avatar

Adnan Oktar

Dürüst insan çok büyük bir nimettir. Dürüst insanı bulduğunda asla bırakmamak gerekir. Hastalansa, askere gitse, işe girse, başka şehre gitse, evlense o insanı hiç bırakmamak, dostluğunu hiç koparmamak gerekir.
A9 TV; 10 Haziran 2018
avatar

Adnan Oktar

Neşeli, hoş sohbet, hürriyetleri ön plana alan üslup her zaman gereklidir. “Özgürlükleri alabildiğine teşvik ediyorum, özgürlük İslam’ın ruhunda vardır. İster dekolte olsun ister başörtülü olsun hepsi başımızın tacıdır. Kimse kimseye kıyafetinden dolayı karışamaz” açıklamaları güven verici olarak çok önemlidir. Katı, sevgisiz, baskıcı bir avuç tipin sesinin çok çıkması yüzünden halkın bir kesiminde tedirginlik oluyor. Bu tedirginliği ortadan kaldırmak için güven veren açıklamalar ve atılımlar yapmak çok önemlidir.
A9 TV; 10 Haziran 2018
avatar

Adnan Oktar

Kuran’a uygun olan hadis geçerlidir. Kuran’a uygun olmayan geçerli değildir. Hadisleri tamamen reddetmek akla ve mantığa da aykırıdır, Peygamberimiz hiç konuşmadı hiç bir şey söylemedi anlamına gelir. Ölçü hadisin Kuran’a uygun olup olmadığıdır. Ahir zaman hadislerinin doğruluğunu ise gerçekleşmesiyle anlarız. Hadiste verilen bilgi birebir gerçekleşiyorsa o hadis doğrudur ve haktır.
A9 TV; 10 Haziran 2018
avatar

Adnan Oktar

Mehdiyet devrinde silaha harcanan para, silahlar ortadan kalktığı için, tamamen halka harcanacak çok büyük bir bolluk olacak.
A9 TV; 10 Haziran 2018
avatar

Adnan Oktar

En ehemmiyet verilecek konu Darwinizm’i ilmen çökertmek olmalı. O zaman dinsizliğin ve deccaliyetin dinini çökertmiş olursun ve kendince İslam’ı çökertmeye çalışanlara en etkili cevabı verirsin.
A9 TV; 9 Haziran 2018
avatar

Adnan Oktar

Münafık küfre gidip küfrü yaşayabilir. Ama mucizevi şekilde it gibi aşağılanarak Müslümanları dağıtmak, dolayısıyla İslam’a zarar vermek için uğraşır. Bu çok şaşırtıcıdır. Darwinizm’le, PKK ile, Fetö ile, dinsizlikle uğraşmaz, bunları tamamen bırakır. En başarılı gördüğü Müslüman kimse tüm vaktini onları dağıtmaya tekzif eder. Münafıkların bu atağı da Müslümanlar için müthiş bereket olur. Müminlerin bu vesileyle hem sevgileri artar, hem telif güçleri artar, hem şevkleri artar. Münafıkların varlığı müminin nurunu arttırır, ömrünü uzatır. Münafığın yüzünü karartır, ömrünü kısaltır. Müminin gücünü ve ona olan sevgiyi artırır. Münafığın yalnız kalmasını ve aşağılanmasını sağlar.
A9 TV; 9 Haziran 2018
avatar

Adnan Oktar

İnsan kendisinin ve karşısındakinin Allah’ın ruhu olduğunu bilirse ve Allah’ın ruhunu sevdiğini bilerek severse Allah muazzam bir sevgi meydana getirir. Ama sevdiğini putlaştırırsa o put onu boğar.
A9 TV; 9 Haziran 2018
avatar

Adnan Oktar

Münafığın yaratılması Müslümanın canlandırılması, ataletin ortadan kalkması içindir. Münafıkların varlığı Müslümanların kardeşlerine daha bağlanmasına, daha candan İslam’ı savunmasına vesile olur.
A9 TV; 9 Haziran 2018
avatar

Adnan Oktar

Allah ordumuzu müyesser kılsın. Allah aslanlarımızı kahpe kurşunlardan korusun. Melekler onlarla beraber, deccaliyetin 40 yılı doldu, deccaliyetin kökünü kurutsunlar inşaAllah. Türkiye’de ve Türkiye’nin sınırlarında cinayet işleyen, terörist hiçbir yapılanma istemiyoruz.
A9 TV; 9 Haziran 2018
avatar

Adnan Oktar

Peygamberimiz döneminde münafıklar dinde daha takva olmak iddiasıyla ortaya çıktılar. Haşa Peygamberimiz’in dindarlığını kendi düşük akıllarınca yeterli bulmuyorlardı. Münafık hep bu ahmaklıkla ortaya çıkar.
A9 TV; 8 Haziran 2018
avatar

Adnan Oktar

İnsanlar manen öldürülürken Müslüman “bana ne” diyemez. İran, Suudi Arabistan gibi ülkeler de dahil her yerde okullarda gençlere Allah yoktur eğitimi verilirken, deizm, ateizm sürekli yayılırken Müslüman “bana ne” diyemez. Suriye’de, Irak’ta, Libya’da sürekli Müslüman kanı akarken Müslüman “bana ne” diyemez. Bunca felaket varken, kendi işini, evliliğini, hayatını düşünen, hacca gitmeyi yeterli gören bir zihniyet asla kabul edilemez.
A9 TV; 8 Haziran 2018
avatar

Adnan Oktar

Sevginin insana müspet çok fazla etkisi olur. Sevgi insanı dinçleştirir, canlandırır. Sevgiyi bilen insanın aklı rahatlar, hafızası güçlenir, konuşması akıcı hal alır.
A9 TV; 8 Haziran 2018
avatar

Adnan Oktar

Tartışma, çatışma kültürü insanın dimağını bir süre sonra kapatır. İnsan ruhunun rahatlamaya, sanata, güzelliğe, neşeye, sevince ihtiyaç vardır. Gerilimi azaltan, sevgiyi teşvik eden açıklamalar önemlidir. İnsanlar en çok Allah’ın sanatını görmekten zevk alırlar, iman hakikatlerinden, Allah’ı sevmekten güç bulurlar. Her gün yeni düşmanlar icat etmek dimağı dondurur. Bizim yeni yeni düşmanlara değil, dostluğa, kardeşliğe ihtiyacımız var.
A9 TV; 8 Haziran 2018
avatar

Adnan Oktar

Münafığın tüm amacı Müslümanlara kötülük ve zarar vermeye çalışmaktır. Asla bunda başarılı olamaz. Ölümcül bir nefret duyar ama bu nefreti sadece kendini zarar verir, münafığı içten içe çürütüp bitirir.
A9 TV; 6 Haziran 2018
avatar

Adnan Oktar

Şirk insana çok yakın olduğu için çok dikkatli olmak lazım. Allah’ın gücünü başkasına vermek, mesela ilacın şifa vereceğini sanmak şirktir. Bir olayın, bir sözün Allah’ın kontrolü dışında gerçekleştiğini sanmak şirk olur. Kişi Bir kötü söz duyduğunda Allah dışında olduğunu zannederse o şirk olur. Her şey ama her şey Allah’ın kontrolünde olur, Allah’ın bilmediği hiçbir şey olmaz. Mümin bunu asla unutmayacak.
A9 TV; 6 Haziran 2018
avatar

Adnan Oktar

Mükemmel bir tevekkül tam anlamıyla cennet olur. Tevekküllü insan sinirsiz lop et olur, tamamen huzurlu olur, dünyada cenneti yaşar. Allah ayette, “Allah insanlara zulmetmez, insanlar kendilerine zulmeder” diye bildiriyor. İnsanlar kendi kendilerine eziyet içinde yaşıyorlar.
A9 TV; 6 Haziran 2018
avatar

Adnan Oktar

Münafıklar cehennemin en dibindedir. Münafıklar o kadar aşağılık ve haindir ki, Allah cehennem ehlini dahi münafıklarla ahirette muhatap etmiyor. Münafıklar gayya kuyusunun en dibinde sonsuza kadar kalacaklardır.
A9 TV; 6 Haziran 2018
avatar

Adnan Oktar

Kadınları et kemik gibi görüyorlar. Kadın Allah’ın sanatıdır. Kadınlar Allah’ın sanatının mükemmel tecelli ettiği asil, değerli, büyük bir nimettir. Allah’ın muhteşem bir tecellisiyle muhatap olduğunu bilip çok değer vermek, çok saygı göstermek, onların her türlü iyiliği sunmak gerekir.
A9 TV; 6 Haziran 2018
avatar

Adnan Oktar

Cennette dünyaya dair hoşumuza gitmeyen hiçbir şeyi, hiçbir anı hatırlamayız. O bölümlerde atlamalar olur, biz atlamalar olduğunu bilemeyiz. Ahirette müminler için sadece neşe, sevinç, sevgi, mutluluk vardır.
A9 TV; 5 Haziran 2018
avatar

Adnan Oktar

PKK nasıl ortaya çıkıyor bu konuyu nedense hiç konuşmuyorlar. Bir adam PKK’lı olarak doğmuyor, sonradan aldığı eğitimle ölmeye ve öldürmeye azmediyor, PKK’lı oluyor. Buna karşı, karşı eğitim verilirse PKK diye bir konu olmaz. Darwinist eğitime son verilirse PKK tamamen biter. Çözüm, bilimsel çözümdür.
A9 TV; 5 Haziran 2018
avatar

Adnan Oktar

Allah münafıkları tarih boyunca rezil etmiştir. Münafık dünyanın en büyük alçağıdır. Peygamberimizin sahabesi olduğunu söylüyor ama küfre ve diğer münafıklara haber taşıyor, muhbirlik yapıyorlardı. Müslümanlar içerisinde Müslümanlar aleyhine faaliyet çok büyük ahlaksızlık ve suçtur.
A9 TV; 5 Haziran 2018
PAYLAŞ
logo
logo
logo
logo
logo