avatar

Adnan Oktar

Bağnazlıkta evler kalitesiz olur, arabalar kalitesiz olur, sokaklar kalitesiz olur. Akılalmaz bir yozluk her yeri sarar. Kumaşların kalitesi bozulur, resmin kalitesi bozulur, yiyeceklerin kalitesi bozulur, her şey kütleşir. Bağnazlık kütlüğü, kalitesizliği savunuyor. Büyük bir tehlike bu. Buna karşı çok dikkatli olmak lazım.
A9 TV; 14 Aralık 2015
avatar

Adnan Oktar

Bağnazlığın ölçüsü yok, sınırı da yok, çığ gibidir; küçük başlar, büyür, gelişir ve insanları yutar ezer. Mısır’da öyle oldu, Suriye’de öyle oldu, Libya’da öyle oldu. Sadece adam öldürmeyi isteyen insanlar gelişir. Ölmeyi ve öldürmeyi isteyen insanlar gelişir. Bu yönüyle çok tehlikeli.
A9 TV; 14 Aralık 2015
avatar

Adnan Oktar

Biz samimi davranmakla mükellefiz. Allah samimi olanlara cehennem içinde cennet yaratır. Müslümanları hiç ummadığı yerden rızıklandırır. Bunların hepsi gizli birer Kuran mucizesidir. İman ehli bunu anlar, Allah'ın gizli işaretlerini görür ama gaflet ehli bunları görmez.
A9 TV; 13 Aralık 2015
avatar

Adnan Oktar

Allah Kendi yolunda olanlara bereket verir, ferahlık verir; kötü niyetli olanlara da bela veriyor, dert veriyor, görüyorsunuz. Allah hayır yolda olanların önünü açar. Bu bir mucizedir. Kendi yolunda ilerlemek isteyenlere Allah alabildiğine yolları kolaylaştırıyor.
A9 TV; 13 Aralık 2015
avatar

Adnan Oktar

Kuran okunduğunda insan tam akıllı oluyor. Akıl kitabıdır Kuran. Beyinde aklın oluşmasına sebep olan bir nurdur. Normalde beyinde akıl oluşmuyor. Zeka oluşur sadece. Kuran’la beyin bağlantıya geçtiğinde akıl oluşuyor. Bunun dışında akıl mümkün değil oluşmuyor. Sadece zeka gelişir.
A9 TV; 13 Aralık 2015
avatar

Adnan Oktar

Peygamber (sav)’in vicdanı son derece rahat. Son derece huzurlu. Öyle din ihdas eden bir insanın huzursuzluğu hiç üstünde yok. Gayet masum, gayet efendi ve gayet sakin. Sabırla vahiy gelmesini bekliyor. Vahiy geldiğinde de onu oradaki hafızlar hıfz ediyorlar. Kendi de hıfz ediyor. Onun dışında hiçbir müdahalesi olmuyor.
A9 TV; 13 Aralık 2015
avatar

Adnan Oktar

Peygamber (sav)’de müthiş bir dürüstlük ve efendilik var. Bütün ömrü boyunca devam etmiş. Peygamberliğinin ana delillerinden bir tanesi o. Her şey makul, her şey dengeli. İnsanın tahammül edemeyeceği olaylarda müthiş sabrediyor. Hayret edecek bir affetme gücü var. Hayret edecek bir nezaket ve efendiliği var.
A9 TV; 13 Aralık 2015
avatar

Adnan Oktar

Sanatçıları cahil cühelanın, yobazların eline bırakmamak lazım. Çünkü yobaz her şeyi yozlaştırmak ister, her şeyi bozmak ister. O, şeytanın avanesi olmuş, güzel olan her şeyi yıkar.
A9 TV; 13 Aralık 2015
avatar

Adnan Oktar

Yalan herhangi bir olay değildir. Pisliktir, insanın yüzünü karartır, aklını alır, çirkinleştirir.
A9 TV; 13 Aralık 2015
avatar

Adnan Oktar

Yalan söylemek bir delilik türüdür ve insanların ilgisini çekmek için, insanları eğlendirmek için cahil kesimde özellikle görgüsüz kesimde çok yaygındır. Bu bir delilik türü olduğu için ve insanı aşağılattığı için hiçbir insanın buna yanaşmaması lazım. İnsanların dikkatini çekeceğim diye yahut bilmişlik yapacağım, büyüklüğünü göstereceğim diye yalan söylemek adiliktir.
A9 TV; 13 Aralık 2015
avatar

Adnan Oktar

Türkiye’nin Avrupai olması çok önemli. Bakın en gelenekçisi, en Ortodoks’u bile Avrupa’ya gitmek istiyor. Avrupa’yı beğeniyorlar. Demek ki insan fıtratına uygun bir çizgi. Resim olacak, müzik olacak, heykel olacak, güzel yollar olacak, güzel binalar olacak, güzel insanlar olacak, hayat güzel olacak. İnsan fıtratı bu şekildedir. Eğer dedikleri doğru olsaydı bunlar Ortadoğu’ya giderlerdi, Mısır’a, Pakistan’a, Hindistan’a, İran’a giderlerdi. Gitmiyorlar. Hatta bir kısmı nefret ediyor, hiçbir şekilde istemiyorlar.
A9 TV; 12 Aralık 2015
avatar

Adnan Oktar

Eğer Türkiye'de bağnaz görünüm artarsa Türkiye'yi bir Ortadoğu ülkesi haline getirip feci şekilde ezerler. Yani Suriye'ye ve Irak'a yaptıklarının aynısını yaparlar. Ama Türkiye, Avrupai görünümde bir ülke olursa bütün dünyada değer bulur.
A9 TV; 12 Aralık 2015
avatar

Adnan Oktar

Allah Kuran’da insanın normal akılda olmasını sağlayacak çok güzel sırlar vermiş. Bir kere kişinin kendini Allah’a adaması bütün ahlaksızlığı ortadan kaldırıyor, anormalliği ortadan kaldırıyor. Tevekküllü olması kendine yaptığı eziyeti ortadan kaldırıyor. Sabırlı olduğunda herkesle dost oluyor. Vefalı olduğunda herkesin seveceği bir kişilikte oluyor. Kendini eleştirdiğinde akli dengesi yerine geliyor. Başkası eleştirdiğinde de tamamen böyle makul, tutarlı bir insan haline geliyor, sevilen bir insan haline geliyor.
A9 TV; 11 Aralık 2015
avatar

Adnan Oktar

Eleştiri yapılmazsa nefis insanı akıl hastası yapar, delirtir. Müslüman kendini eleştirecek, başkasına da kendini eleştirtecek. Bunu yaptığında çok dengeli, tutarlı normal makul bir insana dönüşüyor. Akıl hastalığı varsa gidiyor üstünden. Delilik gidiyor, saldırganlık gidiyor. Tutarsızlığı, kendine azap vermesi ortadan kalkıyor.
A9 TV; 11 Aralık 2015
avatar

Adnan Oktar

Kişi öğütten rahatsız oluyorsa bu şeytani bir rahatsızlıktır. Öğüt, küfürde zehir etkisi yapar. Öğüdü dinlemek bile istemezler.
A9 TV; 10 Aralık 2015
avatar

Adnan Oktar

Müslüman kendisine öğüt verildiğinde memnun olacak, fenalık geçirmeyecek, bu şeytandan. Nasıl namazdan rahatsız olur şeytan, Allah’ı anmaktan nasıl rahatsız olursa, öğüt verilmesinden de rahatsız olur.
A9 TV; 10 Aralık 2015
avatar

Adnan Oktar

Mehdiyet’e olan sevgilerinden, Hz. Mehdi (as) ile ilgili rivayetleri saklamadaki titizliklerinden dolayı bütün Şia’yı Şiileri tebrik ediyorum. Hadisler ahir zaman olayları ile tam mutabık. Hz. Ali (ra)’den gelen ve alenen tahakkuk eden, mucize olan hadisler. Hep Şia’dan geliyor. Ehli Sünnet kaynaklarında bu rivayetleri bulamazsınız.
A9 TV; 10 Aralık 2015
avatar

Adnan Oktar

Hz. Mehdi (as)’ı seveni Allah sever. Mehdiyet’e bağlananı Allah mutlu eder. Mehdiyet’te bereket vardır.
A9 TV; 10 Aralık 2015
avatar

Adnan Oktar

İnsan kendi kendini bilmez, bu açıdan, eleştiri mükemmel bir nimettir. Fakat şeytan bunu bir felakete ve bir acı sarmalına çevirmiş. Eleştiri insanlarda çok yıkıcı etki yapıyor. Mahvoluyor, insanlıktan çıkıyor adeta. Şeytanın verdiği azaba bakın. Lehine olan, son derece hayrına olan, nimet olan bir şeyi ona nasıl gösteriyor.
A9 TV; 10 Aralık 2015
avatar

Adnan Oktar

Bir kişinin diğer bir kişiyi eleştirmesi en kaliteli ayna demektir, ne güzel. Saçını düzeltiyorsun, elini yüzünü düzeltiyorsun. Eleştiren birini bulabilmek, altın kıymetindedir, çok büyük bir nimettir. Ama dürüst samimi eleştiren. Can yakmak için, rahatsız etmek için değil. Doğru eleştirecek.
A9 TV; 10 Aralık 2015
avatar

Adnan Oktar

Ürdün’e yardım etsin diğer ülkeler. Ürdün’de mülteci sayısı bir buçuk milyona yaklaştı. Para vermek lazım, imkan vermek lazım, yiyecek, giyecek. Zengin Arap ülkeleri habire parayı silaha akıtıyorlar. Silaha verme de işte o garibanlara ver, rahat etsinler.
A9 TV; 9 Aralık 2015
PAYLAŞ
logo
logo
logo
logo
logo