allah’a imana, Allah’ı çok samimi sevmeye ve Allah’ın yarattıklarını sevmeye verecek.
A9 TV; 22 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Bir insanın samimiyeti bakışlardan, yüzden ve konuşmadaki ses tonuyla kullanılan sözcüklerden anlaşılır. Aynı kişinin samimi konuşması nasıl olur yapmacık konuşması nasıl olur hemen bilinir.
A9 TV; 22 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Kuran sevginin nasıl yaşanacağını bize öğreten bir hayat kitabıdır. Kuran’a tam uyulduğunda gerçek dostluk ve sevgi yaşanır.
A9 TV; 22 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Allah’a candan dua eden herkes mutlu olur. Allah’ın büyüklüğünü samimi kavrayarak dua etmek önemlidir. Büyüklük sözde kalmayacak, kavrayarak düşünerek dua edecek.
A9 TV; 22 Mart 2018
PAYLAŞ
logo
logo
logo
logo
logo